aaa gerçekten mi ben aldım bile sebamed tühh değiştireyim o halde ne alsam kiKizlar ben sampuan sebamed almıştım ogluma kullandım bi keresinde gozum yandi anne dedi sonra kendimde denedim benimde yandı aklinizda bulunsun dedim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aaa gerçekten mi ben aldım bile sebamed tühh değiştireyim o halde ne alsam kiKizlar ben sampuan sebamed almıştım ogluma kullandım bi keresinde gozum yandi anne dedi sonra kendimde denedim benimde yandı aklinizda bulunsun dedim
canım sen kilo almadığını söylüyorsun mümkünse eski pijamalarını giy zaten ben camış gibi oldum hala eski pijama ve kıyafetlerimi giyiyorum yani ama hastane için bende bol aldım dar şeyleri zaten sevmiyorum bide rahat edeyim oram buram çıkmış die takmak istemiyorum
Markadan markaya değişebilir kızlar, benim evde eski lohusa pijamam var onun bedeni de medium.valla bılmıyorumkı River82 de small aldı canım senınkı nıe ole sastım bende solede olabılır onların kalıplar normal kalıplara gore tasarlanmısdır bızımkı lohusa small u
aaa gerçekten mi ben aldım bile sebamed tühh değiştireyim o halde ne alsam ki
Göz yakma olayını bilmiyorum ama ben bübchen aldım.aaa gerçekten mi ben aldım bile sebamed tühh değiştireyim o halde ne alsam ki
kalıptan kalıba fark edebilir yaa kim ne seviyorsa neyle mutluysa onu alsınyok kusum benımde lohusa gecelık pıjamam bol bende dar ıstemedım gelen gıden cok oluyor cunkı yapıs yapıs sevmıom valla sahınlerın small u baya bol yanı
Markadan markaya değişebilir kızlar, benim evde eski lohusa pijamam var onun bedeni de medium.
Bende 76 kilo ile xxl aldim kızlar anca oldu s beden heralde tayt gibi yapisir üstümeVala canım ben 74 kg ile xl aldım small iyi olmuş vala sana
Üste çıksın poncikella beğenmişsin bir de :)
Kahvesi gelmiş arkadasim iki gündür kahve icmiyorum ewdeyim ya uykum geldiği an dewrilip yatiyorum ben mustela aldım bebis için hem yenidogani hemde konak onleyici sampuani çooook güzeller kokulari tawsiye ederimaaa gerçekten mi ben aldım bile sebamed tühh değiştireyim o halde ne alsam ki
Ben smallun yanından geçemem ayıp olurBende 76 kilo ile xxl aldim kızlar anca oldu s beden heralde tayt gibi yapisir üstüme
Yok estağfirullah canım :) Eksikler olabilir bilemedim :)o sırada mallığıma denk geldiyse :) hemen alıyorum çıktısını saol tatlım :)
Walla şaşırıyorum bende mevcut esorfmanlarim bile olmuyo gobusumu sıkıyor ustleride karnimin yarısında kalıyo sanırım ben bir inek lohusayimBen smallun yanından geçemem ayıp olur
vayyy kahvedaşım nirdesin sen yaa kaldım tek başıma hıh sende bırakmışsın hepten bi başıma kaldım... yaa olmadı bende değişirim yada yeniden alıp deneme yaparım ikisiyledeKahvesi gelmiş arkadasim iki gündür kahve icmiyorum ewdeyim ya uykum geldiği an dewrilip yatiyorum ben mustela aldım bebis için hem yenidogani hemde konak onleyici sampuani çooook güzeller kokulari tawsiye ederim
ahahah kız sesli güldüm allah iyiliğini versin hepimiz aynıyız sorun etme nefes alamıyorum ben bide kendime güccüğüm ben derdim ahh ahh eskidenmiş oWalla şaşırıyorum bende mevcut esorfmanlarim bile olmuyo gobusumu sıkıyor ustleride karnimin yarısında kalıyo sanırım ben bir inek lohusayim
Ay kız deme öyle biz eskisinden de fit olucaz belki o zaman small giyerim benWalla şaşırıyorum bende mevcut esorfmanlarim bile olmuyo gobusumu sıkıyor ustleride karnimin yarısında kalıyo sanırım ben bir inek lohusayim