herşey evlatlarımız için anayız biz anaaGünaaaydın kızlar çalışmaya azimli anneler olarak inşallah iş yerinde doğurmayız izine ayrılmaya sadece 4 haftam kaldı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
herşey evlatlarımız için anayız biz anaaGünaaaydın kızlar çalışmaya azimli anneler olarak inşallah iş yerinde doğurmayız izine ayrılmaya sadece 4 haftam kaldı
favori cümlem bu aralarherşey evlatlarımız için anayız biz anaa
normal doğum pozisyonunda dedi cumartesi gittiğimde bir sonraki randevum 35. haftada o zaman ne olur bilmiyorum, bir de başı biraz büyük doktor yapısal olarak biraz koca kafalı dedi o engel olur mu normal doğuma o zaman bakıcaz ama korkmuyor değilim normal doğumdandoktor ne dedi peki?benimki böyle giderse normal olabilir dedi
Vala aynen öyle :)herşey evlatlarımız için anayız biz anaa
haklısın ben de çok korkuyorum 4 cm açılma olursa gerisini hissetmezsin diyorlar.bir de sancının şiddetinden orayı anlamıyormuşuznormal doğum pozisyonunda dedi cumartesi gittiğimde bir sonraki randevum 35. haftada o zaman ne olur bilmiyorum, bir de başı biraz büyük doktor yapısal olarak biraz koca kafalı dedi o engel olur mu normal doğuma o zaman bakıcaz ama korkmuyor değilim normal doğumdan
Günaaaydın kızlar çalışmaya azimli anneler olarak inşallah iş yerinde doğurmayız izine ayrılmaya sadece 4 haftam kaldı
Selam kızlar, bugün de evdeyim. Evde olup geç kalkmak iyi geliyormuş :) doktordan rapor aldım artık sayılmazsa yıllık izin yazarım, heryerde kar var yarın nasıl gideceğim bakalım. Umarım herkes iyidir. Ben çok öksürüyorum, balgam söktürücü verdi doktor, bir de sinüzit olmuşum ama ona birşey vermedi. Sadece ağrı kesici :/
Kolay gelsin canım. Ben de işe gidince yoğun olucam :/ çantamı temel olarak hazırladım ama eksiklerim var. Haftasonu tamamlarım inşallah.kızlar nasılsınız ben hala cok yogunum pek gıremıyorum malesef ısler cok yogunlasdı aksam oturdum bende oglusumun kıyafetlerının etıketlerını kestım
Geçmiş olsun canım Allah şifa versin kolaylıkla geçer inşallaSelam kızlar, bugün de evdeyim. Evde olup geç kalkmak iyi geliyormuş :) doktordan rapor aldım artık sayılmazsa yıllık izin yazarım, heryerde kar var yarın nasıl gideceğim bakalım. Umarım herkes iyidir. Ben çok öksürüyorum, balgam söktürücü verdi doktor, bir de sinüzit olmuşum ama ona birşey vermedi. Sadece ağrı kesici :/
Benımde en büyük korkum epızyotomı kesiğimiydi adı neydi hani doktor alt kısma kesik atıyomuş ya.Valla sancıdan o bölgemde hiç ağrı sızı hissetmedim aklıma bile gelmedi.Hiç korkmayın kızlar.Allah yardım edecek inşallah herkes dua edecek pıt diye doğurcaz bebişleri sonra doktor kucağımıza atıverecek ilk buluşmamızın tadını çıkaracağızhaklısın ben de çok korkuyorum 4 cm açılma olursa gerisini hissetmezsin diyorlar.bir de sancının şiddetinden orayı anlamıyormuşuz
valla geçen ay yengem normal doğum yaptı o kadar kolay oldu ki saat 4 gibi suni sancıyla başladı doğum 9 da doğurdu onu görünce inşaallah benimki de böyle olur diyorum ama onun bebiş 3 kg doğdu onun da etkisi vardır tabihaklısın ben de çok korkuyorum 4 cm açılma olursa gerisini hissetmezsin diyorlar.bir de sancının şiddetinden orayı anlamıyormuşuz
Kolay gelsin canım. Ben de işe gidince yoğun olucam :/ çantamı temel olarak hazırladım ama eksiklerim var. Haftasonu tamamlarım inşallah.
canım 5 saat sancı çekmiş gene kadın senin bebeğin kilosu nasıl gidiyor,Allahın izniyle biz de rahat yaparız inşallahvalla geçen ay yengem normal doğum yaptı o kadar kolay oldu ki saat 4 gibi suni sancıyla başladı doğum 9 da doğurdu onu görünce inşaallah benimki de böyle olur diyorum ama onun bebiş 3 kg doğdu onun da etkisi vardır tabi
canım 5 saat sancı çekmiş gene kadın senin bebeğin kilosu nasıl gidiyor,Allahın izniyle biz de rahat yaparız inşallah
hadi inşallah Allah bir avazda kurtarsın bizi Senin bebişin de iyi maşallah Benim bebiş 28de 1300 grdı.Bakalım 32de ne çıkacakçekti ama normal ordan oraya geziniyodu yani en azından benim duyduklarım kadar korkutucu değildi hani herkes abartır ya yok şöyle sancı falan diye 32+0 da 2026 grdı benimki
Maşallah bebişe kuzum iyi yaramış yediklerin :) Dikkat et kendine yat dinlen iyice sıcak şeyler iç qöqsünü yumuşatsın...Selammm kizlarrrrr hastalik.beni mahfetttiii..kusma bitti basladik oksurugw nedir bu yaaa..neyseki daha iyiyimmm gece uyumadim.oksurukten su ice ice bir hal.oldum.zaten..dun doktora.gittim kasilmalarim oldu oksurukten kaynakli dedi habire kilo alihor bu cocuk 2.150 gram.olmus 44 cm..masallah normal dogum pozisyonunu almis ve erken dogum gozukmuyor dedi 2 hafta sonra tekrar gidecemm oksuruk.bebegi etkilemiyor anneyi olumsuz etkiliyor sadece..simdilim iyiyizzz tekme tokat giriiyo resmen bizim.velet hayirlisiyla kucagimjza alirizzz bende baslarim artik..evime de gidemiycem esim.gitme.dedi..ohhh benim.iicin hava hos istedigimde buydu