• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Mart Anneleri Goygoy :)

hissedebilir. son zamanlarda daha da artıyor.. birde bizim 2. güya ama sanki hiç kucağıma bebek almamış gibi endişeliyim. ilk çocuğum için ayrıca endişeliyim.. onun üzülmesinden çok korkuyorum.. sorular sorular:)
aynen ben de tedirginim, ikinci çocuk bile olsa insan acemi hissediyor kendini. rüyamda normal doğum yaptığımı gördüm ve çok etkilendim. göbeğim bu hamilelikte biraz aşağıda, rüyamda da bir anda göbeğim kayboluyordu, bilinçaltı işte.

toplantı vardı sabahtan, şimdi yemeğimi yedim geldim. hiç çalışasım da yok. kokulu taş soran olmuş, ben ig de birine yaptırdım. pek ucuz da sayılmaz. 2,75 Tl tanesi. bebek şeklinde.

son iş günümü söyledim. o gün dr a giderim rapor falan almak için.. teslim ederim.. kısa vedalaşmalar.. filan falan.. 19 şubat cuma 22 şubat pazartesi oluyo zaten :KK66:
anladım ama yasal süre olarak bakarsak olaya pazartesi günü son calışma günüresmi olarak 37+0 a kadar calısabilirsin pazartesi dahil yani ama sen iznini erken başlatmak istersen ayrı mesele tabi
:)

anladım ama yasal süre olarak bakarsak olaya pazartesi günü son calışma günüresmi olarak 37+0 a kadar calısabilirsin pazartesi dahil yani ama sen iznini erken başlatmak istersen ayrı mesele tabi
:)

iznimi erken başlatmış olmuyorum ;) iş yapmak anlamında söyledim zaten.. yani o gün tüm gün mesaide olmayacağım o yüzden ;) zaten rapor 37+0 da yani benim için 22 si itibariyle başlıyor ;) sıkıntı yok ;)

iznimi erken başlatmış olmuyorum :KK66: iş yapmak anlamında söyledim zaten.. yani o gün tüm gün mesaide olmayacağım o yüzden :KK66: zaten rapor 37+0 da yani benim için 22 si itibariyle başlıyor :KK66: sıkıntı yok :KK66:
ondan emin olmak için araştırıyorum işte benm 37+0 ım 23 şubat benm 23 subatta işe gelmemem mi gerekiyor. yani raporumu 22 şubatta alıp teslim edersem tam günümü doldurmusmu oluyorum

ondan emin olmak için araştırıyorum işte benm 37+0 ım 23 şubat benm 23 subatta işe gelmemem mi gerekiyor. yani raporumu 22 şubatta alıp teslim edersem tam günümü doldurmusmu oluyorum
ama 22 subatta doktora gidersem rapora 22 subatıda dahil eder 23 şubat sabah erkenden doktora gidip rapor almam daha mı mantıklı o zaman

raporunu 22 şubatta alamazsın o zaman eksik çalışmış olursun. tam 37+0 tarih li olmalı ki rapor aldığın gün işe gitmen gerekmez. ;)

22 şubatta işe gidersin 23 şubatta da doktora gidersin... raporun 23 şubatta başlar.. benimde 25 şubat inşallah

benim rapor da 11 Şubat'ta kapatılacak ama ben haftaya da gelebilirsem iyi diyorum artık. epey zorlanıyorum özellikle yürürken, bebeğin kafası aşağı çok baskı yapıyor. cmt günü nst'ye giricem bakalım duruma göre karar vereceğim.

hesabınızda bi yanlışlık olmasın 22 şubatta 37+0 oluyosunuz
maşallah sana nasıl bir ince ayrıntı ben hayatta düşünemem böyle şeyler ne gerek var zaten mesela benim 26 şubat son ama ama belki ayın sonunda belki daha erken çıkarım yani bide şöyle bişey var doktor bu raporu 32 nin içinde verdi doktora gittiğin gün bile değişebilir çıkış tarihi ;)

benim rapor da 11 Şubat'ta kapatılacak ama ben haftaya da gelebilirsem iyi diyorum artık. epey zorlanıyorum özellikle yürürken, bebeğin kafası aşağı çok baskı yapıyor. cmt günü nst'ye giricem bakalım duruma göre karar vereceğim.

sen zaten nasıl gidiyon valla helal olsun :) benim ilk doğum erken olsa varya izni hakeder etmez ayrılırdım :) tırsıntıdan :)))))

sen zaten nasıl gidiyon valla helal olsun :) benim ilk doğum erken olsa varya izni hakeder etmez ayrılırdım :) tırsıntıdan :)))))
valla ben de neyime güveniyorsam :KK70::KK70:
rüyama bile giriyor artık valla işyerinde doğuruyorum falan. tırsmıyorum değil tabi ama ne bilim başlasa hastaneye yarım saatte varırım herhalde, yani inşallah :KK64::KK17:

rüyama bile giriyor artık valla işyerinde doğuruyorum falan. tırsmıyorum değil tabi ama ne bilim başlasa hastaneye yarım saatte varırım herhalde, yani inşallah :KK64::KK17:

ahahahaahah yetişirsin yetişirsin.. amn iyi düşün iyi olsun inşallah iznin bitip evine çıkar öyle doğuruşun canım benim ;)

ayy bende diyorum bu organize yollarında doğurcam die allah korusun yarabbim :)

Back