2016 Mart Anneleri Goygoy :)

ayy kıyamam sana yaa:):) ben nıye konusmuyorum hıc bılmıyorum valla belkı cınsıyetı ogrenınce degısırım bılemedim:):)

konuşuyorum öyle ama bende kızım oğlum diyemiyorum bebeğim annem öyle gidiyoruz bakalım öğrenince daha fazla konuşurum kesin

ayy kıyamam sana yaa:):) ben nıye konusmuyorum hıc bılmıyorum valla belkı cınsıyetı ogrenınce degısırım bılemedim:):)

benim minik prensesim, annesinin kuzusu, babasının tek aşkı.. annen seni merakla, baban seni heycanla cok cok cok cok severek bekliyor minik kızım. kücücük ellerin, minicik ayakların bizim tek mutlulugumuz artık sensin kuzucum
böylede sacma ninnisi bile var kızımın simdiden

inşallah kızlar dua edin sağsalim gidelim d.bakırdan geçcez giderken inşallah sorun olmaz az kaldı çıkacağım birazdan...Hepiniizi öpüyorumm iyi bayramlar belki çok giremem 15 gün yokum ben:)
Korkma canim sen d.bakirdan gecerken ben seni korurum hem cok sorun yok suan herkes bayram telasinda :)) kimse eylem falan yapmiyo

delı ya bole oturup konusuyormusun cıdden

aaa sensin saçma ninni süper olmuş valla hem de özgün kişiye özel

canım ogrenenler oldu. doktor demese bıle Once_upon_a_time herkese söyledi cinsiyetleri

canım doktoru bırak sen kız dedın ya degısmez artık
Ahah deme öyle yahu bişey bildiğimden değil ama haklı olmayı ilk kez bu kadar çok istiyorum. Ben kızıma çok alistimm:))

Ahaha evet canım... öyle tabi. Bu oneriyi değerlendiricem

Ay yerim masallah harika bir ninni olmuş.

aynen bana da soruyolar sürekli yapalım sen uğraşma diye ama aklıma bişicik gelmiyodu bu aralar accık accık geliyo artık, hatta geçen gece canım öyle bişi istediki şimdi söylemeyim eşim aldı geldi kardeşim yaptı sağolsun gece 11 de iki tabak yedim
ayy o cok kotu canım yaa ben yasadım bır kere o da mıgren yuzunden yanı hamılelıkten degıl resmen bebek kusturmadı mıgren kusturdu benı
aman bebiş kusturmasın zaten canım o bi kusturdumu peşini bırakmıyo kolay kolay

allahımmm sevgı pıtırcıkları yaa :):)

Allah gönlüne gore versın kuzummm benım:):)

harme canım o hissettiğin muhtemelen bebek hareketidir. Senin ikizdi bir de değil mi ne çok hissedersin ilerleyen zamanlarda. Ben de bunda erken hissetmeye başladım. Böyle içerden pıt pıt minik minik vurur gibi bazen de seyirme gibi oluyor. Ama asıl ilerleyen zamanlarda elleri ya da ayaklarını yanlardan itip dışardan görülmesi çok tatlı oluyor :) bir de bebekler anne karnında hıçkırıyorlar, o da hissediliyor

Yarın 11'de randevum var bakalım miniğimiz kendini belli edecek mi? Geçen gittiğimde çikolata yemiştim ayaklarını kendine çekip kollarını falan oynatıyordu acaba çikolata yesem mi yemesem mi bilemedim kızlar?

aaaa saka yapıyorsun canım hıckırmayı hıc duymamısın kıyamam yaa tavuk gıbı ıcerde gık gık yapacaklar senın kacıncı bebek canım?

yaaa canım uyursa bu sefer popisini donup :):) valla bılemedım yanında gotur ıstersen baktın uyuyor hemen ac ye

aaaa saka yapıyorsun canım hıckırmayı hıc duymamısın kıyamam yaa tavuk gıbı ıcerde gık gık yapacaklar senın kacıncı bebek canım?
Evet hickiriklari cok tatli oluyor hik hik diye belli bir tempoda karnin seyriyor anliyorsun bana doktor hickitik demisti tabi sesini duymuyorsun ama ilerde el kol ittirmeleri cok fena oluyir karnin yarilacak gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…