• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Mart Anneleri Goygoy :)

Kizlar ben sampuan sebamed almıştım ogluma kullandım bi keresinde gozum yandi anne dedi sonra kendimde denedim benimde yandı aklinizda bulunsun dedim
aaa gerçekten mi ben aldım bile sebamed :( tühh değiştireyim o halde ne alsam ki

canım sen kilo almadığını söylüyorsun mümkünse eski pijamalarını giy zaten ben camış gibi oldum hala eski pijama ve kıyafetlerimi giyiyorum yani :KK70: ama hastane için bende bol aldım dar şeyleri zaten sevmiyorum bide rahat edeyim oram buram çıkmış die takmak istemiyorum :KK70:

yok kusum benımde lohusa gecelık pıjamam bol bende dar ıstemedım gelen gıden cok oluyor cunkı yapıs yapıs sevmıom valla sahınlerın small u baya bol yanı

aaa gerçekten mi ben aldım bile sebamed :KK43: tühh değiştireyim o halde ne alsam ki

kusum o goz yanması bubchendede var cunkı bıtkısel oldukları ıcınmıs katkı maddesı yok dıe nasılkı zeytınyaglı saf sabun ve beyaz sabun yakıo oda ondan canlarım dalın falan bıtkısel degılmıs bende bubchen aldırdım cuma gunu gelcek

yok kusum benımde lohusa gecelık pıjamam bol bende dar ıstemedım gelen gıden cok oluyor cunkı yapıs yapıs sevmıom valla sahınlerın small u baya bol yanı
kalıptan kalıba fark edebilir yaa kim ne seviyorsa neyle mutluysa onu alsın :D

aaa gerçekten mi ben aldım bile sebamed :KK43: tühh değiştireyim o halde ne alsam ki
Kahvesi gelmiş arkadasim :kk77::KK76: iki gündür kahve icmiyorum ewdeyim ya uykum geldiği an dewrilip yatiyorum :KK51::KK52:ben mustela aldım bebis için hem yenidogani hemde konak onleyici sampuani çooook güzeller kokulari tawsiye ederim

Kizlarr ewimden herkese selamlar.
4 gündür izinliyim haftasonu kızımın ceyizleri yikandi utulendi odası silindi temizlendi yerlesti çoook şükür annemler gelinimiz arkadaslar felan hallettik darısı sizlerin başına cantami hazirladim defnosunkide hazirlandi aklima geldikçe birseyler daha atıyorum

Kahvesi gelmiş arkadasim :kk77::KK76: iki gündür kahve icmiyorum ewdeyim ya uykum geldiği an dewrilip yatiyorum :KK51::KK52:ben mustela aldım bebis için hem yenidogani hemde konak onleyici sampuani çooook güzeller kokulari tawsiye ederim
vayyy kahvedaşım nirdesin sen yaa kaldım tek başıma hıh sende bırakmışsın hepten bi başıma kaldım... yaa olmadı bende değişirim yada yeniden alıp deneme yaparım ikisiylede :D

Walla şaşırıyorum bende mevcut esorfmanlarim bile olmuyo gobusumu sıkıyor ustleride karnimin yarısında kalıyo sanırım ben bir inek lohusayim :KK34::KK34::KK34:
ahahah kız sesli güldüm allah iyiliğini versin hepimiz aynıyız sorun etme nefes alamıyorum ben bide kendime güccüğüm ben derdim ahh ahh eskidenmiş o :D

Bende xxl aldim pijamalari bitanesini annem aldi lohusasepetinden sagolsun. Bi de soyle uyduruk aldim ama modeli cok tatli g.gidiyordan 25 tl gibi bir seydi :KK53: daha gelmedi henuz bakalim hastane ve doktor bulabilirsem giyerim dogumda insallah:KK47:

Back