2016 KLOMEN KULLANANLAR YAŞADIKLARIMIZI PAYLAŞALIM !

Merhaba kizlar..klomenle hamile kalıp ikiz bebek bekleyenler ne gibi belirtileriniz oldu acaba ilk haftalarda..benim acayip midem bulanıyor...ama daha adetim gecmedi..birde kan hapi kullaniyorum onunda etkisi olabilir mide bulantısı . .simdiden teşekkürler . .

Merhaba kizlar..klomenle hamile kalıp ikiz bebek bekleyenler ne gibi belirtileriniz oldu acaba ilk haftalarda..benim acayip midem bulanıyor...ama daha adetim gecmedi..birde kan hapi kullaniyorum onunda etkisi olabilir mide bulantısı . .simdiden teşekkürler . .
Anlamadim daha hamile olup olmadigini bilmiyormusun

Herkese iyi geceler arkadaşlar.benim 3 tane 4 aylik dusugum var.2 yıldır bütün testler filmler yapıldı bir sorun yok sadece rahim ağzı yetmezligim var.2 yıl sonunda nihayet tekrardan hamile kalmaya karar verdim ve Dr um hemen hamile kalmam için klomen verdi.cuma günü günde 3defa 5 gün içeceğim ilaç bittıkten 5 .gün sonra gideceğim .yumurtaliklarim normalmis ama neden verdi pek anlamadım.yan etkileri çok oluyormu bu ilacın.ben hep doğal yolla hamile kalmıştım ama kafam karisti
Bildigim kadarıyla klomen yumura kalitesini artiriyor hamileligi cobuklaştırmak içinde kulanılıyor bende yan etkisi baş agrısı yapmıstı baya .Gecmis olsun Allah gönlünüze göre en kısa zamanda nasib etsin.

Selam kızlar daha öncede yazmıstım buraya ondan sonra baska doktora gitiim 1 yılı gectigi için klomen verdi gunde 2 tane alıyorum yarın biticek ama 2 gündür cok fazla akıntım oluyo ve bu aksam kahverengi akıntım geldi ayıptr soylemesi.neden olmus olabilr acaba kızlar yardımcı olurmusunz :KK64:

Selam kızlar daha öncede yazmıstım buraya ondan sonra baska doktora gitiim 1 yılı gectigi için klomen verdi gunde 2 tane alıyorum yarın biticek ama 2 gündür cok fazla akıntım oluyo ve bu aksam kahverengi akıntım geldi ayıptr soylemesi.neden olmus olabilr acaba kızlar yardımcı olurmusunz :KK64:
Yumurtlama akıntın olmuş olabilir ama kahve akıntıyı bilmiyorum

X