öyle cnm adet olana kadar ümit kesilmez. bahsettigm arkadasta sen gibi olmustu. hamile degilsende bu hafta gelir zaten regluAyy keske bende hamile olsam mayista oldum bidaha adet olmadim bukdr olmamisti hic klomen kullandiktan snra boyle oldu ama negatif cikti kan testi ama bnde gec catlamis olabilirim ama yok ya ultrasonlada bakti gecen hafta doktor yok dedi gebelik neyse Allahtan ümit kesilmez :)
Geliyo gibi zaten bi gelsede doktora gitsem gelse dert gelmese dert :)öyle cnm adet olana kadar ümit kesilmez. bahsettigm arkadasta sen gibi olmustu. hamile degilsende bu hafta gelir zaten reglu
gercekten öyle vallaGeliyo gibi zaten bi gelsede doktora gitsem gelse dert gelmese dert :)
canım ben ara verdim 2 aydır hiç kafama takmıyorum. doktora da gitmiyorum artık. biraz dinlenme kararı verdim. sen ne yapıyorsun nasıl gidiyorrAllah razi olsun cnm dün koydulae embriyolarimi insallah tutunurlar :) sen naptin?
canım bendede 25 gün geçmişti tarlusal ile 10. gün adet olmuştum. hayırlısı neyse o olsun. bize de bilgi ver :)Geliyo gibi zaten bi gelsede doktora gitsem gelse dert gelmese dert :)
en iyisini yapmissin cnm. dinle kafani insan yoruluyor. bende tüp bebek denedim bakalim nolcam sonuccanım ben ara verdim 2 aydır hiç kafama takmıyorum. doktora da gitmiyorum artık. biraz dinlenme kararı verdim. sen ne yapıyorsun nasıl gidiyorr
hayirlisi olsun cnm insallah son adetin olur artik bebek gelirAdet oldum sonunda yarin oburgun gidicem doktora bakalim ne diycek aşılama istiycem direk
Insallah canimhayirlisi olsun cnm insallah son adetin olur artik bebek gelir
ben ege universitesi infertilite bolumune rapor cikartmaya gittim cnm 5 saat ugrastirdilar illallah ettirdiler Allah oraya bi daha muhtac etmesin insallah 9 eylül öyle degildir daha iyidir.ShinSeGi canım 9 eylül den inferlite bölüöüne gün aldım cumaya.. bakalım ne diyecek özelden de test sonuçlarımı götüreceğim. sen nayptın varmı belirtin?*
ege kötü, önceki doğumuda muayyeneleride 9 eylülde yapılmıştı.inşallah sorunsuz olur,ben ege universitesi infertilite bolumune rapor cikartmaya gittim cnm 5 saat ugrastirdilar illallah ettirdiler Allah oraya bi daha muhtac etmesin insallah 9 eylül öyle degildir daha iyidir.
benim hic bi belirtim yok beklemedeyim
inşaallah güzel haberler canım kanmı vereceksin kaset test mi yapılıyor acaba?ben ege universitesi infertilite bolumune rapor cikartmaya gittim cnm 5 saat ugrastirdilar illallah ettirdiler Allah oraya bi daha muhtac etmesin insallah 9 eylül öyle degildir daha iyidir.
benim hic bi belirtim yok beklemedeyim
ben de bi daha bisey olursa 9 eylüle gideyim o zaman. insallah senin de derdine care olurlar cnmege kötü, önceki doğumuda muayyeneleride 9 eylülde yapılmıştı.inşallah sorunsuz olur,
kan vercem cnm daha garantiinşaallah güzel haberler canım kanmı vereceksin kaset test mi yapılıyor acaba?
kan vercem cnm daha garanti
bugün 7. günüm cnm. cumartesi test yapcamkacıncı gunun bugun. ve hangı gun yapacaksın testı
canim yumurtlamani takip edip ona göre yapar. sen rahim filmi cekilmis miydin?Doktora gittim geldim femara verdi catlatma ignesini sordum yapicakmisiniz dedim duruma gore dedi aşılama istiyorum bn 4 yil oldu artik dedim once bi yumurtalarina bakicaz dedi ilaci kullan kontrole gel