2016 KLOMEN KULLANANLAR YAŞADIKLARIMIZI PAYLAŞALIM !

Valla neden bukdr gecikti bilmiyorum bnmde kacinci doktorum olcak bilmiyorum ama bir kez daha gitmistim buna birakmistim ameliyat olman gerekiyo diyince smdi ameliyatimi oldum gidebilirim bakalim yarin ne diycek adet sokturucu falanmi verir acaba klomene devammi ettirir yoksa 1. Klomen kullanisim cnku gecen ay

Slm kızlar,

1 ay klomen kullandım..normalde adetim 3 gün ve çok az iken bu ay o kadar çok oldum ki ağrılarımda çoktu ve erken oldum.. bu ilaçtan kaynakli mi acaba iyi mi?

Doktora gittim adet söktürücü verdi ilacin adini suan unuttum bide diger hastanede oldgm laparoskopinin cd sini yada raporunu hangisi varsa onu istedi orayada gittim 2.3 gune de onu alcam snra raporla birlikte adetin 2. Gunu cagirdi giderken goturcem bu ilac beni ne zmn adet ettirir :)

Merhaba hepinize. Bu ay klomen vericek bana da dr'um. Heyecanliyim cok. Iki polip ameliyati (histeroskopi), bir de cikolata kisti icin laparoskopi oldum onceden. Pko da vardi, sogan suyuyla gecti cok sukur. Ayni seyleri yasayan insanlarla sohbet cok guzel. Hepinize dua ediyorum.

Kizlar merhabalar sizlere bisey sormak istiyorum. Ben bu ay sadece klomen kullandim catlatma ignesi olamadim ve muayenem de bayram tatilinden dolayi gec oldu tabi.. Sali gunu muayeneye gittigimde dr.um kistim olustugunu soyledi 4 cm buyuklugunde. Adetle atilmazsa dkh'yla tedavi edicez dedi. Simdi asil sorum su; bu kist her klomen kullanimi sonrasi catlatma ignesi vurulmazsa olusan bisey mi ve de zararsiz midir yani adetle atabilir miyim kesin olarak? :KK43: hap kullanmak istemiyorum da. Bu ay klomeni ucuncu kullanisim oldu ve ilk defa kist olustu catlatma ignesi vurulmadigim icinmis

Kizlar merhabalar sizlere bisey sormak istiyorum. Ben bu ay sadece klomen kullandim catlatma ignesi olamadim ve muayenem de bayram tatilinden dolayi gec oldu tabi.. Sali gunu muayeneye gittigimde dr.um kistim olustugunu soyledi 4 cm buyuklugunde. Adetle atilmazsa dkh'yla tedavi edicez dedi. Simdi asil sorum su; bu kist her klomen kullanimi sonrasi catlatma ignesi vurulmazsa olusan bisey mi ve de zararsiz midir yani adetle atabilir miyim kesin olarak? :KK43: hap kullanmak istemiyorum da. Bu ay klomeni ucuncu kullanisim oldu ve ilk defa kist olustu catlatma ignesi vurulmadigim icinmis

Slm ,
Bende klomen kullandım catlatma iğnesine gerek duymadı doktorum..kist oluşmadı...bu ay 2. Kullanişım bakalım neler olacak

cnm biraz gec cevap oldu ama soğan kuru deniyebilirsin kist icin faydali. normlade o kistler zararsiz ve adetle atiliyor cnm

X