• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Mart Anneleri Goygoy :)

İyilik saglıkk :)) bugün bende geldim buraya neler oluyo diye :) bendede hasta oluyoooorumm Boğaz'ım sisssti acıyo
Hadi ben hastanede çalışıyorum sen evde nerden buldun kız şaka bi yana cok dikkat edelim cok zor hala gecmedi hic gecmeyede niyeti yok

Slm kizlar isyerinde hala giremiyorum kk ya.telden de eskileei okuyamiyorum.neyae kisa özetle oglusum iyi ama annesi cok hasta gecen hafta yattım raporluydum bu haftada isyerinde telefonu acsam benden beni istiyolar okadar vahim bi faranjit vakasiyim...sizler nasılsınız hazirliklar nasil gidiyo bakalım

çok çok geçmiş olsun.. ;)

Eklentiler

• sahinler-zakkum-logusa-gecelik-1-4382-35-B.jpg
    sahinler-zakkum-logusa-gecelik-1-4382-35-B.jpg
    33,1 KB · Görüntüleme: 42
ben sahınlerden aldım canım sunu aldım pıjama takımıyla beraber
Cok guzelmis canim gule gule kullan...ben daha almadim yaaa kafama gire bulamadım nettende beden kafami karıştırıyor dogum sonrasi malum sezeryan olunca pek gobus de gitmiyo ondan netten de alamadim

Cok guzelmis canim gule gule kullan...ben daha almadim yaaa kafama gire bulamadım nettende beden kafami karıştırıyor dogum sonrasi malum sezeryan olunca pek gobus de gitmiyo ondan netten de alamadim
Vala canım ben de rahat olmak adına xl aldım normalde m giyiyorum :)

kızlar şöle elinde güzel bir liste olan varmı? bavula kendi için bebek için neler konur? int baktım ama çok gereksiz şeyler de var.. özellikle tecrübeli anneler neler götürdünüz hepsi kullanıldımı? bavulu artık hazırlayalımmı? hazırladık diyelim arabaya koyalımmı? hayır benim koymam lazım gezentiyim zaten yolda belde doğurabilirim de diğer arkadaşlara da faydası olsun die soruyorum :) :)

Vala canım ben de rahat olmak adına xl aldım normalde m giyiyorum :)

Ayy kızlar ben aynadan kendimi small görüyordum gittim pijama aldım xxs bırak kolu bacağı ayak parmağım geçmedi :KK70: xl la değiştirdim normalde xxs giyiyorum :cool:

Ayy kızlar ben aynadan kendimi small görüyordum gittim pijama aldım xxs bırak kolu bacağı ayak parmağım geçmedi :KK70: xl la değiştirdim normalde xxs giyiyorum :cool:
Ben de hic hamile kıyafeti almadım hepsinin içine girebiliyorum hala ama gecelik bol olsun dedim

kızlar şöle elinde güzel bir liste olan varmı? bavula kendi için bebek için neler konur? int baktım ama çok gereksiz şeyler de var.. özellikle tecrübeli anneler neler götürdünüz hepsi kullanıldımı? bavulu artık hazırlayalımmı? hazırladık diyelim arabaya koyalımmı? hayır benim koymam lazım gezentiyim zaten yolda belde doğurabilirim de diğer arkadaşlara da faydası olsun die soruyorum :) :)
Canım vala ben iyi kötü bi liste hazırladım kendimce ama daha çantam hazır değil :)

Slm kizlar isyerinde hala giremiyorum kk ya.telden de eskileei okuyamiyorum.neyae kisa özetle oglusum iyi ama annesi cok hasta gecen hafta yattım raporluydum bu haftada isyerinde telefonu acsam benden beni istiyolar okadar vahim bi faranjit vakasiyim...sizler nasılsınız hazirliklar nasil gidiyo bakalım
canımmm geçmiş olsun dikkat et salgın fena özledik yahuu arada bi gelin gidin bari doğursanız habermiz olmayacak :D

Ben de hic hamile kıyafeti almadım hepsinin içine girebiliyorum hala ama gecelik bol olsun dedim

Ohhh mis kilo almadın ki ben kilo aldımda görenler hala aaaaaaaa sen hiç hamile gibi değilsin diyor bacaklarım kollarım falan hala incecik

ohhh mis hemde ne yemek ne yemek ttu89 ttu89 kulakları çınlasın kahvemide içtim ayy bu arada bu kadar az kişimi kaldık çalışanlar olarak :KK43:

ttu89 ttu89 simdi evde mi artık avmde mi kahvesini yudumluyordur :KK70:

seni tebrik ederim canım arkadaşım güzel konuya değinmişsin bencede yazsın herkes ben bu hafta sonu hazırlim diyorum büyük bişey mi küçük bi çantamı onada karar veremedim daha pijamalarımın boyu kesilecek yıkanacak falan pfff

Bende bilmiyorumki aslinda dün doktora gittim 5 kilo almışım daha ama bu almayacağım anlamına gelmiyo oyuzden kararsiz kaldim bende

Makyaj malzemesi toka sac düzlestirici parfüm dezenfektan ıslak pamuk detaylar önemli :))

seni tebrik ederim canım arkadaşım güzel konuya değinmişsin bencede yazsın herkes ben bu hafta sonu hazırlim diyorum büyük bişey mi küçük bi çantamı onada karar veremedim daha pijamalarımın boyu kesilecek yıkanacak falan pfff
Kizlar inanirmisiniz ben daha elime almadim desem yeridir bi abimizden kalanlara baktim ama ne yikadim ne bisey yaptim güya ben onceki de anne oldum baksaniza bi pijama bile beceremedim

Back