2016 KLOMEN KULLANANLAR YAŞADIKLARIMIZI PAYLAŞALIM !

evet cnm bugün toplandi 11 yumurta cok şükür bunu da atlattik kolayca

e hadı zor kısmı bıtmıs. saglıkla kucagına alırsın ınsallah. ben de gecen ay yumurta takıbı yaptırmıstım klomen ve catlatma ıgnesıyle. sonucum bellı oldu hamıleyım. darısı sana hadı bakalım. sakın ama sakın sıkma kendını. sen elınden gelenı yapmıs olacaksın oyle dusun hep Allah a havale et. sakın yatıp kalma ewde transferden sonra. tamam mı??

Canım Maşallah çok sevindim Allah sağlıklı sıhhatli eline versin inşallah iğnesen kaç gün sonra öğrendin gebeliğini belirtin oldu mı ya da iğne sonrası ağrı anlatır mısın biraz benimde 7.günüm çok sabırsızım Hayırlıı olsun

Hayalci almina Maşallah inşallh tutar Rabbim dualarınızı kabul etsin kendini yorma güzelde dinlen:) bundan sonraki süreç nasıl ilerlicek

ıgneden sonrakı 7. gunun galıba dı mı? benım sadece adet tarıme yakın gunlerde adet olacakmısım gıbı sancılarım oldu. hatta ıse gıderken sabah pet takıp gıdıyordum. mıgdem de yanmalarım oldu aynı donemlerde bır kac gun ve dekolte kısmında sıvılceler kucuk kucuk. ıgneden sonrakı 15. gun ogrendım hamıle oldugumu. ama sanırım benım kı gec dollenme. 9 . 10. gunlerde kan testınde cıkmıs bazılarının. ınsallah pozıtıf sonuc olur senınkı de

Peki nasıl sabrettin 15 güne kadar daha çnce hiç test yapmadın mı?

tabıkı test yaptım ıgnenın 12. gunu test yaptım negatıftı. ben de o yuzden zaten adet olacam sanıyordum .
Anladım canım :) Ne güzel sürpriz olmuş sana peki bişey daha sorucam bunaltmış olmazsam,
iğneyi vurduğunda ağrı olmuş muydu bir de ilişki ne zaman oldu?

Anladım canım :) Ne güzel sürpriz olmuş sana peki bişey daha sorucam bunaltmış olmazsam,
iğneyi vurduğunda ağrı olmuş muydu bir de ilişki ne zaman oldu?

rıca ederım. catlatma ıgnemı ben kendım vurdum hıc ama hıc acımadı kı benım agrı esıgım cok dusuktur. ıgneden 38 saat sonra ılsıkı oldu bızde. bı daha da olmadı.

rıca ederım. catlatma ıgnemı ben kendım vurdum hıc ama hıc acımadı kı benım agrı esıgım cok dusuktur. ıgneden 38 saat sonra ılsıkı oldu bızde. bı daha da olmadı.
Anladım canım Maşallah Rabbim sağlıklı sıhhatli eline versin inşallah:) Ne mutlu Dua et benimki de tutsun Allah'ım isteyen herkese nasip etsin, Pazartesi eşim sperm testi için gidecek bakalım sonuç ne çıkacak.

aaa ne güzel cnm darisi basimiza. tamam tavsiyene dikkat edicem sagol

Kızlar 7.günüm ne diyorsunuz???

7. gun derken catlatma ıgenın 7. gunu galıba dı mı? eger oyleyse o cıkan ıkıncı cızgı catlatma ıgnenın etkısıyle cıkmıstır. ovıtrelle veya benzerı ıgneler b-hcg ıcerırler. 9 ıle 10 gun ıcerısınde vucuttan atılırlar. oncesınde yaptıgın testler gecerlı degıldır. zaten catlatma ıgnesınden 7 gun sonra sonucun cıkması pozıtıf bıle olsa ımkansız. cok erken

Hayalci almina chorıomon diye çatlatma iğnesi yaptırdım canım 8.günüm bu arada yanlış söyledim
Efra doğru söylüyorsun canım belli olmaz daha ama çift çizgiyi görmek beni umutlandırmado değil inşalla git gide koyulaşır

cnm catlatma ignesinin etkisi 10. veya 12. gün geciyor genelde. ama istersen 2 gün sonra testi tekrarla koyulasma varda iğne etkisi degil bebek var demektir

ınsallah guzel olur sonucun. kan testını ne zaman yaptırıyorsun

Yani 13-15.güne kadar koyu çizgi görmeden kan testi yaptırmak istemiyorum açıkçası Hayırlısı olsun bakalıö canım

Canlar bugün idrar testi yaptım tekrar yok denilecek kadar silikti bu ayda tutmadı zaten hamileliğe dair hiç bir belirtim de yok umut yok anlayacağınız bir daha ki aya adetin bitiminde 10.gündem itibaren gün aşırı deneyecrğim o ayda tutmazsa rahim filmi
Hepimiz için hayırlısı olsun Rabbim isteyen herkese nasip etsin desteğiniz için teşekkürler

canim belli olmaz o bebek varsa daha erken igne etkisi gectiyse belki bebekten silik cikiyorda olabilir. umudunu kaybetme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…