2016 KLOMEN KULLANANLAR YAŞADIKLARIMIZI PAYLAŞALIM !

Merhaba bayanlar, klomeni bu ay 3. kullanışım Klomeni kullanmak farklı bir süreç... Herkeste farklı etkiler yapıyor. Haydi hepimiz klomen kullanırken neler yaşadık paylaşalım... Ve sonucu birlikte bekleyelim.
canım beni biliyorsun klomen le ilk ayım 22 pregestoron günü bekliyorum..

Merhaba kizlar bnmde klomen kullanisimin 3. Ayi. Bu ay ilk defa catlatma igneside oldm 2 yum buyudu.simdi calismalar dvm ediyor ins bu ay tutar.yoksa rahim filmi cektrecegm
Merhaba cnm hayırlı olsun insallah. benim de bu ay 3. defa klomen kullanisim. 3 yumurta büyüdü çatladı biri 23 mm oldu doktor ona fazla büyümüş dedi. catlamadan sonraki 5.günüm. insallahhh bebislerimizi aliriz bu ay

Cnm benim yumurtalar 24 mm flndi fazla buyuk olunca kotumu oluyo verimsiz mi acaba? Ztn pek umudum yok bu aydan ama yine de tutsa keske diyorum.

Cnm benim yumurtalar 24 mm flndi fazla buyuk olunca kotumu oluyo verimsiz mi acaba? Ztn pek umudum yok bu aydan ama yine de tutsa keske diyorum.
yok canim yaaa çok araştırdım ben 26 mm yumurta bile dollenebiliyormus benim doktor fazla pimpirik o yüzden abartti. umudunu kaybetme

yok canim yaaa çok araştırdım ben 26 mm yumurta bile dollenebiliyormus benim doktor fazla pimpirik o yüzden abartti. umudunu kaybetme

inşallah döllenir ama 10 aydır her ay hüsran olunca umutlanamadıgımı farkettim , bu ay da olmayacak regl olmaya hazırla kendını dıyorum. iğneden sonra 15. gün hasta olman lazım dedi doktorum bgn 7. gündeyim. bu ay da olmazsa hsg cekimi yaptıracagım uzun ve sancılı bir süreç olmadan inş bebeklerimize kavusuruz

aaa benim de 7.günüm :) bende ayni durumdayim benim de 2 sene oldu. umudum yok

aaa benim de 7.günüm :) bende ayni durumdayim benim de 2 sene oldu. umudum yok

herhangi bir sorun tespit edildi mi cnm? benim tsh 3.5 ve 5.5 iki ay üst üste doktor ilaç başladı 2 aydır kullanıyorum 2.5 altına indi. onun dısında prolaktınım hep 23 civarıydı o da 1 ay önce 38 e yukselmiş fazla üzüldüm stres yaptım sanırım bu konuya doktor stresten olabilcegını soyledı onada ılac basladım. onun dısında bir sorun gozukmuyor. sperm testi normal. 3. klomen kullanısım sadece bu ay catlatma ıgnesı vuruldum.bu ayda tutmazsa hsg cekılecek. senın surecın nasıldı

canim ayni yollardan gecmisiz :) benimde geçen sene tsh önce 3 sonra 7 oldu ilacla düşürdük suan 1.5 çok şükür. gecen sene bi ara benimde prolaktin stresten 35 civari oldu oda ilacla düştü bi daha çıkmadı çok şükür. 1 sene dolunca rahim filmi cekildim tupler acik çıktı, sperm tahllileri iyi. olumsuz bit aşılama oldu. gonal f igne kullandim. klomenle de 3. ayim

ben hiç gebelik yaşayamadım kimyasal yada düşükle sonuçlanan. hiç hamile kalamamak da korkutuyor sebepsiz yere olmaması en zoru. ben çok beklemeden en fazla 2 aşılama sonrası tüp bebek düşüneceğim sanırım

benimde 17.ayda bi kimyasal gebelik oldu sadece. bende temmuzda tüp bebek düşünüyorum insallah gerek kalmaz.rapor için belki 2.aşılamaya yaptirabiliriz. insallah hic birine gerek kalmaz

merhabalar .. bende size hikayemi anlatayım. belki bana da anlatmak iyi gelecektir.. 2 yıllık evliyim. bebeğimiz olmadı.. 6 ay önce ilk defa doktor tedavısınde klomen kullandım. hergün 4 tane içtim. yumurtam geç büyüdü dedi doktor 16. gün 18mm olan yumurtam doktor tarafından geç oldu iğne vursakta olmaz diyerek çatlatılmadı. ve tekrar bakılmadı. çok zor günler geçirdim. saçlarım döküldü klomen yüzünden. ayakta yürüyen bir sinir küpü oldum. Allah eşimden razı olsun hep iyi karşıladı beni. bende pko da var. doktor hep kilo vermem gerektiğini söyledi. en son gittiğimde 2 kilo verdim. ama bana bu şekilde seni tedavi etmek istemiyorum. istediğimiz kiloya kadar inmeden gelme dedi. ağlayarak çıktım muayeneden. bütün ilaçları bıraktım. yaklaşık 4 aydır kendi kendime adet olabiliyorum. derken bu adet günümün 3. gününe denk geldi bir doktordan muayene randevusu almıştım. Aylin Seyrekbasan hanımefendi. çok iyi geldi bana. klomen verdi 2. defa kullanıcam ama günde sadece 2 adet. hepimiz için hayırlısı neyse o olsun arkadaşlar...

bu süreçte anlayışlı güleryuzlu ve tabıkı bilgili doktor çok önemli canım. ilk doktorunun muamelesi pek hoş olmamış. ztn zorlu bir süreç hepimizi için her ay umutla başlayıp hayal kırıklıgıyla sonlanıyor. klomenle cevap alan arkadaşlar var. bnde beklemedeyim bu ay çatlatma iğnesinin 8. günü ama umudum yok yine. bnm doktorum 3 ay klomenden snra aşılama deneyelim dedi. her ay bir travma oluyor 3 ay da işe yaramadysa yeni bir yönteme geçmek lazım dedi. regli olunca hsg cektireceğim birkaç ay kafamı dınleyıp aşılamaya başlayacağım. 4 aydır tedavidayim ve şimdiden yoruldum ve her gecen ay sanki bebek sahıbı olmak daha zor olacak gibi hissediyorum. hsg sonrası kendiliğinden gelir inşallah:)

bir arkadaşım hsg den 3 ay sonra hamile kaldı. şimdi 8 haftalık hamile. inşallah sende kalırsın hayırlısıyla canım.. nekadar dır evlisin benim şimdiki doktorum klomeni istediğimiz kadar kullanabiliriz sorun olmaz. eğer ona cevap alamazsak iğneli bi tedavimiz var onu yaparız ondan sonra aşılama yada vs deneriz dedi.

Çok üzüldüm yaaa... doktorun iyi olması çok önemli. 16. gün catlatma ignesi verse olurmus aslinda 18mm de iken igne ile catlatiliyor ne değişik bi doktormus. canını sıkma. iyi bi doktor bulmana sevindim onunla devam et tedavine benim saçlarım genelde hep çok dökülür klomende etkiledimi bilemiyorum ama hapin bitimine az kala 2 gün bende mide bulantisi ishal yapiyor

rahim filmi cektirdigin ay sakin korunma çekildiği ay hamile kalan çok var. benim doktorum korun demişti halbuki gereksizmis boşa gitti o ay

2 yıl olmak üzere anım ama 10 aydır korunmuyoruz cevremde herkes çocuk düşünmeye başlayınca bir iki ay içinde hamile kalmayı başardı. 10 aydır gebelik olmaması strese sokuyor daha da uzayacak belli ki bu süreç. inşallah çok beklemeden kavusuruz yavrularımıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…