Canım ne yaptın ne zaman alacaksın sonucu ?Saglik ocaginda yaptirdim canim ya hastaneye gidemedim bidaha saglik ocagi yakin diye oraya gittim
Neden gecikmiş peki dur bakalım canım üzülme sakın hayırlısı olsunSonucu aldim kizlar malesef negatiffff yarin baska hastaneye basliyorum insallah bakalim
hayirlisi olsun cnm insallah yeni doktorun iyi gelir. bu benim 6. doktorumSonucu aldim kizlar malesef negatiffff yarin baska hastaneye basliyorum insallah bakalim
Gidemedim cnm randevum oglen 2deydi sabah aradilar hastaneden doktorun acil isi cikmis ogleden snra yokmus 12ye kdr gelebilirseniz gelin dediler bnde gidemedim yarin gidicemGittin mi doktora canım ne diyor doktor?
Aynen cnm bakalimAnladım canım peki bakalım yarın ne diyecek bakalım doktorun,
Kizlar merhabalar sizlere bisey sormak istiyorum. Ben bu ay sadece klomen kullandim catlatma ignesi olamadim ve muayenem de bayram tatilinden dolayi gec oldu tabi.. Sali gunu muayeneye gittigimde dr.um kistim olustugunu soyledi 4 cm buyuklugunde. Adetle atilmazsa dkh'yla tedavi edicez dedi. Simdi asil sorum su; bu kist her klomen kullanimi sonrasi catlatma ignesi vurulmazsa olusan bisey mi ve de zararsiz midir yani adetle atabilir miyim kesin olarak?hap kullanmak istemiyorum da. Bu ay klomeni ucuncu kullanisim oldu ve ilk defa kist olustu catlatma ignesi vurulmadigim icinmis
tup bebek calısmaların nasıl gıdıyor. yumurtaların toplandı mı. gelısmelrı mutlaka yazevet cnm al. böyle belgeler ilerde lazim olabiliyor tüp bebek raporu icin filan
İnsallah bu sefer de olusmaz ve gebelik elde edersinizSlm ,
Bende klomen kullandım catlatma iğnesine gerek duymadı doktorum..kist oluşmadı...bu ay 2. Kullanişım bakalım neler olacak
evet cnm bugün toplandi 11 yumurta cok şükür bunu da atlattik kolaycatup bebek calısmaların nasıl gıdıyor. yumurtaların toplandı mı. gelısmelrı mutlaka yaz
bende 3 kere klomen kullandim hepsinde de kendiliginden catladi kist olmadiSlm ,
Bende klomen kullandım catlatma iğnesine gerek duymadı doktorum..kist oluşmadı...bu ay 2. Kullanişım bakalım neler olacak
cnm biraz gec cevap oldu ama soğan kuru deniyebilirsin kist icin faydali. normlade o kistler zararsiz ve adetle atiliyor cnmKizlar merhabalar sizlere bisey sormak istiyorum. Ben bu ay sadece klomen kullandim catlatma ignesi olamadim ve muayenem de bayram tatilinden dolayi gec oldu tabi.. Sali gunu muayeneye gittigimde dr.um kistim olustugunu soyledi 4 cm buyuklugunde. Adetle atilmazsa dkh'yla tedavi edicez dedi. Simdi asil sorum su; bu kist her klomen kullanimi sonrasi catlatma ignesi vurulmazsa olusan bisey mi ve de zararsiz midir yani adetle atabilir miyim kesin olarak?hap kullanmak istemiyorum da. Bu ay klomeni ucuncu kullanisim oldu ve ilk defa kist olustu catlatma ignesi vurulmadigim icinmis