• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Mart Anneleri Goygoy :)

canım nasıl bir korse bu özel bir adı var mı yoksa sadece karın bölgesi için olan normal korselerden mi? ve ne zaman takmak lazım, hemen doğumdan sonra mı ?
evet normal dogumda kesınlıkle takılmalı cok sarkıyor karnınız.ben kulotlu korse almıstım gogus altına kadar malesef kullanamadım dıkısler oldugu için oyuzden karın gobek kısmı için alın kızlar.hastaneden eve gelınce takabılırsın sıkarsa cıkarırsın sonra tekrar taklarsın
teşekkür ederim,ben biraz tezcanlıyımdır,hemen olsun isterim :KK53: yavaş yavaş yapmak daha mantıklı belki de darısı başınıza :KK3:
canım baya hazırlık yapmıssın sag salım bebegıne kavusursun ınsallah.bende eksık goremedım bıde erken yapman ıyı olmus son zamanlar agırlastıgın için zorlanıyosun.tabı erken dogum korkusuda var cantayı hazırlamak insanı rahatlatıyor

banada gecen haftasonu doktorum suyun gelır ,kanaman olursa hemen gelıyosun dedı.önceden soylemıyordu baya korktum yaa.ilk bebegım sunı sancıyla oldugu ıcın hersey hazırlıklı programlıydı oyuzden korktum.insallah zamanında gelir bebişlerimiz gelişimlerini tamamlasınlar acele etmesinler:KK46::KK46:

evet normal dogumda kesınlıkle takılmalı cok sarkıyor karnınız.ben kulotlu korse almıstım gogus altına kadar malesef kullanamadım dıkısler oldugu için oyuzden karın gobek kısmı için alın kızlar.hastaneden eve gelınce takabılırsın sıkarsa cıkarırsın sonra tekrar taklarsın

canım baya hazırlık yapmıssın sag salım bebegıne kavusursun ınsallah.bende eksık goremedım bıde erken yapman ıyı olmus son zamanlar agırlastıgın için zorlanıyosun.tabı erken dogum korkusuda var cantayı hazırlamak insanı rahatlatıyor
teşekkür ederim,evet o korku hep var.benim sancı ve kasılmalar erken başlayınca şüpheleniyorum.

banada gecen haftasonu doktorum suyun gelır ,kanaman olursa hemen gelıyosun dedı.önceden soylemıyordu baya korktum yaa.ilk bebegım sunı sancıyla oldugu ıcın hersey hazırlıklı programlıydı oyuzden korktum.insallah zamanında gelir bebişlerimiz gelişimlerini tamamlasınlar acele etmesinler:KK46::KK46:

benim ilk hamileliğim.doğuma yakın kısmetse annem gelecek.annem gelmeden doğum başlarsa ben anlayabilir miyim acaba :S kimilerinde sancı oluyor,kimilerinde olmuyormuş.sudan veya nişandan anlarım belki

benim ilk hamileliğim.doğuma yakın kısmetse annem gelecek.annem gelmeden doğum başlarsa ben anlayabilir miyim acaba :S kimilerinde sancı oluyor,kimilerinde olmuyormuş.sudan veya nişandan anlarım belki
kesınlıkle anlarsın canım cunku baya bı su gelıyor bacaklarına kadar ıslatıyor ılık bı su.kanaman olursa zaten hemen gidersin sorun olmaz ınsallah

valla bana da 40 haftadan önce doğuracakmışım gibi geliyo :KK70: hayırlısı bakalım :KK15:
38 den erken olmasında :KK66::KK66:
bıde gec olması var 41.-42.haftalar a kalmakda zor topıkde herkes doguracak sen beklıyosun cok kotuu oluyo.moda bayaa bebişler arasında :rolleyes::rolleyes:gelmek ıstemıyolar

geçmiş olsun canım ikinize de .memleket havası yaramadı size:KK43: kaynanan gil de halt etmiş boş ver üç maymunu oyna :KK66:

maşallah kuzuya:nazar: şeker yoktur inşallah ne olacak anasına babasına çekecek tabi ki :KK66:

canım 32 çalışabilir raporu alınca bir daha rapor geçerli olmuyor diye biliyorum ama emin de değilim. sen öğrenirsen bizi de aydınlat:KK66:

paşana maşallah diyorum :nazar: sana 41 kere maşallah:nazar::nazar: ben 8 kiloyu ilk 4 ayda almıştım nerdeyse :KK70:

ohoooo her şeyi tamamlamışsın bile ki :anneadayı: darısı başımıza:KK66:

sagol kusum:KK68:

günaydın arkadaşlar.bende perşembe günü alıcam çalışabilir raporumu.. çalışabilir miyim bilmiyorum ama:)
bende haftaya çarşamba alacam ama dediğin gibi bende çok umutlu değilim her an ayrılabilirim çok zor gelmeye başladı

Back