tamam cnm cok tesekkur ederim :)Allah emeklerini zayi etmesin canım inşallah pozitif goreceksin bol bol Zikir cek kuran oku psikolojik olarak rahatlarsın transfer gunu etiketle beni mutlaka bi yasin okuyalım inşallah
insallah artik pozitif gorursun cnm seni cok iyi anliyorumkorkuyorum ya4 yilda bin kere yaptim tek cizgi gormekten nefret ettim artik yine gorursem cok kotu olurum
evet cnm al. böyle belgeler ilerde lazim olabiliyor tüp bebek raporu icin filanKizlar bsy sorucam smdi bn bi hastanede laparoskopi oldum suanda da ameliyatimi yapan doktora gidiyorum tedavi icin ama doktorumu degistirmeyi dusunuyorum smdi bn baska doktora gittigimde ameliyat oldguma dair bi rapor falan almam gerekiyomu hastaneden cnku tuplerim kapaliydi acildi eski filmim var yoksa yeni doktoruma anlatmam yeterli
Canım bence diğer doktoruna gittiğinde mutlaka önceki raporlarını götür hatta epikriz diye bir şey var doktorlar kendi dilinde ne yapıldığını baştan sona anlatılıyor gözden kaçan bişey olmasın hastanenin tıbbı sekreterinden alırsın o raporuKizlar bsy sorucam smdi bn bi hastanede laparoskopi oldum suanda da ameliyatimi yapan doktora gidiyorum tedavi icin ama doktorumu degistirmeyi dusunuyorum smdi bn baska doktora gittigimde ameliyat oldguma dair bi rapor falan almam gerekiyomu hastaneden cnku tuplerim kapaliydi acildi eski filmim var yoksa yeni doktoruma anlatmam yeterli
Canım bence diğer doktoruna gittiğinde mutlaka önceki raporlarını götür hatta epikriz diye bir şey var doktorlar kendi dilinde ne yapıldığını baştan sona anlatılıyor gözden kaçan bişey olmasın hastanenin tıbbı sekreterinden alırsın o raporu
evet cnm al. böyle belgeler ilerde lazim olabiliyor tüp bebek raporu icin filan
Tamam canim zaten elimde bsyler var eski doktorlardan kalma da sadece ameliyatimla ilgili belge lazimCanım bence diğer doktoruna gittiğinde mutlaka önceki raporlarını götür hatta epikriz diye bir şey var doktorlar kendi dilinde ne yapıldığını baştan sona anlatılıyor gözden kaçan bişey olmasın hastanenin tıbbı sekreterinden alırsın o raporu
Hayırlısı olsun canım , kaç gün gecikti bir de evde test yapmadın mı?Bu arada gittim kan testi yaptirdim yarin sonuc cikicak aslinda yaptirmiycaktim eşim isrr etti mecbur gittim cnku hicbi belirti yok hamilelikle insan anlamazmi buyuk ihtimal gecikti klomenden
Cnm en son 31 mayista oldum 20 küsür gunde bir olurdum olmadim ama cokta duzenli bi adetim yok evde 1.2 hafta once yaptim negatifti erken yapmistim zaten ve ogun bugundur hala adet olmadim bidaha evde yapmadim tek cizgiyi gormeyr dayanamiyrm artik kan testi daha garanti diye kan testi yaptirdimHayırlısı olsun canım , kaç gün gecikti bir de evde test yapmadın mı?
Baya geçmiş üstünden İnşallah hamilesindir ya:) bizi de haberdar etCnm en son 31 mayista oldum 20 küsür gunde bir olurdum olmadim ama cokta duzenli bi adetim yok evde 1.2 hafta once yaptim negatifti erken yapmistim zaten ve ogun bugundur hala adet olmadim bidaha evde yapmadim tek cizgiyi gormeyr dayanamiyrm artik kan testi daha garanti diye kan testi yaptirdim
Insallah canim ya ama hic umudum yok negatife okdr alismisimki omrum boyunca hamile kalamayacakmisim gibime geliyo klomen kullanmistim bu ay canimBaya geçmiş üstünden İnşallah hamilesindir ya:) bizi de haberdar et
ilaç ne kullanmıştın ?
Insallah canim ya ama hic umudum yok negatife okdr alismisimki omrum boyunca hamile kalamayacakmisim gibime geliyo klomen kullanmistim bu ay canimBaya geçmiş üstünden İnşallah hamilesindir ya:) bizi de haberdar et
ilaç ne kullanmıştın ?
Umutsuzluğa kapılma canımmm hadi bakalım:) çok olmuş çünkü sat dan peki ne zaman çıkacak sonuçInsallah canim ya ama hic umudum yok negatife okdr alismisimki omrum boyunca hamile kalamayacakmisim gibime geliyo klomen kullanmistim bu ay canim
Yarin cikicak canim yazarim burayaUmutsuzluğa kapılma canımmm hadi bakalım:) çok olmuş çünkü sat dan peki ne zaman çıkacak sonuç
Hadi hayurlısı olsun Rabbim gönlne göre vewrsin bol bol dua et canım inşallah hamilesin:)Yarin cikicak canim yazarim buraya
Ediyorum canim etmem mi insallah ya sizde dua edin :)Hadi hayurlısı olsun Rabbim gönlne göre vewrsin bol bol dua et canım inşallah hamilesin:)
canim insallah pozitif çıkar. belirti olmasi şart degil kiBu arada gittim kan testi yaptirdim yarin sonuc cikicak aslinda yaptirmiycaktim eşim isrr etti mecbur gittim cnku hicbi belirti yok hamilelikle insan anlamazmi buyuk ihtimal gecikti klomenden
Pembemsi akinti geliyo bugun adet olcam galibacanim insallah pozitif çıkar. belirti olmasi şart degil ki
canim hersey olabilir. adet habercisi de olabilir bebekten de olabilir. aslinda kan verdiğin hastanenin sitesinden tahlil sonucuna bakabilirsin. aslinda sonuclar 1 saatte çıkıyorPembemsi akinti geliyo bugun adet olcam galiba1 hafta onceki leke neydi ozmn bi üff yaa :)
Saglik ocaginda yaptirdim canim ya hastaneye gidemedim bidaha saglik ocagi yakin diye oraya gittimcanim hersey olabilir. adet habercisi de olabilir bebekten de olabilir. aslinda kan verdiğin hastanenin sitesinden tahlil sonucuna bakabilirsin. aslinda sonuclar 1 saatte çıkıyor