• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Mart Anneleri Goygoy :)

ben l aldım ;) utandım valla! kendimden :) aslında xl hatta xxl almam lazımdı , hatta eşimde aşkım bol bol olsun bak büyük al dedi yok yok bu bana tam dedim. ahahahahaha hem sona da giyerim aşkitom dedim.. ii bak bişi demiyorum eminmisin eminim valla çok şahane süper oldu dedim. oysho dan aldım bedenleri insan bedeninde acık sıkçak heralde. yıkayım deneyim yorumları yaparım :))) olmasada oldurcam artık dünya para verdim bidaha alamam da :)

Selam kızlar, bugün de evdeyim. Evde olup geç kalkmak iyi geliyormuş :) doktordan rapor aldım artık sayılmazsa yıllık izin yazarım, heryerde kar var yarın nasıl gideceğim bakalım. Umarım herkes iyidir. Ben çok öksürüyorum, balgam söktürücü verdi doktor, bir de sinüzit olmuşum ama ona birşey vermedi. Sadece ağrı kesici :/

geçmiş olsun..

Selammm kizlarrrrr hastalik.beni mahfetttiii..kusma bitti basladik oksurugw nedir bu yaaa..neyseki daha iyiyimmm gece uyumadim.oksurukten su ice ice bir hal.oldum.zaten..dun doktora.gittim kasilmalarim oldu oksurukten kaynakli dedi habire kilo alihor bu cocuk 2.150 gram.olmus 44 cm..masallah:nazar: normal dogum pozisyonunu almis ve erken dogum gozukmuyor dedi 2 hafta sonra tekrar gidecemm oksuruk.bebegi etkilemiyor anneyi olumsuz etkiliyor sadece..simdilim iyiyizzz tekme tokat giriiyo resmen bizim.velet hayirlisiyla kucagimjza alirizzz bende baslarim artik..evime de gidemiycem esim.gitme.dedi..ohhh benim.iicin hava hos istedigimde buydu:KK70:

geçmiş olsun..elma ayva kabuğu kaynatıp için..

Slm kizlar isyerinde hala giremiyorum kk ya.telden de eskileei okuyamiyorum.neyae kisa özetle oglusum iyi ama annesi cok hasta gecen hafta yattım raporluydum bu haftada isyerinde telefonu acsam benden beni istiyolar okadar vahim bi faranjit vakasiyim...sizler nasılsınız hazirliklar nasil gidiyo bakalım

İyilik saglıkk :)) bugün bende geldim buraya neler oluyo diye :) bendede hasta oluyoooorumm Boğaz'ım sisssti acıyo

geçmiş olsun..hamilelelikte hastalık dahada zor

kusum unuttum onu sormayıya hem dusme tehlıkesının korkusu ustune doktor hastaneden ayrılcakmıs gıttı aklımdan o benım
Evet şala takildim demistin. Insallah onemli bir sey değildir. Ayrinti yazmayinca merak ettim. Eski doktoruna devam edecekmisin canim. Bende bugun güya yeni bir doktor bulmustum yavrusumu görecektim arayip randevuyu ertelediler. Hos hastanede yeni dogan uniteside yokmus biraz icime sinmio ama baska hastanede bulamiom cogu hastanede 20. Haftadan sonra kabul etmiyor.

Evet şala takildim demistin. Insallah onemli bir sey değildir. Ayrinti yazmayinca merak ettim. Eski doktoruna devam edecekmisin canim. Bende bugun güya yeni bir doktor bulmustum yavrusumu görecektim arayip randevuyu ertelediler. Hos hastanede yeni dogan uniteside yokmus biraz icime sinmio ama baska hastanede bulamiom cogu hastanede 20. Haftadan sonra kabul etmiyor.

canım benım doktor zaten subat sonu ayrılıcakmıs oyle dedı benım dogumada 15 20 gun kalmıs oluyor ondada zaten artık beklıcez sanırım olmadı ozel muaynanesıne gıderım zaten dogum ıcın yıne central ı kullanıomus

Selam hatunlarrrr :KK54: nasilsiniz
bujubuju bujubuju kiiiiz sen small nasil giyiyon ben bile small almadim :KK64: benimkide lohusa geceligi ve pijamasi bu arada. Bi de senin geceligin ustu kapaliysa lohusa degildir o cunku mutlaka dugme oluyo lohusalarda

Selam hatunlarrrr :KK54: nasilsiniz
bujubuju bujubuju kiiiiz sen small nasil giyiyon ben bile small almadim :KK64: benimkide lohusa geceligi ve pijamasi bu arada. Bi de senin geceligin ustu kapaliysa lohusa degildir o cunku mutlaka dugme oluyo lohusalarda

canım ust derken onu kapalı gogus altından emzırme yerı valla small oldu small aldım canım o bıle buyukdu yanı bılemıcem sız nasıl buyuk alıyorsunuz benıde fıl yaptınız ıyıce yanı

canım ust derken onu kapalı gogus altından emzırme yerı valla small oldu small aldım canım o bıle buyukdu yanı bılemıcem sız nasıl buyuk alıyorsunuz benıde fıl yaptınız ıyıce yanı
Yok canim oyle demek istemedim tabi ama sonucta sende beni biliyon yani fotolarimi filan gormuslugun vardir diye dedim.olduysa gule gule giy :)

Yok canim oyle demek istemedim tabi ama sonucta sende beni biliyon yani fotolarimi filan gormuslugun vardir diye dedim.olduysa gule gule giy :)

ne bılıyım kendımden suphelenmeye baslıcam sabahdan berı kacıncı acıklamayı yapıyorum olmasa zaten nıye alıyımkı

Kizlar biz ne inek lohusasiyiz ne de mankeniz valla ben 77 kiloyumda small a tirnagim girmez :) kendimi small gordugum aynadan istiyorum :))
Yada yok yok kendini bilmek daha guzel ben dev aynasindan istiyorum :))

Herkesin pijamasi hayirli olsun geceliginiz de ben ilk cocuktan kalma.var dusunmuyorum almayi:KK39:

Oksurmekten kemiklerimmm agiriyor sirtimda kaburga kemiklerimm oksijenin fazlaliligi bizi yordu :confused::rolleyes:

Back