2016 KLOMEN KULLANANLAR YAŞADIKLARIMIZI PAYLAŞALIM !

ooo sen de cok erken bunları soylemek ıcın. ne belırtın olacak daha bebek rahıme tutunmamısken soylesene. bak ben sana ayrıntılı anlatayım sen bırıncı gun ıgneyı vurulursun 36 saat sonra dıyelım kı yumurta catladı. ılıskı oldu. yumurtanın dollenmesı demek yaklasık 10 saat demek. sımdı hesapla ne oldu catlatma ıgnesınden ıkı gun sonra yumurta dollenmıs oldu. eger gec yumurtlamadıysan . sonra bu dollenmıs yumurta artık embrıyo oldu. 3 gun boyunca rahıme yolculuk yapıyor. 3 gunun ardından varıyor rahıme sonra en az bır 3 gun de rahıme tutunuyor sımdı hesapla 2+3+3=8 sımdı catlatma ıgenı vuruldugun gunun ustune 8 ekle. bunun uzerıne 2 gun daha ekle ve kan testı yaptır anca cıkar. emınım bılıyorsundur kı kanda cıktıktan cok sonra ıdrarda cıkıyor yanı yaklasık 12. 13. gunde anca kanda cıkar sılık hayalet cızgı halınde. bıde zaten belırtı olmaz ya bu benım ıkıncı hamılelıgım. bu ılk donemlerde belırtı deıyebılecegın seyler yasamazsın. tam adet tarıhınde ve sonrasında belkı. sewgıler.. :)))

Canim bir turlu yazamadim malum ulkemizde yasanan olaylardan dolayi yeni tedavi surecin hayirli olsun insallah mutlu haberi alirsin tez zamanda hayirlisiyla
teşekkür ederim cnm suan 5 embriyom var insallah carsamba transfer olcak. insallah o güne kadar tüm embriyolarim saglikla yaşar

Kuzum çok haklısın çok teşekkür ederim , ama benm eşimde sperm testi için üroloğa gidecekti varikosel 1 teşhisi koyuldu sperm testi yaptıramadı ama büyük ihtimal spermde bişeyler var gibi geliyor bana o yüzden bu ay olmamasını ona bağlıyorum, Rabbimden ümit kesilmez tabi cevabın için çok teşekkür ederim,

ShinSeGi opudan sonra agrın çok oldu mu kac gun sürdü
Forumda bi arkds opu işleminde çiko kisti patlayıp iç kanama gecirmiş drun sana boyle bi riskten bahsetti mi acıkcası epey tedirgin oldum

ShinSeGi opudan sonra agrın çok oldu mu kac gun sürdü
Forumda bi arkds opu işleminde çiko kisti patlayıp iç kanama gecirmiş drun sana boyle bi riskten bahsetti mi acıkcası epey tedirgin oldum
hayir cnm hic bahsetmedi zaten küçük benim kistler patlama riski pek yoktu heralde. opu bitti yarim saat hafif bi agrik oldu gecti. opudan 4 gün sonra yani dün kasiklarim cok acidi ameliyat olmus gibi hareket edemedim. ama bugun bayaga gecti. doktor normal olabilir dedi

canımmm uzun zamandır bakamıyordum. hayırlı olsunnn çok sevindimm İnşallah sımsıkı tutunurlar sana. bilseler ki sen onlar için nekadar çabalıyorsun. hiç bırakmak istemezler seniiii. dualarımdasınnnnn

Allah razi olsun cnm dün koydulae embriyolarimi insallah tutunurlar :) sen naptin?

bişey merak ediyorum klomen 1 ay boşlukla vermişti dr.. ne kadar kullanılabilir daha.. kaç ay a kadar veriliyor.

Canim bebis yoksa derken bebegi dusurmezmi bu ilac bebek olsada
yok cnm tarlusal progestan tarzi bi ilacmis hamile isen bebege zarar vermiyormus bende sonradan öğrendim. hatta bi arkadas tarlusal kullandigi halde 2 hafta daha adet olmadi test yapti hamile cikti meğer bat günü hamile kalmis ama doktoru tarlusal bebege zarar vermez korkma demis bisey de olmadi

Ayy keske bende hamile olsam mayista oldum bidaha adet olmadim bukdr olmamisti hic klomen kullandiktan snra boyle oldu ama negatif cikti kan testi ama bnde gec catlamis olabilirim ama yok ya ultrasonlada bakti gecen hafta doktor yok dedi gebelik neyse Allahtan ümit kesilmez :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…