• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Mart Anneleri Goygoy :)

kızlar kim nasıl doğurmayı düşünüyo gaz verin bana hadii bakalım :p
ahahaha biz daha doktorla hiç konuşmadık adam beni doğurtmicak sanırım valla benim hiç öyle bi düşüncem yok şekerim bahtıma ne çıkarsa :D he bu arada dün uzaktan bi akrabamız doğum yapmış haberini aldım herşey normal ve normal doğum olacakken sezoya almışlar

Son anda neler gelisir bilemeyizzz sezeryan isterken normalde yapabilirsinizzz onj bebisler karar veriyor :KK23:

bujubuju bujubuju ordamısın şeker? nasıl doğurcan bakalım? ben normal istiyorum ama inşallah yer :)

burdayım kusum benım yemıyor heran vazgecebılırım gıbı gelıyor normal gorunuyor suan ıcın pozısyona gırmıs erken dogum dedı doktorum oglusumuz cok beklemıcekmıs kese asagı dusmus dedı ınsallah 37 ıncı haftadan once gelmez korkuyoruz valla kocısle

günaydın kızlarrr nasılsınız bakalım.. yaa artık şu pijama olayını kapatalım mı kimse kırılmasın üzülmesin kimimiz 20 kilo kimimiz 5 kilo ne fark eder ki ben kendi vücudumu tanıyamıyorum ben ben değilim sonuçta içimizde mucizeler var şükürler olsun.. şurda ne kaldı bitcek gitcek bu günlerin tadını çıkaralım lütfen
Tamam abla kizmaaaa:p

bujubuju bujubuju tatlimmm nereye gidiyorsun senin pijamalarini sevsinler..hayirlisiyla giyersin insallah..cok ayakta durmaaa uzanman lazim aslinda bu durumda..

bujubuju bujubuju tatlimmm nereye gidiyorsun senin pijamalarini sevsinler..hayirlisiyla giyersin insallah..cok ayakta durmaaa uzanman lazim aslinda bu durumda..

central a gıdıyorum canım ben kozyatagı ama doktor bu cuma calısamaz verıyım dedı dedım vermeyın evden calısma ımkanı var madem evden calısın dedı allahdan acılma falan yok sımdılık

burdayım kusum benım yemıyor heran vazgecebılırım gıbı gelıyor normal gorunuyor suan ıcın pozısyona gırmıs erken dogum dedı doktorum oglusumuz cok beklemıcekmıs kese asagı dusmus dedı ınsallah 37 ıncı haftadan once gelmez korkuyoruz valla kocısle
canım 35 e kadar dayanır inşallah sonrası mühim değil zaten her an gelebilirler yapcak bişey yok giren şemsiye misali :D ben dün akşam bu çocuk valizini topladı geliyor dedim eşime aman allahım nasıl bir çabalama nasıl bir anneye vurma organlarım çürüdü :D

Vala ben nasılsa sezeryan olacağım diye rahatken,geçen hafta dr normal doğum görünüyo dedi. Hala gaza gelemedim ben hala şok :KK48::KK48::KK48:

ahahahaha ay bende gittim pazartesi dr dediki aman da aman kanala da girmiş illa normal gelcem dio annesi unut sen sezoyu didi :)bende güldüm inşallh maşallah dedim. ayvayı yedim yaa gün yaklaştıkça bi tırsma geliyor. doğumun ötesinde küçücük bebek bakabilcemmi bunalıma gircemmi nasıl olcak alışçazmı birbirimize

canım 35 e kadar dayanır inşallah sonrası mühim değil zaten her an gelebilirler yapcak bişey yok giren şemsiye misali :KK70: ben dün akşam bu çocuk valizini topladı geliyor dedim eşime aman allahım nasıl bir çabalama nasıl bir anneye vurma organlarım çürüdü :KK70:

benım uyurken canım cok yanıo bu rahatsız oluo bır uygun pozısyon yok uykusuz mod

ahahahaha ay bende gittim pazartesi dr dediki aman da aman kanala da girmiş illa normal gelcem dio annesi unut sen sezoyu didi :)bende güldüm inşallh maşallah dedim. ayvayı yedim yaa gün yaklaştıkça bi tırsma geliyor. doğumun ötesinde küçücük bebek bakabilcemmi bunalıma gircemmi nasıl olcak alışçazmı birbirimize

canım aynı duygular ıcındeyız valla bırde ben tek olcam ılk 2-3 gunden sonra sadece aksam ve oglen yanımda olur ablam :KK17::KK17: ısler yogun cunkı

tatlım benim dr epidural olmaz normal de gereksiz dedi. zaten acıyla ittirmen lazım e epiduralde acı yok ittiremezsin dedi. baya çatır çatır doğurcam ben zaaar :)

ay sacmalamasın acıyla degıl baskıyla ıttırıyorsun doktorum dedı baskı oldukca ıttırcen dıye sadece agrıyı hıssetmıyorsun ben dayanamam gıbı gelıo onu bıle sordum dayanamıcak gıbı oldugun an epıduralı yapıoruz dedı

Olur olur bi doğuralım alışmasını sonra düşünürüz :KK48::KK48:

Canim ben de valla normale niyetliyim taa en basindan beri ama bakalim oglus nasil gelmek isticek. Suan pozisyonumuz ok bas asagida. Cok baski oluordu bende hep ama doktor erkn dogmdan bahsetmedi. Kendi kendime diyorrum panik yapmiyim diye mi soylemiyo acaba. Hep erkn olcakmis hissim var cunku. Herbisey yikadim iki gundur. Utu bugun yarin biter. Gelse de hazirim sayilir korkutamaz beni bidik

Gunaydin kizlar benim mecbur sezeryan olacak hemi de en genelinden diye düşünüyorum diger dogumumda dogumhaneye bi girdim benim tansiyon 15 e 9 bu sefer de oyle olsun istemiyorum

Back