2016 Kasım anneleri

bebegimizin cinsiyetleri

  • kizimiz geliyor

    OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

    OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

    OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

    OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

    OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

    OY: 0 0,0%

  • Ankete Katılan
    326
Kızlar sizin miniklerde de telefon merakı var mı? Normal şartlarda telefonla ilgilenmesine müsade etmiyorum ama anneanne dayı çok özledikleri için hergün muhakkak görüntülü görüşme yapıyoruz acaba hata mı ediyorum? Sürekli telefon istiyor birinin elinde görse o an neyle uğraşırsa uğraşsın bırakıp telefona yoğunlaşıyor ulaşamayınca ağlıyor. Ne yapmam lazım bu durumda?
 
Mecbur bi zaman yaptircan canım en azından şimdi olursa hatirlamıycak ama benim bi oğlum daha olursa 4 5 yaşında yaptirirdim heralde. Belki sadece bizimki böyle olmuştur yanlış yönlendirmek istemem. Ucunda yapışıklık varmış o yüzden daha çok hissetmiş malesef
Oyy kuzum kiyamam neyse geçmiş gitmis olsun du bakalım biz napcaz
 
Amin canım :)
Benimki sıralıyor bu ay yürür diyorduk ama pek niyeti yok gibi.
Hasta oldu dişleri de çıkmaya başladı ya herhalde ondan durakladı birazcık :)
Öyle oluyor canım ha yürüdü yürüyecek derken bizimde çok zaman geçti neyse elbet hepsi yürüyecek hayırlısıyla :)
 
Amin teyzoşu bakalim pipi ucu dar o yuzden yaptiralim dedik
iyi yaptınız canım ne kadar erken o kadar iyi keşke daha bile önce yaptırsaydınız. bizimki 3.5 aylıkken oldu onda bile pişman oldum doğumunda yaptırmadım diye artık anlıyor köfteler acı hissetmedikleri halde hemşirenin bacaklarını sıkmasından falan korkuyorlar. ilk gece dediğim gibi bizim ki baya inledi sonra sonra acı kalmadı ama psikolojik olarak 1 ayda tüm etkisi gitti diyebilirim. Uzun süre altını değiştirmek için dokunamadım bile ayakta altını değiştirdim falan . Sizinki daha rahat geçer inş burada çok rahat geçirenlerde oldu :)
 
X