yaaa banane bende ıstıyorum hemencecık buyusun ıste kocaman olsun:):):)Evet hickiriklari cok tatli oluyor hik hik diye belli bir tempoda karnin seyriyor anliyorsun bana doktor hickitik demisti tabi sesini duymuyorsun ama ilerde el kol ittirmeleri cok fena oluyir karnin yarilacak gibi
evet çok tatlı oluyor :) ikinci canım kısmetse.aaaa saka yapıyorsun canım hıckırmayı hıc duymamısın kıyamam yaa tavuk gıbı ıcerde gık gık yapacaklarsenın kacıncı bebek canım?
bence mehmet daha güzel.Kizlar sizede sorayim ogluma mustafa veya mehmet isimleri aradinda kaldik siz ne dersiniz...
Ay bende bilemedim kocişim uzun zamandır ilk defa ultrasonda görecek ben yiyim yiyimyaaa canım uyursa bu sefer popisini donup :):) valla bılemedım yanında gotur ıstersen baktın uyuyor hemen ac ye
Allah bagıslasın canım yaa bız hıc bır sey bılmıyoruz resmen ne kıyafet alınır ne zaman gıyebılır sıfır bılgı:):)evet çok tatlı oluyor :) ikinci canım kısmetse.
bencede ye tatlım esın gorecekse:):)Ay bende bilemedim kocişim uzun zamandır ilk defa ultrasonda görecek ben yiyim yiyim
evet canım ikiz :) ayy bebek diyosun yani heyecan yaptım bak şimdiharme canım o hissettiğin muhtemelen bebek hareketidir. Senin ikizdi bir de değil mi ne çok hissedersin ilerleyen zamanlarda. Ben de bunda erken hissetmeye başladım. Böyle içerden pıt pıt minik minik vurur gibi bazen de seyirme gibi oluyor. Ama asıl ilerleyen zamanlarda elleri ya da ayaklarını yanlardan itip dışardan görülmesi çok tatlı oluyor :) bir de bebekler anne karnında hıçkırıyorlar, o da hissediliyor
aynen oyle canım yaa hayran mı olsak bu kadar detaya sasırsak mı nasıl buyuk bır kudret dusunsene :):)evet canım ikiz :) ayy bebek diyosun yani heyecan yaptım bak şimdiçünkü kendimi dinliyorum bişi hissetsem bile diyorum daha erken bağırsaktır o kedidir kedi gibi oldu hıçkırması mıııı çok garip ya. yaRabbim nasıl bir mucizeye şahit ediyosun bizi ne güzel
ne kadar duygulusunuz yaa maşallah ben giremedim o pskolojiyeharme canım o hissettiğin muhtemelen bebek hareketidir. Senin ikizdi bir de değil mi ne çok hissedersin ilerleyen zamanlarda. Ben de bunda erken hissetmeye başladım. Böyle içerden pıt pıt minik minik vurur gibi bazen de seyirme gibi oluyor. Ama asıl ilerleyen zamanlarda elleri ya da ayaklarını yanlardan itip dışardan görülmesi çok tatlı oluyor :) bir de bebekler anne karnında hıçkırıyorlar, o da hissediliyor
aaaaa sen hamıleydın dımı yaaa hıc gostermeyıncene kadar duygulusunuz yaa maşallah ben giremedim o pskolojiye
sağol canım amin. ben size anlatırım hatırladıklarımı :)Allah bagıslasın canım yaa bız hıc bır sey bılmıyoruz resmen ne kıyafet alınır ne zaman gıyebılır sıfır bılgı:):)
hamileyken hareketlerini hissetmeden tam olarak duygusala bağlamıyorsun aslında :)ne kadar duygulusunuz yaa maşallah ben giremedim o pskolojiye
hahahhahah adı çıkmasın bir insanın yaaa kızım ben o sayın arkadaşların yediklerini yemekten bile saymıyorum yahuuu ben herkesten çok yiyorumaaaaa sen hamıleydın dımı yaaa hıc gostermeyınceD :
daha erken herhalde dimi yaaaa ne zaman hissteces kihamileyken hareketlerini hissetmeden tam olarak duygusala bağlamıyorsun aslında :)
Aynen yoksa doktora sürekli niye hareketlenmiyor uyuyor mu neden görmüyoruz vs. vs. bi sürü soru sorarbencede ye tatlım esın gorecekse:):)
daha erken herhalde dimi yaaaa ne zaman hissteces ki
o da dıyor kı benım gobegım cıktı bıle sayın arkadas bebek 7 cm cıvarında senın o gobek yemekten dıyorum anlamıyorhahahhahah adı çıkmasın bir insanın yaaa kızım ben o sayın arkadaşların yediklerini yemekten bile saymıyorum yahuuu ben herkesten çok yiyorum
ayyy ıple cekıyorum valla canım yaa:):)hareketlerini hissetmeye başladığınızda anneliğide hissedeceksiniz. ayaklarını dayardı benim oğlum. bizde topuğunu yakalamaya çalışırdık.. çok güzel şeyler.. bir kadının başına gelebilecek en tarifsiz güzellik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?