• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Mart Anneleri Goygoy :)

listeme baksanıza bir şey atlamış mıyım ki?

Gecelik
Sabahlık
Pijamalar
1 yedek pijama
Çorap
Lohusa tacı
Terlik
Külot
Emzirme sutyeni
Emzirme atleti
Ped
Lansinoh krem
Çıkış kıyafeti

Diş fırçası (2)
Diş macunu
Lipstick
Roll-on
Şarj aleti

Hastane çıkışı
Body
Tulum
Çorap
Şapka
Eldiven
Yelek
Tülbent mendil
battaniye
kalın battaniye
Çıkış kıyafeti
Bebek bezi
Islak mendil
Pişik kremi
Biberon ??
Alt açma
Kağıt havlu

Hediyelikler
Sepet
Lohusa şerbeti şişesi ???
Lohusa şerbeti bardakları
Kapı süsü
Afiş vs. süsler
Çikolata
İkram için plastik tabak ve bardaklar
Üste çıksın @denissineb beğenmişsin bir de :)

Eklentiler

• image.png
    image.png
    258,3 KB · Görüntüleme: 67
  • image.png
    image.png
    248,7 KB · Görüntüleme: 46
  • image.png
    image.png
    173,9 KB · Görüntüleme: 58
  • image.png
    image.png
    220,5 KB · Görüntüleme: 43
Cok guzelmis canim gule gule kullan...ben daha almadim yaaa kafama gire bulamadım nettende beden kafami karıştırıyor dogum sonrasi malum sezeryan olunca pek gobus de gitmiyo ondan netten de alamadim

valla canım benı goz onune al ıste small aldım ben bıle dusun 77 kg olmusum

valla canım benı goz onune al ıste small aldım ben bıle dusun 77 kg olmusum
denedinmi hic uzerinde yapismiyo dimi kollari falan geceligin hastanede rahat olmasını severim ben pijama ve gecelik türlerinin.bi de benim garanti sezeryan ya gobus kalcak hemen oyle inmicek yaaa kararsızlık ne zormus kuzum yaaa

Vala canım ben 74 kg ile xl aldım small iyi olmuş vala sana

kusum sen normal pıjama olcusune gore almısındır ben lohusa aldım lohusalarda olculer oyle kusum small bıle suan dar degıl yanı dusun normal pıjamada da ben medıum gıyordum suan gobus azcık acık kalıo ama okadar olcak hala eskı pıjamalarımı gıyorum ben

kusum sen normal pıjama olcusune gore almısındır ben lohusa aldım lohusalarda olculer oyle kusum small bıle suan dar degıl yanı dusun normal pıjamada da ben medıum gıyordum suan gobus azcık acık kalıo ama okadar olcak hala eskı pıjamalarımı gıyorum ben
Vala canım benim ki de lohusa geceliği ve pijaması ama anlamadım niye bu kadar farketmiş :KK51:

denedinmi hic uzerinde yapismiyo dimi kollari falan geceligin hastanede rahat olmasını severim ben pijama ve gecelik türlerinin.bi de benim garanti sezeryan ya gobus kalcak hemen oyle inmicek yaaa kararsızlık ne zormus kuzum yaaa

valla denedım kusum ustume yapısmıo satıcı kadın bıle kabanımı cıkarttırdı dedı bu bıle sıze bol yapısmıo rahat edersınız bırde ben gogus kısmı kapalı aldım herkes gelıo bızde zıyarete kapalı olsun dedım alttan emzırmelı gecelık :KK70::KK70:

Kizlar ben sampuan sebamed almıştım ogluma kullandım bi keresinde gozum yandi anne dedi sonra kendimde denedim benimde yandı aklinizda bulunsun dedim

canım sen kilo almadığını söylüyorsun mümkünse eski pijamalarını giy zaten ben camış gibi oldum hala eski pijama ve kıyafetlerimi giyiyorum yani :D ama hastane için bende bol aldım dar şeyleri zaten sevmiyorum bide rahat edeyim oram buram çıkmış die takmak istemiyorum :D

Back