- 6 Mayıs 2015
- 1.009
- 695
- 123
Selam kızlar, bugün de evdeyim. Evde olup geç kalkmak iyi geliyormuş :) doktordan rapor aldım artık sayılmazsa yıllık izin yazarım, heryerde kar var yarın nasıl gideceğim bakalım. Umarım herkes iyidir. Ben çok öksürüyorum, balgam söktürücü verdi doktor, bir de sinüzit olmuşum ama ona birşey vermedi. Sadece ağrı kesici :/
Selammm kizlarrrrr hastalik.beni mahfetttiii..kusma bitti basladik oksurugw nedir bu yaaa..neyseki daha iyiyimmm gece uyumadim.oksurukten su ice ice bir hal.oldum.zaten..dun doktora.gittim kasilmalarim oldu oksurukten kaynakli dedi habire kilo alihor bu cocuk 2.150 gram.olmus 44 cm..masallahnormal dogum pozisyonunu almis ve erken dogum gozukmuyor dedi 2 hafta sonra tekrar gidecemm oksuruk.bebegi etkilemiyor anneyi olumsuz etkiliyor sadece..simdilim iyiyizzz tekme tokat giriiyo resmen bizim.velet hayirlisiyla kucagimjza alirizzz bende baslarim artik..evime de gidemiycem esim.gitme.dedi..ohhh benim.iicin hava hos istedigimde buydu
Slm kizlar isyerinde hala giremiyorum kk ya.telden de eskileei okuyamiyorum.neyae kisa özetle oglusum iyi ama annesi cok hasta gecen hafta yattım raporluydum bu haftada isyerinde telefonu acsam benden beni istiyolar okadar vahim bi faranjit vakasiyim...sizler nasılsınız hazirliklar nasil gidiyo bakalım
İyilik saglıkk :)) bugün bende geldim buraya neler oluyo diye :) bendede hasta oluyoooorumm Boğaz'ım sisssti acıyo
bujubuju canim gecen doktora gidince sordun mu su gibi bisey geldi demistin ya
Evet şala takildim demistin. Insallah onemli bir sey değildir. Ayrinti yazmayinca merak ettim. Eski doktoruna devam edecekmisin canim. Bende bugun güya yeni bir doktor bulmustum yavrusumu görecektim arayip randevuyu ertelediler. Hos hastanede yeni dogan uniteside yokmus biraz icime sinmio ama baska hastanede bulamiom cogu hastanede 20. Haftadan sonra kabul etmiyor.kusum unuttum onu sormayıya hem dusme tehlıkesının korkusu ustune doktor hastaneden ayrılcakmıs gıttı aklımdan o benım
Ayyy en sewdigim diziydi Tudors simdilerde acabaa bastan izlesemmi diye dusunuyorummmmgeçmiş olsun..
Evet şala takildim demistin. Insallah onemli bir sey değildir. Ayrinti yazmayinca merak ettim. Eski doktoruna devam edecekmisin canim. Bende bugun güya yeni bir doktor bulmustum yavrusumu görecektim arayip randevuyu ertelediler. Hos hastanede yeni dogan uniteside yokmus biraz icime sinmio ama baska hastanede bulamiom cogu hastanede 20. Haftadan sonra kabul etmiyor.
Ayyy en sewdigim diziydi Tudors simdilerde acabaa bastan izlesemmi diye dusunuyorummmm
Selam hatunlarrrrnasilsiniz
bujubuju kiiiiz sen small nasil giyiyon ben bile small almadim benimkide lohusa geceligi ve pijamasi bu arada. Bi de senin geceligin ustu kapaliysa lohusa degildir o cunku mutlaka dugme oluyo lohusalarda
Yok canim oyle demek istemedim tabi ama sonucta sende beni biliyon yani fotolarimi filan gormuslugun vardir diye dedim.olduysa gule gule giy :)canım ust derken onu kapalı gogus altından emzırme yerı valla small oldu small aldım canım o bıle buyukdu yanı bılemıcem sız nasıl buyuk alıyorsunuz benıde fıl yaptınız ıyıce yanı
Yok canim oyle demek istemedim tabi ama sonucta sende beni biliyon yani fotolarimi filan gormuslugun vardir diye dedim.olduysa gule gule giy :)
geçmiş olsun..hamilelelikte hastalık dahada zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?