• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Mart Anneleri Goygoy :)

Ya bende bilmiyorum ki :KK70: hepimiz gibi gece uykuları kabus zaten büyüdükçe zorlaşıyor hersey bi diyorum uff doğursak bi diyorum yok yaaaaa herkes her istediğimi yapıyo biraz daha sürsün bu saltanat:KK70:

Senin günler Nasıl hazırlıklar ne alemdee
benim de artık zorlanmalar,uykusuzluklar başladı :D bana kalırsa benim kızçe çok beklemeyecek :KK25:hazırlıklar beşik hariç tamam :KK45: 15 tatilde dinlenip sonra 37ye kadar çalışacağım yeniden :KK12:

benim de artık zorlanmalar,uykusuzluklar başladı :KK70: bana kalırsa benim kızçe çok beklemeyecek :KK25:hazırlıklar beşik hariç tamam :KK45: 15 tatilde dinlenip sonra 37ye kadar çalışacağım yeniden :KK12:

Ohhh mis bitmis hersey.. Beşik kolay halledilir o da.. Allah korusun kız öyle deme vaktiyle gelsin inşallah. Valla günler geçtikçe zorlaşıyor sen çalışırken ben doğurcan mi yoksa :KK70::KK70::cool: of Zaman geliyooo yaaaa minnoşun Nasıl Kocaman oldular yaaaaa

Ohhh mis bitmis hersey.. Beşik kolay halledilir o da.. Allah korusun kız öyle deme vaktiyle gelsin inşallah. Valla günler geçtikçe zorlaşıyor sen çalışırken ben doğurcan mi yoksa :KK70::KK70::cool: of Zaman geliyooo yaaaa minnoşun Nasıl Kocaman oldular yaaaaa
evet bazen ne çabk büyüdü diyorum bazen de çok var ya doğuma diyorum:KK68:sen doğur anlat bize doğum hikayeni rahatlat bizi:KK45:

Slm kizlar isyerinde hala giremiyorum kk ya.telden de eskileei okuyamiyorum.neyae kisa özetle oglusum iyi ama annesi cok hasta gecen hafta yattım raporluydum bu haftada isyerinde telefonu acsam benden beni istiyolar okadar vahim bi faranjit vakasiyim...sizler nasılsınız hazirliklar nasil gidiyo bakalım

Slm kizlar isyerinde hala giremiyorum kk ya.telden de eskileei okuyamiyorum.neyae kisa özetle oglusum iyi ama annesi cok hasta gecen hafta yattım raporluydum bu haftada isyerinde telefonu acsam benden beni istiyolar okadar vahim bi faranjit vakasiyim...sizler nasılsınız hazirliklar nasil gidiyo bakalım

İyilik saglıkk :)) bugün bende geldim buraya neler oluyo diye :) bendede hasta oluyoooorumm Boğaz'ım sisssti acıyo

Back