• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Mart Anneleri Goygoy :)

ayy kıyamam sana yaa:):) ben nıye konusmuyorum hıc bılmıyorum valla belkı cınsıyetı ogrenınce degısırım bılemedim:):)

konuşuyorum öyle ama bende kızım oğlum diyemiyorum bebeğim annem öyle gidiyoruz bakalım :KK70:öğrenince daha fazla konuşurum kesin :anneadayı:

ayy kıyamam sana yaa:):) ben nıye konusmuyorum hıc bılmıyorum valla belkı cınsıyetı ogrenınce degısırım bılemedim:):)

benim minik prensesim, annesinin kuzusu, babasının tek aşkı.. annen seni merakla, baban seni heycanla cok cok cok cok severek bekliyor minik kızım. kücücük ellerin, minicik ayakların bizim tek mutlulugumuz artık sensin kuzucum
böylede sacma ninnisi bile var kızımın simdiden :KK70:

inşallah kızlar dua edin sağsalim gidelim d.bakırdan geçcez giderken inşallah sorun olmaz az kaldı çıkacağım birazdan...Hepiniizi öpüyorumm iyi bayramlar belki çok giremem 15 gün yokum ben:)
Korkma canim sen d.bakirdan gecerken ben seni korurum hem cok sorun yok suan herkes bayram telasinda :)) kimse eylem falan yapmiyo

benim minik prensesim, annesinin kuzusu, babasının tek aşkı.. annen seni merakla, baban seni heycanla cok cok cok cok severek bekliyor minik kızım. kücücük ellerin, minicik ayakların bizim tek mutlulugumuz artık sensin kuzucum

delı ya bole oturup konusuyormusun cıdden

aaa sensin saçma:KK70: ninni süper olmuş valla hem de özgün kişiye özel :KK66:

canım ogrenenler oldu. doktor demese bıle Once_upon_a_time Once_upon_a_time herkese söyledi cinsiyetleri :KK70::KK70:

canım doktoru bırak sen kız dedın ya degısmez artık :KK70::KK70:
Ahah deme öyle yahu bişey bildiğimden değil :D ama haklı olmayı ilk kez bu kadar çok istiyorum. Ben kızıma çok alistimm:))

Tatlim oyle demiycen iste.. :)) bak ben dun gittim kasiklarimda agri var diye evhamlandigim icin geldim dedim tamam bi bakalim ama normal sonucta rahim buyuyo falan dedi.. :p biliyorum doktorcugumm diyemedim tabi himmm oylemi falan yaptim ogrendik ciktik.. Sakin olcaksin caktirma sen hamilesin heran bebisin icin endiselenebilirsin degil mi ama..:oops::KK70:
Ahaha evet canım... öyle tabi. Bu oneriyi değerlendiricem :D

Ay yerim masallah :D harika bir ninni olmuş.

İnşallah canım o mahvediyo sabah beni..gün boyu da iştahsız oluyorum ağzımın hiç tadı yok..canım annem ne yemek yapm canın ne istiyor dedi akşam orda olcaz inşallah kazasız belasız gidersek..tabi benim canım hiçç birşey istemiyo nasıl hamileyim bilmiyorum:KK43:
aynen bana da soruyolar sürekli yapalım sen uğraşma diye ama aklıma bişicik gelmiyodu bu aralar accık accık geliyo artık, hatta geçen gece canım öyle bişi istediki şimdi söylemeyim eşim aldı geldi kardeşim yaptı sağolsun gece 11 de iki tabak yedim :KK48:
ayy o cok kotu canım yaa ben yasadım bır kere o da mıgren yuzunden yanı hamılelıkten degıl resmen bebek kusturmadı mıgren kusturdu benı :KK70::KK70:
aman bebiş kusturmasın zaten canım o bi kusturdumu peşini bırakmıyo kolay kolay :KK70:

allahımmm sevgı pıtırcıkları yaa :):)

harme harme canım o hissettiğin muhtemelen bebek hareketidir. Senin ikizdi bir de değil mi ne çok hissedersin ilerleyen zamanlarda. Ben de bunda erken hissetmeye başladım. Böyle içerden pıt pıt minik minik vurur gibi bazen de seyirme gibi oluyor. Ama asıl ilerleyen zamanlarda elleri ya da ayaklarını yanlardan itip dışardan görülmesi çok tatlı oluyor :) bir de bebekler anne karnında hıçkırıyorlar, o da hissediliyor :anneadayı:

Yarın 11'de randevum var bakalım miniğimiz kendini belli edecek mi? Geçen gittiğimde çikolata yemiştim ayaklarını kendine çekip kollarını falan oynatıyordu acaba çikolata yesem mi yemesem mi bilemedim kızlar?

harme harme canım o hissettiğin muhtemelen bebek hareketidir. Senin ikizdi bir de değil mi ne çok hissedersin ilerleyen zamanlarda. Ben de bunda erken hissetmeye başladım. Böyle içerden pıt pıt minik minik vurur gibi bazen de seyirme gibi oluyor. Ama asıl ilerleyen zamanlarda elleri ya da ayaklarını yanlardan itip dışardan görülmesi çok tatlı oluyor :) bir de bebekler anne karnında hıçkırıyorlar, o da hissediliyor :anneadayı:
aaaa saka yapıyorsun canım hıckırmayı hıc duymamısın kıyamam yaa tavuk gıbı ıcerde gık gık yapacaklar :D:D senın kacıncı bebek canım?

Yarın 11'de randevum var bakalım miniğimiz kendini belli edecek mi? Geçen gittiğimde çikolata yemiştim ayaklarını kendine çekip kollarını falan oynatıyordu acaba çikolata yesem mi yemesem mi bilemedim kızlar?
yaaa canım uyursa bu sefer popisini donup :):) valla bılemedım yanında gotur ıstersen baktın uyuyor hemen ac ye :D:D

aaaa saka yapıyorsun canım hıckırmayı hıc duymamısın kıyamam yaa tavuk gıbı ıcerde gık gık yapacaklar :KK70::KK70: senın kacıncı bebek canım?
Evet hickiriklari cok tatli oluyor hik hik diye belli bir tempoda karnin seyriyor anliyorsun bana doktor hickitik demisti tabi sesini duymuyorsun ama ilerde el kol ittirmeleri cok fena oluyir karnin yarilacak gibi

Back