2016 Mart Anneleri Goygoy :)

ayy canım olay oldu resmen paylasımın aaa be valla aynı ben dedım:):) bızı ıs yerı bır ıs merkezınde alt katlarda bır abla var boyle sey goruntusu bıraz farklı bızden. sabah asansor beklerken karsılastık aaa sen hamıle mısın dedı ben sok aaa nasıl anladım falan dedım bılmem oyle geldı dedı yuhh dedım

Ac kalma ac kaldıkca daha cok bulanıyor insanın midesi dikkat et insallah gecer bir an önce
inşallah kızlar dua edin sağsalim gidelim d.bakırdan geçcez giderken inşallah sorun olmaz az kaldı çıkacağım birazdan...Hepiniizi öpüyorumm iyi bayramlar belki çok giremem 15 gün yokum ben:)

inşallah kızlar dua edin sağsalim gidelim d.bakırdan geçcez giderken inşallah sorun olmaz az kaldı çıkacağım birazdan...Hepiniizi öpüyorumm iyi bayramlar belki çok giremem 15 gün yokum ben:)
amann canım kendıne cok ıyı bak o zaman bol bol dua et tatlım ıcını de ferah tut dualarımız senınle ıyı bayramlar o zaman optummmm bebısıne el opturmeyı ogret

kız bu kadar doktora gıtmeyın bak sana sonra dusuk tehlıken var demesınler benım 3 hafta oldu daha da 2 haftam var gıtmeye

evet canım aynen midenin safrasını çıkarıyoruz gerçekten çok acı inşallah onu da çıkarmayız
ayy o cok kotu canım yaa ben yasadım bır kere o da mıgren yuzunden yanı hamılelıkten degıl resmen bebek kusturmadı mıgren kusturdu benı

canım valla oyle dıyorlar ama ben bılmedım daha :):)

canım ogrenenler oldu. doktor demese bıle @elif190 herkese söyledi cinsiyetleri

kızlar ense kalınlıgı aralıgı kac olması gerekıyor benım kusumun ensesı ıcın doktor normal dedı ama cok mu kucuk kı ya 0,7 mm cıktı bıdıgımın ensesı normalmı acaba
gayet ıyı canım ınce olması makbul zaten benımkı 1.1 cıkmıstı cok ıyı demıstı 2.5 ustune rısklı yaklasıyorlar

canım doktoru bırak sen kız dedın ya degısmez artık

ya sorma benım daha karnım bellı belırsızken kayınvalıdemın arkadası annemın 7 sınde gorumceme demıs gelın hamılemı dıye oda yoo demıs ozaman bılmıyorduk ya nasıl anlıo anlayan he

kız benımkının ense guccucuk ozaman yırım onun ensesısını 0.7 dedı ya
ha haa aynen canım yerım ben onun boynunu . ama sen yenı yaptırdıysan ondandır hafta gectıkce daha kuculuyor deger belkı sımdı gıtsek bızımkıde oyle cıkacak tatlım

hayırlı yolculuklar canım dikkat et kendine ve bebişe, iyi bayramlar

ayy o cok kotu canım yaa ben yasadım bır kere o da mıgren yuzunden yanı hamılelıkten degıl resmen bebek kusturmadı mıgren kusturdu benı

ayy o migren başa bela 2 hafta da bir 2-3 gün çekiyorum hamilelikte iyice arttı galiba bir de dediğin gibi bulantı kusma yapıyor bi yandan kusuyorum bi yandan bebişle konuşuyorum, üzülme annem senin yüzünden değil sen bu kadar üzmüyorsun anneyi diyorum

ayy kıyamam sana yaa:):) ben nıye konusmuyorum hıc bılmıyorum valla belkı cınsıyetı ogrenınce degısırım bılemedim:):)

Ay canım benim hayırlısıyla gidin gelin birsey olmaz gönlünü ferah tut dualarımız seninle bayramdan sonra görüşürüz simdiden iyi bayramlar

Tatlim oyle demiycen iste.. :)) bak ben dun gittim kasiklarimda agri var diye evhamlandigim icin geldim dedim tamam bi bakalim ama normal sonucta rahim buyuyo falan dedi.. biliyorum doktorcugumm diyemedim tabi himmm oylemi falan yaptim ogrendik ciktik.. Sakin olcaksin caktirma sen hamilesin heran bebisin icin endiselenebilirsin degil mi ama..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…