• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Mart Anneleri Goygoy :)

kızlar ense kalınlıgı aralıgı kac olması gerekıyor benım kusumun ensesı ıcın doktor normal dedı ama cok mu kucuk kı ya 0,7 mm cıktı bıdıgımın ensesı normalmı acaba

Mutluluğunuz daim olsun tatlım insalhh 3 kişilik aile oldunuzda daha güzel kutlamalanızda olur ❤❤❤

Ayyyy cok guzelllllll...allah mutlulugunuzu daim etsin..cok dusunceliymis esin:KK9:

Elif
r

oyyyy oyyy maşallah elifcim gözünüz aydın prensesinizle daha nice kutlamalarınız olur inşallahhh❤️❤️❤️

Once_upon_a_time Once_upon_a_time hayırlı olsun canim gozunaydın saglıkla al kucagına kızını. Valla masallah bence bu isi prof a dokmeyi dusunebilirsin :KK45:

aferın ona yaa ne guzel bır sey yapmıs canım benım tebrık edıyorum mutlulugunuz daım olsun :):)
Kızlar çok teşekkür ederimm:))) çok tatlısıniz sağolun :*

Kızlar kızımın cinsiyeti değişmez artık dimi.. cok emin konuştu ama içimde korku var.:110: Başka doktora gitsem cinsiyete bakar mi bakmaz mi ondan bile emin değilim. Hem selam ben cinsiyete bakın diye geldim demek de saçma.. bilemedim yahu :))

Günaydın hanımlar 2li testte 3 boyutlu Ultrasonik baktılar cinsiyetini sordum büyük ihtimal erkek dedi benim gbi 13.haftasında öğrenenler oldumu değişimi cinsiyeti acaba eşime söyleme dedim ama herkeze söyledi :110:
Canım sanırım erkek bebişler kendilerini çabuk belli ediyolar erken öğrenen arkadaslarımızın coğunluğunun bebişi erkek ti doğrudur bnce;)

Kızlar kızımın cinsiyeti değişmez artık dimi.. cok emin konuştu ama içimde korku var.:110: Başka doktora gitsem cinsiyete bakar mi bakmaz mi ondan bile emin değilim. Hem selam ben cinsiyete bakın diye geldim demek de saçma.. bilemedim yahu :))
Canımcım çok aklına takılıyosa baska bi bahaneyle git ay kndmi iyi hissetmedimde bebişim iyi mi fln diye git;)benim de şu ara aklımdan geçmiyor değil yani;)❤️

Mutlulugunuz daim olsun canım, ne kadar ince bir düsünce masallllahh

doktorda normal dedıde kımı duysam 1 ın uzerınde bende bıdıkda bır sorunmu var dedım ne bılıyım

Ense kalınlıgının ince olması degilde kalın olması sıkıntı :) sorun yapma gayet normal mm hesaplar cok minicik ayrıca benmkide 1 mm gayeeet saglıklı annesi iyi bakmıs dedi masallah

Canımcım çok aklına takılıyosa baska bi bahaneyle git ay kndmi iyi hissetmedimde bebişim iyi mi fln diye git:KK66:benim de şu ara aklımdan geçmiyor değil yani:KK66:❤️
Bu saatten sonra değişirse çok üzülürüm gerçekten... ama 1 ay sonra doktorla randevum eğer o zaman değişirse iyice üzülürüm gerçekten. Ben o arada başka bi doktora gideyim en iyisi evet...
Mutlulugunuz daim olsun canım, ne kadar ince bir düsünce masallllahh
Sağol canim benim:) eşim benim en büyük şansım bu dunyada:)

Bu saatten sonra değişirse çok üzülürüm gerçekten... ama 1 ay sonra doktorla randevum eğer o zaman değişirse iyice üzülürüm gerçekten. Ben o arada başka bi doktora gideyim en iyisi evet...

Sağol canim benim:) eşim benim en büyük şansım bu dunyada:)

Degismez o sen kız dedin bir kere :)) masallaah Allah nazarlardan saklasın

Ense kalınlıgının ince olması degilde kalın olması sıkıntı :) sorun yapma gayet normal mm hesaplar cok minicik ayrıca benmkide 1 mm gayeeet saglıklı annesi iyi bakmıs dedi masallah
ne bılım kıme sorsam 1 ın ustunde cıktı kusum ama gayet normal dedı doktorum

Doktorun normal dediyse sıkıntı yapmaa yahuu masallah de de nazar degmesin yavrum :KK48:
aynen katılıyorum sana.bazen gerçekten doktora bırakmak gerek,yoksa panikliyoruz biz:KK25: benimki 1,4 çıktı ben bile bir an durup acaba dedim düşün:KK45:

evet canım aynen midenin safrasını çıkarıyoruz gerçekten çok acı :KK43: inşallah onu da çıkarmayız
İnşallah canım o mahvediyo sabah beni..gün boyu da iştahsız oluyorum ağzımın hiç tadı yok..canım annem ne yemek yapm canın ne istiyor dedi akşam orda olcaz inşallah kazasız belasız gidersek..tabi benim canım hiçç birşey istemiyo nasıl hamileyim bilmiyorum:(

İnşallah canım o mahvediyo sabah beni..gün boyu da iştahsız oluyorum ağzımın hiç tadı yok..canım annem ne yemek yapm canın ne istiyor dedi akşam orda olcaz inşallah kazasız belasız gidersek..tabi benim canım hiçç birşey istemiyo nasıl hamileyim bilmiyorum

Ac kalma :KK43: ac kaldıkca daha cok bulanıyor insanın midesi dikkat et insallah gecer bir an önce

Back