Canlar bugün idrar testi yaptım tekrar yok denilecek kadar silikti bu ayda tutmadı zaten hamileliğe dair hiç bir belirtim de yok umut yok anlayacağınız bir daha ki aya adetin bitiminde 10.gündem itibaren gün aşırı deneyecrğim o ayda tutmazsa rahim filmi
Hepimiz için hayırlısı olsun Rabbim isteyen herkese nasip etsin desteğiniz için teşekkürler
ooo sen de cok erken bunları soylemek ıcın. ne belırtın olacak daha bebek rahıme tutunmamısken soylesene. bak ben sana ayrıntılı anlatayım sen bırıncı gun ıgneyı vurulursun 36 saat sonra dıyelım kı yumurta catladı. ılıskı oldu. yumurtanın dollenmesı demek yaklasık 10 saat demek. sımdı hesapla ne oldu catlatma ıgnesınden ıkı gun sonra yumurta dollenmıs oldu. eger gec yumurtlamadıysan . sonra bu dollenmıs yumurta artık embrıyo oldu. 3 gun boyunca rahıme yolculuk yapıyor. 3 gunun ardından varıyor rahıme sonra en az bır 3 gun de rahıme tutunuyor sımdı hesapla 2+3+3=8 sımdı catlatma ıgenı vuruldugun gunun ustune 8 ekle. bunun uzerıne 2 gun daha ekle ve kan testı yaptır anca cıkar. emınım bılıyorsundur kı kanda cıktıktan cok sonra ıdrarda cıkıyor yanı yaklasık 12. 13. gunde anca kanda cıkar sılık hayalet cızgı halınde. bıde zaten belırtı olmaz ya bu benım ıkıncı hamılelıgım. bu ılk donemlerde belırtı deıyebılecegın seyler yasamazsın. tam adet tarıhınde ve sonrasında belkı. sewgıler.. :)))