Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım benim ilk doğumum olacak o kadarını bilmiyorum netten araştır istersen ya da alacağın yere sorarsınnormal doğum düşünüyorum olursa.peki sezaryen ve normal doğum korsesi farklı mı :S bir de ben daha önce s giyiyordum ona göre mi alayım?
Oksurmekten kemiklerimmm agiriyor sirtimda kaburga kemiklerimm oksijenin fazlaliligi bizi yordu
Her markanin kaliplari farkli olabiliyor. Kominin s kiminin l si gibi. Hos beni xxl anca kesio 36 38 bedenden nirelere geldim iyice dombili oldumkesin bu decavit boyle yapti. 25 kilo aldim nerdeyse hepinizin toplam aldiginiz kilo böhüüüüüü
Canım niye son kez yazıyorsun bence gayet normal small olması her markanın kalıbı farklı. mesela benim aldıklarımın kalıbı dar xxl alınca sordum kalıplarımız çok büyük değil dediler iyiki öyle almışım. ben aşırı kilo aldığım için ve geniş sevdiğim için büyük beden almaya çalışıyorum. Ben en başından beri takip ediyorum forumu ama yeni üye oldum. şurda kalmış doğumlarımıza 1.5-2 ay onu da sağlıcakla geçiririz inşallah.Son kez yazıyorum ınanın tadı kacdı buranın kımseye bırsey kanıtlamak zorunda degılım bu kadar da sacmalanmaz gercekden herkese hayırlı dogumlar dılıyorum rabbım hepımıze evlatlarımızı kucagımıza almamızı nasıp etsın kendınıze dıkkat ıyı bakın hoscakalın
ben 2 gecelik 1 pijama aldım. pijama sosyete pazarından. 1 tane gecelik lohusasepeti 1 geceliğide gittigidiyor dan aldım.Bayanlar pijama mı aldınız gecelik mi? Bir de nereden aldınız?
Ben bugün trendyoldan bir gecelik takımı siparişi verdim. Yedek de almam lazım. Fiyatlar bayağı yüksek...
Ben pijama dunyasindan aldim. Net ten almadim bedenler degisiyo kaliba göreBayanlar pijama mı aldınız gecelik mi? Bir de nereden aldınız?
Ben bugün trendyoldan bir gecelik takımı siparişi verdim. Yedek de almam lazım. Fiyatlar bayağı yüksek...
Son kez yazıyorum ınanın tadı kacdı buranın kımseye bırsey kanıtlamak zorunda degılım bu kadar da sacmalanmaz gercekden herkese hayırlı dogumlar dılıyorum rabbım hepımıze evlatlarımızı kucagımıza almamızı nasıp etsın kendınıze dıkkat ıyı bakın hoscakalın
Vala ben nasılsa sezeryan olacağım diye rahatken,geçen hafta dr normal doğum görünüyo dedi. Hala gaza gelemedim ben hala şokkızlar kim nasıl doğurmayı düşünüyo gaz verin bana hadii bakalım