- 6 Mayıs 2015
- 1.009
- 695
- 123
tırsıyorum bacım bide alnıma yazacam 8 aylığım die arkadaş iş yerinde depar attırıyolar bana yaa kafayı yicem yeni hamileymişim muamelesi görüyorum
benim müdür de hiç gitmeyecekmişim gibi davranıyor. bir de diyor biz seni yetiştiririz dert etme. işler de yoğun zaten. hiç anlamıyorlar valla ..tırsıyorum bacım bide alnıma yazacam 8 aylığım die arkadaş iş yerinde depar attırıyolar bana yaa kafayı yicem yeni hamileymişim muamelesi görüyorum
ahahahah şapşik tammmmm tamına 11 kilom var arkadaş minyonuz die bu yapılır mı yaaa hem bi hamile pant.vardı ben bunu hayatta giymem şalvar gibi ıyyy çok bol falan diyordum sabah mecburiyetten hadi dedim bugünlük giyim giymez olaydım düşünmez olaydım ahhhh ahhhhh sorma gitsin her yerim fırtladı sıktı bilesebebii neydikiii ? diye sorma... sen küçücük ufacık olursan adammlarda anlamaz. gece ekmek bas iyice diyorum yapmıyosun! ahahahhaa
hahaha, ekmek bas ne kız?sebebii neydikiii ? diye sorma... sen küçücük ufacık olursan adammlarda anlamaz. gece ekmek bas iyice diyorum yapmıyosun! ahahahhaa
yeni mi giydin hamile pantolonu? ne giyiyorsun ki normalde? :)ahahahah şapşik tammmmm tamına 11 kilom var arkadaş minyonuz die bu yapılır mı yaaa hem bi hamile pant.vardı ben bunu hayatta giymem şalvar gibi ıyyy çok bol falan diyordum sabah mecburiyetten hadi dedim bugünlük giyim giymez olaydım düşünmez olaydım ahhhh ahhhhh sorma gitsin her yerim fırtladı sıktı bile
kuzum valla kotondan şöyle beli lastikli çok rahat bi pant.almıştım 5.ayımda falan biraz da büyük almıştım bugüne kadar onunla geldim göbek altında kalıyordu ama bugün biraz daha klasik giymem lazımdı o yüzden ilk aylarda aldığım bi hamile pant.vardı da çok kötü duruyordu inanılmaz bollaşıyordu belimden düşüyordu falan ben ne akla hizmet hala kendimi fit sanarak dedim ki yine çok kötü olacak ama mecburum giymem lazımyeni mi giydin hamile pantolonu? ne giyiyorsun ki normalde? :)
aminnnnnn :)onu sezdim zaten hemen açıklamamı da yaptım
çalışan annelerim benim vaktiniz hızlı hızlı geçsin hemencecik tatile kavuşun inşallah çok amin
hahaha, ekmek bas ne kız?
slm kızlar..
dün bir ağlama tuttum..çoraplar eldıvenler..kokla kokla içim çıktı :)
kuzum valla kotondan şöyle beli lastikli çok rahat bi pant.almıştım 5.ayımda falan biraz da büyük almıştım bugüne kadar onunla geldim göbek altında kalıyordu ama bugün biraz daha klasik giymem lazımdı o yüzden ilk aylarda aldığım bi hamile pant.vardı da çok kötü duruyordu inanılmaz bollaşıyordu belimden düşüyordu falan ben ne akla hizmet hala kendimi fit sanarak dedim ki yine çok kötü olacak ama mecburum giymem lazımnerden giydim sabah sabah bütün moral çöktü zor çektim yukarı
Selam kızlar çalışan annelere kolay gelsin bugün kızımı görmeye gittik. Bizim kız aceleci cikti pazar gecesinden beri hafif sancilarim wardi Dr nts ye soktu bugün Wè sancilarimiz çıktı. Dr a göre bebis 36 haftalik şu an da sancı çıkınca bebeğin cigerlerini doğum anina hazırlamak için ciğer gelistirici celeste igne wuruldum. Sancilarim için adalat crono werdi sancim oldukca icicegim. Persembe günü tekrar kontrol um war renkli dopplere giricem Wè kan tahlillerim olucak bir doz daha ciğer geliştirici iğne olcam. Her zaman Şubat sonu doğum diyen Dr um muhtemelen 9 yada 10 Şubat doğum olabilir dedi. Bebisim in gelişimi kilosu iyi çok şükür 2750 gr olmusuz.
:)))))))) valla hiçbirimizin ruh hali normal değil heralde :))))
Selam kızlar çalışan annelere kolay gelsin bugün kızımı görmeye gittik. Bizim kız aceleci cikti pazar gecesinden beri hafif sancilarim wardi Dr nts ye soktu bugün Wè sancilarimiz çıktı. Dr a göre bebis 36 haftalik şu an da sancı çıkınca bebeğin cigerlerini doğum anina hazırlamak için ciğer gelistirici celeste igne wuruldum. Sancilarim için adalat crono werdi sancim oldukca icicegim. Persembe günü tekrar kontrol um war renkli dopplere giricem Wè kan tahlillerim olucak bir doz daha ciğer geliştirici iğne olcam. Her zaman Şubat sonu doğum diyen Dr um muhtemelen 9 yada 10 Şubat doğum olabilir dedi. Bebisim in gelişimi kilosu iyi çok şükür 2750 gr olmusuz.
ay kızlar evde temızlık var dıe heryer acık totom dondu valla ya bıtsın dıe dort gozle beklıyorum resmen
aaa hadi bakalım hayırlısı olsun. ben de cmt günü nst'ye gireceğim, kasılmam çok olduğu için endişeliyim aslında.Selam kızlar çalışan annelere kolay gelsin bugün kızımı görmeye gittik. Bizim kız aceleci cikti pazar gecesinden beri hafif sancilarim wardi Dr nts ye soktu bugün Wè sancilarimiz çıktı. Dr a göre bebis 36 haftalik şu an da sancı çıkınca bebeğin cigerlerini doğum anina hazırlamak için ciğer gelistirici celeste igne wuruldum. Sancilarim için adalat crono werdi sancim oldukca icicegim. Persembe günü tekrar kontrol um war renkli dopplere giricem Wè kan tahlillerim olucak bir doz daha ciğer geliştirici iğne olcam. Her zaman Şubat sonu doğum diyen Dr um muhtemelen 9 yada 10 Şubat doğum olabilir dedi. Bebisim in gelişimi kilosu iyi çok şükür 2750 gr olmusuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?