hadi inşallah Allah bir avazda kurtarsın bizi Senin bebişin de iyi maşallah Benim bebiş 28de 1300 grdı.Bakalım 32de ne çıkacak
Amin amin inşaallah hayırlısıyla atlatırız doğumlarımızı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hadi inşallah Allah bir avazda kurtarsın bizi Senin bebişin de iyi maşallah Benim bebiş 28de 1300 grdı.Bakalım 32de ne çıkacak
siz bir doğum yapın da anlatın rahatlatın bizleriAmin amin inşaallah hayırlısıyla atlatırız doğumlarımızı
hoşgeldin yaz'ın annesi :)Benn geldiiiimmmmmmmm
Hosbulduuuuukkk kızımın güzel teyzosuuuhoşgeldin yaz'ın annesi :)
nasıl gidiyor hamişlikHosbulduuuuukkk kızımın güzel teyzosuuu
Günaaaydın kızlar çalışmaya azimli anneler olarak inşallah iş yerinde doğurmayız izine ayrılmaya sadece 4 haftam kaldı
nasıl gidiyor hamişlik
benim de artık zorlanmalar,uykusuzluklar başladı bana kalırsa benim kızçe çok beklemeyecek hazırlıklar beşik hariç tamam 15 tatilde dinlenip sonra 37ye kadar çalışacağım yenidenYa bende bilmiyorum ki hepimiz gibi gece uykuları kabus zaten büyüdükçe zorlaşıyor hersey bi diyorum uff doğursak bi diyorum yok yaaaaa herkes her istediğimi yapıyo biraz daha sürsün bu saltanat
Senin günler Nasıl hazırlıklar ne alemdee
benim de artık zorlanmalar,uykusuzluklar başladı bana kalırsa benim kızçe çok beklemeyecek hazırlıklar beşik hariç tamam 15 tatilde dinlenip sonra 37ye kadar çalışacağım yeniden
evet bazen ne çabk büyüdü diyorum bazen de çok var ya doğuma diyorumsen doğur anlat bize doğum hikayeni rahatlat biziOhhh mis bitmis hersey.. Beşik kolay halledilir o da.. Allah korusun kız öyle deme vaktiyle gelsin inşallah. Valla günler geçtikçe zorlaşıyor sen çalışırken ben doğurcan mi yoksa of Zaman geliyooo yaaaa minnoşun Nasıl Kocaman oldular yaaaaa
eksikler bitmiyorr ki :) başlamak lazım bir yerden şimdidenbenımde eksıkler var canım cantamı daha yapmadım kı
evet bazen ne çabk büyüdü diyorum bazen de çok var ya doğuma diyorumsen doğur anlat bize doğum hikayeni rahatlat bizi
Ebru m. Di mi evet ben de small aldım canım, kalıplar büyük.bu arada sana soledımmı bılmıyorum small aldım bende gecelık medıum ve large cok buyuk kusum cıdden
hadi ya şey yapmayalım o zamanKız ben anlatırsam doğurmaktan vazgeçersin çok korkuyooommmm coook
Slm kizlar isyerinde hala giremiyorum kk ya.telden de eskileei okuyamiyorum.neyae kisa özetle oglusum iyi ama annesi cok hasta gecen hafta yattım raporluydum bu haftada isyerinde telefonu acsam benden beni istiyolar okadar vahim bi faranjit vakasiyim...sizler nasılsınız hazirliklar nasil gidiyo bakalım