• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Mart Anneleri Goygoy :)

amin..

evt merdıven çıkıp ınmek bıle zorluyor işte :)

birde burada doğuracak muhabbetlerı başlarsa seyreyleyın zorluğu :p
aynen oturarak ders anlatıyorum ama okula yürümek ve merdiven çıkmak bile zor :D ben şimdiden sabırsızlanıyorum o günler için :KK17:

Merhaba kızlar :) Ben de bebeğimin bir çok şeyini hazırladım şimdiden.
Bebek İçin:Yorganı,yastığı,alt açma yastığı ve minderi,araba ve beşik için yastık ve alt minderleri,kıyafetleri,yün işleri,biberonu,bebek şekeri ve sepeti,molfix bebek bezi,bebek çantası ve portbebe,chicco bebek bakım seti,tırnak makası,banyo şapkası,banyo küveti,kapı süsü
Defnem için geriye sadece beşik kaldı.Onu da park yatak düşünüyorum.Tayinci olduğumuz için oda yapamayacağım malesef :KK43:
Kendim için:2 adet sabahlıklı lohusa pijaması,göğüs pedi,hasta bezi,emzirme atletleri,emzirme sütyenleri,hamile külotları,emzirme örtüsü,lohusa terliği-tacı-bebek tacı
Eksik olan almam gereken bir şey var mı? Tamamlayayım şimdiden her ihtimale karşı.

Gunaydin kizlarr...kizim.ateslendi ben oksurukten uyuyamiyorumm geldigimden beri uykusuzmmmm..iyiki arabistanda uyumusummmm :KK53::KK57:

geçmiş olsun canım ikinize de .memleket havası yaramadı size:KK43: kaynanan gil de halt etmiş boş ver üç maymunu oyna :KK66:

gunaydn kızlar
haftasonu kontrolum vardı kızımızı gorduk ıkı hafta onden gıdıyor gelişimi.hadı ben ve eşim uzun boylu ve kemıklıyız ondan olabılır de şeker olma ıhtimali beni cok gerdi.haftada 1 kez yemeklerden 2 saat sonra evde sekerimi olcecegim 120 nın altında olması gerekıyor dedi doktorum.inşallah sıkıntı cıkmaz cok tatlı duskunuyum:KK23::KK23:eşimle tartısıyoruz bu konuda.
ayrıca bebegımın bobreklerınde genısleme vardı ayrıntılı ultrasona gırdım oyuzden.sımdılık bı sorun teskıl etmıyormus dogumdan sonra bebegın ultrason takıbı gerekıyomus.ama vıdeoları harıka yuzunu gormek hareketlerını gormek cok guzeldı:anneadayı:
maşallah kuzuya:nazar: şeker yoktur inşallah ne olacak anasına babasına çekecek tabi ki :KK66:

Günaydın kızlar. Ben de hasta oldum. 2 gündür sinüzit , öksürük, baş ağrısı çok fena. Bugün işe gitmedim. Doktora gideceğim 3 te. Rapor verirse geçerli olur mu ki? Çalışabilir raporu almıştım ya.
canım 32 çalışabilir raporu alınca bir daha rapor geçerli olmuyor diye biliyorum ama emin de değilim. sen öğrenirsen bizi de aydınlat:KK66:

kızlar gunaydın herkese guzel bır hafta dılıyorum cumartesı oglusumu gormeye gıttım cok ıyı cok sukur 37 cm 1635 cm olmusuz bende 1 kg cuk almısım toplamda 8 kg aldın dedı doktorum cok ıyı dedı oglusum pozısyona gırmıs erkenden doktorum erken gelıcek dedı kese asagı dusmus cunkı bellı zaten yururken canım yanıo cok agrıo magnezyuma devam dedı subat sonu doktorum hastaneden ayrılıyormus ama baska hastaneye gecmıyıcem ozel muaynane acıcam dedı dogumu yıne o yaptırıcak cok sukur ordan yırttım bu arada cumartesı hastanede kafede beklıyordum randevu saatımı asansore bındım yukarı cıkmak ıcın asansorden cıktım asansorun onunu kapadılar musade ıstedım kadın goya cekıldı bıraz neyse aradan gecerken ben salımı dusurmusum farketmedım oda ayagıma dolanmıs ayagımın altına geldı bır kaydım refleksler ıyımıs allahdan son anda kurtardım allah korudu valla fena dusuyordum 36 haftadan sonra bızımkı her an gelebılır sanırım ben 34 uncu hafta cantamı hazırlıcam su odayı falanda bıtırıyımde
paşana maşallah diyorum :nazar: sana 41 kere maşallah:nazar::nazar: ben 8 kiloyu ilk 4 ayda almıştım nerdeyse :KK70:

Bebek İçin:Yorganı,yastığı,alt açma yastığı ve minderi,araba ve beşik için yastık ve alt minderleri,kıyafetleri,yün işleri,biberonu,bebek şekeri ve sepeti,molfix bebek bezi,bebek çantası ve portbebe,chicco bebek bakım seti,tırnak makası,banyo şapkası,banyo küveti,kapı süsü
Defnem için geriye sadece beşik kaldı.Onu da park yatak düşünüyorum.Tayinci olduğumuz için oda yapamayacağım malesef :KK43:
Kendim için:2 adet sabahlıklı lohusa pijaması,göğüs pedi,hasta bezi,emzirme atletleri,emzirme sütyenleri,hamile külotları,emzirme örtüsü,lohusa terliği-tacı-bebek tacı
Eksik olan almam gereken bir şey var mı? Tamamlayayım şimdiden her ihtimale karşı.
ohoooo her şeyi tamamlamışsın bile ki :anneadayı: darısı başımıza:KK66:

BİR DE KENDİNİZE KORSE ALABİLİRSİNİZ EĞER SEZERYAN OLMAYACAKSANIZ NORMAL DOĞUM YAPAN ARKADAŞIM TAVSİYE ETMİŞTİ.

ARKADAŞIM HEMEN NORMAL DOĞUMDAN SONRA KUŞAK BAĞLAMIŞ ÇOK İYİ SIKMAYINCA SONRADA KORSE TAKMIŞ SADECE KARIN KISMI İÇİN OLANDAN 30 GÜN TAKTIM AMA SÜREKLİ DEĞİL DEDİ.

Hasta olanlara Allah acil şifalar versin. @gulsunoguz Ben nst ye 32. Haftada girdim.
bujubuju bujubuju Allah korumuş. Allah bütün hamileleri bebislerimizi sevdiklerimizi korusun.
HAbibte HAbibte insallah halledersin ev islerini.
Bugun benimde cok agrilarim oldu.
Artik sonlara doğru yaklaşıyoruz. Kucagimiza sagsalim alalim bebisleri de. Bende yikama utulume islerini yarim yamalak yaptim. Yani baya isim var anlayacaginiz. Birde doktor isini halletmem gerekiyor bakalim. Uyku duzenininde bozdum.

günaydın kızlar karlı bir güne merhaba şimdi evde olmak vardı tabii sıcacık yatakta ama biz geldik masa başına oturduk bile akşam olmaz şimdi :(

BİR DE KENDİNİZE KORSE ALABİLİRSİNİZ EĞER SEZERYAN OLMAYACAKSANIZ NORMAL DOĞUM YAPAN ARKADAŞIM TAVSİYE ETMİŞTİ.
normal doğum düşünüyorum olursa.peki sezaryen ve normal doğum korsesi farklı mı :S bir de ben daha önce s giyiyordum ona göre mi alayım?

Back