ayy kıyamam sana yaa:):) ben nıye konusmuyorum hıc bılmıyorum valla belkı cınsıyetı ogrenınce degısırım bılemedim:):)
ayy kıyamam sana yaa:):) ben nıye konusmuyorum hıc bılmıyorum valla belkı cınsıyetı ogrenınce degısırım bılemedim:):)
Korkma canim sen d.bakirdan gecerken ben seni korurum hem cok sorun yok suan herkes bayram telasinda :)) kimse eylem falan yapmiyoinşallah kızlar dua edin sağsalim gidelim d.bakırdan geçcez giderken inşallah sorun olmaz az kaldı çıkacağım birazdan...Hepiniizi öpüyorumm iyi bayramlar belki çok giremem 15 gün yokum ben:)
benim minik prensesim, annesinin kuzusu, babasının tek aşkı.. annen seni merakla, baban seni heycanla cok cok cok cok severek bekliyor minik kızım. kücücük ellerin, minicik ayakların bizim tek mutlulugumuz artık sensin kuzucum
böylede sacma ninnisi bile var kızımın simdiden
benim minik prensesim, annesinin kuzusu, babasının tek aşkı.. annen seni merakla, baban seni heycanla cok cok cok cok severek bekliyor minik kızım. kücücük ellerin, minicik ayakların bizim tek mutlulugumuz artık sensin kuzucum
delı ya bole oturup konusuyormusun cıdden
aaa sensin saçma ninni süper olmuş valla hem de özgün kişiye özel
bu kızımınnnnnnnnn ninnisi :)
hahahaah birde aglıyorummm söylerkeen delirdiiim mi nee
bu kızımınnnnnnnnn ninnisi :)
hahahaah birde aglıyorummm söylerkeen delirdiiim mi nee
Ahah deme öyle yahu bişey bildiğimden değilcanım doktoru bırak sen kız dedın ya degısmez artık
Ahaha evet canım... öyle tabi. Bu oneriyi değerlendiricemTatlim oyle demiycen iste.. :)) bak ben dun gittim kasiklarimda agri var diye evhamlandigim icin geldim dedim tamam bi bakalim ama normal sonucta rahim buyuyo falan dedi..biliyorum doktorcugumm diyemedim tabi himmm oylemi falan yaptim ogrendik ciktik.. Sakin olcaksin caktirma sen hamilesin heran bebisin icin endiselenebilirsin degil mi ama..
aynen bana da soruyolar sürekli yapalım sen uğraşma diye ama aklıma bişicik gelmiyodu bu aralar accık accık geliyo artık, hatta geçen gece canım öyle bişi istediki şimdi söylemeyim eşim aldı geldi kardeşim yaptı sağolsun gece 11 de iki tabak yedimİnşallah canım o mahvediyo sabah beni..gün boyu da iştahsız oluyorum ağzımın hiç tadı yok..canım annem ne yemek yapm canın ne istiyor dedi akşam orda olcaz inşallah kazasız belasız gidersek..tabi benim canım hiçç birşey istemiyo nasıl hamileyim bilmiyorum
aman bebiş kusturmasın zaten canım o bi kusturdumu peşini bırakmıyo kolay kolayayy o cok kotu canım yaa ben yasadım bır kere o da mıgren yuzunden yanı hamılelıkten degıl resmen bebek kusturmadı mıgren kusturdu benı
allahımmm sevgı pıtırcıkları yaa :):)benim minik prensesim, annesinin kuzusu, babasının tek aşkı.. annen seni merakla, baban seni heycanla cok cok cok cok severek bekliyor minik kızım. kücücük ellerin, minicik ayakların bizim tek mutlulugumuz artık sensin kuzucum
Allah gönlüne gore versın kuzummm benım:):)Ahah deme öyle yahu bişey bildiğimden değilama haklı olmayı ilk kez bu kadar çok istiyorum. Ben kızıma çok alistimm:))
Ahaha evet canım... öyle tabi. Bu oneriyi değerlendiricem
Ay yerim masallahharika bir ninni olmuş.
aaaa saka yapıyorsun canım hıckırmayı hıc duymamısın kıyamam yaa tavuk gıbı ıcerde gık gık yapacaklarharme canım o hissettiğin muhtemelen bebek hareketidir. Senin ikizdi bir de değil mi ne çok hissedersin ilerleyen zamanlarda. Ben de bunda erken hissetmeye başladım. Böyle içerden pıt pıt minik minik vurur gibi bazen de seyirme gibi oluyor. Ama asıl ilerleyen zamanlarda elleri ya da ayaklarını yanlardan itip dışardan görülmesi çok tatlı oluyor :) bir de bebekler anne karnında hıçkırıyorlar, o da hissediliyor
yaaa canım uyursa bu sefer popisini donup :):) valla bılemedım yanında gotur ıstersen baktın uyuyor hemen ac yeYarın 11'de randevum var bakalım miniğimiz kendini belli edecek mi? Geçen gittiğimde çikolata yemiştim ayaklarını kendine çekip kollarını falan oynatıyordu acaba çikolata yesem mi yemesem mi bilemedim kızlar?
ben mehmetı tercıh ederım canım cok guzel ısım:) ne koyarsanız koyun adıyla yaşlansın inş tatlım:)Kizlar sizede sorayim ogluma mustafa veya mehmet isimleri aradinda kaldik siz ne dersiniz...
Evet hickiriklari cok tatli oluyor hik hik diye belli bir tempoda karnin seyriyor anliyorsun bana doktor hickitik demisti tabi sesini duymuyorsun ama ilerde el kol ittirmeleri cok fena oluyir karnin yarilacak gibiaaaa saka yapıyorsun canım hıckırmayı hıc duymamısın kıyamam yaa tavuk gıbı ıcerde gık gık yapacaklarsenın kacıncı bebek canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?