Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Karışan çok olursa kesinlikle depresyondayızBen de endiseliyim bu dogum sonrasi surecle ilgili lohusa depresyonundan nasibimi alir miyim diye. Ahhh ahh saglikla gelsinler de bakalim
uykusuzluk+gazlı geceler+göğüs ucu yaraları+insanlıkdan nasibini almamış çok bilmişler=lousa depresyonuKarışan çok olursa kesinlikle depresyondayız
Oooooooo alırım bi dal Kesin ben de bunların hepsi olucakuykusuzluk+gazlı geceler+göğüs ucu yaraları+insanlıkdan nasibini almamış çok bilmişler=lousa depresyonu
uykusuzluk+gazlı geceler+göğüs ucu yaraları+insanlıkdan nasibini almamış çok bilmişler=lousa depresyonu
olmaz inşallah canım ya çok zor oluyo çünküOooooooo alırım bi dal Kesin ben de bunların hepsi olucak
uykusuzluk bende kalp çarpıntısı yapıyodu acayip sinirli oluyodum bide göğüs ucu yaraları gece oglum uyanacakda emzırecem diye ödüm kopuyodu çok pis bişey inşallah yaşamazssınızUykusuzluk gaz falan bunlar az yada cok yasanacagini bildigimjz seyler bebek icin.ama cevrenin tutumu nasil olcak bakalim
ÇOK GÜZELMİŞ güle güle kullanın iyi uykular dilerim :) bizim odamız geldi kuruldu düzenlendi içi yerleştirildi çok şükür bitirdik sayılırdun ebebekden hedıye cekımızı kullandık kızlar besıgımızı aldık sonunda cok sukur oda bıttı su boyada bıtsın odası gelsın yerlestırmeye gecıcem
pffff çok tırsıyorum annem yanımda olacak 1 ay sonra annemle birlikte ben gidecem samsuna o 1 aylık süreçte depresyona kesin girerimde samsuna gidince belki atlatırımuykusuzluk+gazlı geceler+göğüs ucu yaraları+insanlıkdan nasibini almamış çok bilmişler=lousa depresyonu
ÇOK GÜZELMİŞ güle güle kullanın iyi uykular dilerim :) bizim odamız geldi kuruldu düzenlendi içi yerleştirildi çok şükür bitirdik sayılır
pffff çok tırsıyorum annem yanımda olacak 1 ay sonra annemle birlikte ben gidecem samsuna o 1 aylık süreçte depresyona kesin girerimde samsuna gidince belki atlatırım
ben o kafayı şimdiden yaşıyorum zaten sonum belli beni nerenin paklayacağını biliyorumlohusa kafasıda fena oluyormus he bakalım nasıl olcaz cok merak edıyorum
http://www.butikbebe.com/urunDetay/374522/cantali-bebek-bakim-seti-lacivert.html
ay bu set baya uygun geldi bana alsammı ki
Hayirli.olsunnn canimmm.naziremin de besigi oyleydi..simdi sira kardesinde kullanmadaaaa..cok memnunum 6 ay kullanabilecek ama hareketlendiler mi bunda yatirmak zordun ebebekden hedıye cekımızı kullandık kızlar besıgımızı aldık sonunda cok sukur oda bıttı su boyada bıtsın odası gelsın yerlestırmeye gecıcem
ben o kafayı şimdiden yaşıyorum zaten sonum belli beni nerenin paklayacağını biliyorum
Hayirli.olsunnn canimmm.naziremin de besigi oyleydi..simdi sira kardesinde kullanmadaaaa..cok memnunum 6 ay kullanabilecek ama hareketlendiler mi bunda yatirmak zor
afiyet olsun kızlaar... bugün akşam bebemin nevresim takımlarını ütüleyeyim bi kaç işim kaldı sona bitecek gibii inşallah. başlamayanlara tavsiyem çok ağırdan almayın ufak tefek oldukları için baya vakit alıyor yıkama ütüleme
bende baslamak ıstıyorum kusum ama daha odanın boyası bıtmedı ev dandını valla