2016 KLOMEN KULLANANLAR YAŞADIKLARIMIZI PAYLAŞALIM !

öyle cnm adet olana kadar ümit kesilmez. bahsettigm arkadasta sen gibi olmustu. hamile degilsende bu hafta gelir zaten reglu

ShinSeGi canım 9 eylül den inferlite bölüöüne gün aldım cumaya.. bakalım ne diyecek özelden de test sonuçlarımı götüreceğim. sen nayptın varmı belirtin?*
ben ege universitesi infertilite bolumune rapor cikartmaya gittim cnm 5 saat ugrastirdilar illallah ettirdiler Allah oraya bi daha muhtac etmesin insallah 9 eylül öyle degildir daha iyidir.
benim hic bi belirtim yok beklemedeyim

ben ege universitesi infertilite bolumune rapor cikartmaya gittim cnm 5 saat ugrastirdilar illallah ettirdiler Allah oraya bi daha muhtac etmesin insallah 9 eylül öyle degildir daha iyidir.
ege kötü, önceki doğumuda muayyeneleride 9 eylülde yapılmıştı.inşallah sorunsuz olur,

inşaallah güzel haberler canım kanmı vereceksin kaset test mi yapılıyor acaba?

Doktora gittim geldim femara verdi catlatma ignesini sordum yapicakmisiniz dedim duruma gore dedi aşılama istiyorum bn 4 yil oldu artik dedim once bi yumurtalarina bakicaz dedi ilaci kullan kontrole gel

kızlar merhaba size bişey danışmak istiyorum..
geçtiğimiz adet döneminde doktorum klomen verdi kullandım . bugün adet günüm ve 3 gündür karnımda adet ağrısı gibi de değil gibi de ağrılarım var hap yapmış olabilirmi ? yardım edin

Doktora gittim geldim femara verdi catlatma ignesini sordum yapicakmisiniz dedim duruma gore dedi aşılama istiyorum bn 4 yil oldu artik dedim once bi yumurtalarina bakicaz dedi ilaci kullan kontrole gel
canim yumurtlamani takip edip ona göre yapar. sen rahim filmi cekilmis miydin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…