• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Mart Anneleri Goygoy :)

selam kızlar. HAbibte HAbibte geçmiş olsun öncelikle. benimde öksürürken tam göbek deliğinin olduğu kısım ağrıyor ya çok tuhaf şekilde sanki çıkacak gibi:KK12:

Her markanin kaliplari farkli olabiliyor. Kominin s kiminin l si gibi. Hos beni xxl anca kesio :rolleyes:36 38 bedenden nirelere geldim iyice dombili oldum:KK23:kesin bu decavit boyle yapti. 25 kilo aldim nerdeyse hepinizin toplam aldiginiz kilo:KK22: böhüüüüüü:KK61:

slm kızlar. normalde bende kiloluyum 42 beden giyiyorum ama lohusa pijamalarımın biri 1 numara hastanede onu giycem, 1 numara olmasına rağmen hafif bol. diğeri 2 numara bu biraz yapışıyo ama dantelli falan evde güzel güzel giyerim hem göbekte gider diye aldım. bedenler tutmuyo kalıba göre farkediyo

Son kez yazıyorum ınanın tadı kacdı buranın kımseye bırsey kanıtlamak zorunda degılım bu kadar da sacmalanmaz gercekden herkese hayırlı dogumlar dılıyorum rabbım hepımıze evlatlarımızı kucagımıza almamızı nasıp etsın kendınıze dıkkat ıyı bakın hoscakalın

Oksurmekten kemiklerimmm agiriyor sirtimda kaburga kemiklerimm oksijenin fazlaliligi bizi yordu :confused::rolleyes:

Geçmiş olsuuunn naptın evini özlemiş misin

Her markanin kaliplari farkli olabiliyor. Kominin s kiminin l si gibi. Hos beni xxl anca kesio :rolleyes:36 38 bedenden nirelere geldim iyice dombili oldum:KK23:kesin bu decavit boyle yapti. 25 kilo aldim nerdeyse hepinizin toplam aldiginiz kilo:KK22: böhüüüüüü:KK61:

Yok yok merak etme 17 kiloda benden var :KK70: ben normal pijama aldım ama kalıbı çok büyük yinede xl doğumdan sonra yapışan birşey isteyeceğimi hiç düsünmüyoruuummm hiiiiiiccc

Bayanlar pijama mı aldınız gecelik mi? Bir de nereden aldınız?
Ben bugün trendyoldan bir gecelik takımı siparişi verdim. Yedek de almam lazım. Fiyatlar bayağı yüksek...

Son kez yazıyorum ınanın tadı kacdı buranın kımseye bırsey kanıtlamak zorunda degılım bu kadar da sacmalanmaz gercekden herkese hayırlı dogumlar dılıyorum rabbım hepımıze evlatlarımızı kucagımıza almamızı nasıp etsın kendınıze dıkkat ıyı bakın hoscakalın
Canım niye son kez yazıyorsun bence gayet normal small olması her markanın kalıbı farklı. mesela benim aldıklarımın kalıbı dar xxl alınca sordum kalıplarımız çok büyük değil dediler iyiki öyle almışım. ben aşırı kilo aldığım için ve geniş sevdiğim için büyük beden almaya çalışıyorum. Ben en başından beri takip ediyorum forumu ama yeni üye oldum. şurda kalmış doğumlarımıza 1.5-2 ay onu da sağlıcakla geçiririz inşallah.

Ben bugün trendyoldan bir gecelik takımı siparişi verdim. Yedek de almam lazım. Fiyatlar bayağı yüksek...
ben 2 gecelik 1 pijama aldım. pijama sosyete pazarından. 1 tane gecelik lohusasepeti 1 geceliğide gittigidiyor dan aldım.

Ben pijama dunyasindan aldim. Net ten almadim bedenler degisiyo kaliba göre

bence gereksiz bir hareket yapmış olursun. şunun şurasında ne kaldı doğumlara? istediğinle konuşur istemediğinle konuşmazsın topic e neden küsüyorsun?

Bugun bakimaaa sokacam kendimiiii oyle karar verdim sacimi boyatmakta kararsizim kizlarrr ne yapsam acabaa...doguma da az kaldi beklesemmi kaslarimi ok gibi cizdiriyimmm hahah ozlemisim.bee. E Ekyzdn03 sormaa canimm evimi ozlemek mi aslaaa!!! Ah ah babamlarda kaliyorum esim gelene kadar canimmm..:KK25:

Ben tooplamda 5 kilo aldimmm..dikkat ediyorum.yediklerimeee zateb bizim oglan aliyor kilolari cok sukur 2 kilo 150 gram.olmusss..doktor sekerinde yok dedi bu habire kilo aliyor dedi masallah:KK73:

günaydın kızlarrr nasılsınız bakalım.. yaa artık şu pijama olayını kapatalım mı kimse kırılmasın üzülmesin kimimiz 20 kilo kimimiz 5 kilo ne fark eder ki ben kendi vücudumu tanıyamıyorum ben ben değilim sonuçta içimizde mucizeler var şükürler olsun.. şurda ne kaldı bitcek gitcek bu günlerin tadını çıkaralım lütfen

Back