2016 Mart Anneleri Goygoy :)

Evet hickiriklari cok tatli oluyor hik hik diye belli bir tempoda karnin seyriyor anliyorsun bana doktor hickitik demisti tabi sesini duymuyorsun ama ilerde el kol ittirmeleri cok fena oluyir karnin yarilacak gibi
yaaa banane bende ıstıyorum hemencecık buyusun ıste kocaman olsun:):):)

evet canım ikiz :) ayy bebek diyosun yani heyecan yaptım bak şimdi çünkü kendimi dinliyorum bişi hissetsem bile diyorum daha erken bağırsaktır o kedidir kedi gibi oldu hıçkırması mıııı çok garip ya. yaRabbim nasıl bir mucizeye şahit ediyosun bizi ne güzel

aynen oyle canım yaa hayran mı olsak bu kadar detaya sasırsak mı nasıl buyuk bır kudret dusunsene :):)

ne kadar duygulusunuz yaa maşallah ben giremedim o pskolojiye

hareketlerini hissetmeye başladığınızda anneliğide hissedeceksiniz. ayaklarını dayardı benim oğlum. bizde topuğunu yakalamaya çalışırdık.. çok güzel şeyler.. bir kadının başına gelebilecek en tarifsiz güzellik

daha erken herhalde dimi yaaaa ne zaman hissteces ki

ilk hamileliğimde 18. haftada hissetmiştim ben..ama seri harekete bağlaması 20. haftadan sonra.. dışardan da anlaşılan set ve seri tekmeler o zamanlarda başlamıştı.
ama 2. de daha erken hissediliyormuş.. bir kaç gündür bişeyler hissediyorum ben ama dediğim gibi bunlar acaba bebek mi hareketleri. 18-20 den sonra artık uyduğu uyandığı hıçkırdığı gerindiği saatleri takip edicez inşallah

Benim eşimde daha hiç qörmedi yarın bizde qidicez eşim qörücek çok hevesli merak edio çok bakalım belki cinsiyettende bahseder :)

hahahhahah adı çıkmasın bir insanın yaaa kızım ben o sayın arkadaşların yediklerini yemekten bile saymıyorum yahuuu ben herkesten çok yiyorum
o da dıyor kı benım gobegım cıktı bıle sayın arkadas bebek 7 cm cıvarında senın o gobek yemekten dıyorum anlamıyor

ayyy ıple cekıyorum valla canım yaa:):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…