2016 Kasım anneleri

bebegimizin cinsiyetleri

  • kizimiz geliyor

    OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

    OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

    OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

    OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

    OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

    OY: 0 0,0%

  • Ankete Katılan
    326
Sağol canım Allah razı olsun Rabbim cümlemize sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin.. Bi kızım var burda olan olursa ne mutlu bana öğrenince mutlaka hatırlatcam..



Aminn canım cümlemize inşallah.. Sende en kısa zamanda görürsün inşallah bebişi inanılmaz bi duygu Rabbim isteyen herkese yaşatsın..



Canım ben 6+2 de gittiğimde bebişi falan görmedim sadece kese vardı 2 hafta sonra çağırdı doktor gittim işte bu kadar olmuştu şükürler olsun inşallah sende 2 hafta sonra böyle sağ salim görürsün.. İnşallah dediğiniz gibi erkek çıkar bi kızım var birde oğlum olursa ne mutlu bana Rabbim herkesin gönlündekini nasip etsin inş...


Aynen öyle canım 6+2 de bebişi göremeyince çok korkmuştum ben boş gebelik diye içim içimi yedi 2 hafta ama çok şükür umduğum gibi olmadı.. Birkaç ay önce birde kürtajım olunca daha tedirgindim Rabbim kimseyi korktuğuna uğraşmasın bebişlerimizi sağ salim kucağımıza alalım inşallah..


Amin canım allah kimseye yasatmasin o acıları. Benim gibi ultrasona bakıp naber minik diye seversin artık :) insan bakmaya doyamiyor. Doğunca nasıl hissedecegiz allah bilir. :)
 
Günaydın anneler. Baharla birlikte güneşin bize ve bebeğimize harika enerjiler vermesini diliyorum. Dün akşam eşime bir motorsiklet çarptı yürürken o kadar korkup kastım ki kendimi ciddi bir ağrı girdi. Neyse ki geçti sonra. Ani hareketler cidden bebeği etkiliyor bunu daha iyi anladım. Kendimize çok fazla dikkat etmeliyiz. Otururken, kalkarken sakin olmalı uzanma ve gerinme hareketlerini yapmamalıyız. İlk hamileliğimde 8. Ayda kızımın odasını düzenlerken kendimi yormuş ve bir miktar suyum boşalmıştı. Son 4 hafta yatmak zorunda kalmıştım.
Hiçbir şey yok gibi davranmamalı kendimizi sakınmalıyız. Hepinize iyi haftasonları diliyorum.

Öncelikle geçmiş olsun eşinizin birşeyi yoktur inşallah. Benim kardeşim motosikleti kendi kullanırken kaza geçirmişti. Adını bile duyunca tüylerim diken diken oluyor.. :KK43: Sana katılıyorum hareket konusunda. Gün içinde hiçbir sorun yaşamıyorum ama dikkkatsiz oturup kalkınca resmen ağrı saplanıyor. Tutuna tutuna oturup kalkıyorum . Daha bebek buyuse kim bilir ne ağrılar olur.
 
benim de bilgilerim eksikti tamamlayım.

yaş 31 bursadayım 2. bebeğim sat 27 şubat. doğum tarihi sezeryan olacağı için 18/11/2016
 
Çok sağolun kızlar tek tek yazamıyrm hepsini okudum iyi ki varsınız...
Kürtaj oldm bugn saat 2 de çok kötüydüm kızlar şimdi başım çok ağrıyr; tam anestezi oldm 20 dklık bişy hissetmedim ama uyandığımda karın Ağrı'm çoktu, bebeği patolojiye aldılar bir hafta sonra çıkar inşlh bi sorun çıkmaz... Sizin günleriniz hayrlıs ile dolar sağlıkla kucaklayın bebeklinizi...
Kürtaj olan arkadaşlar özür diliyrm kanamanız çok mu oldu, benm şimdilik norml başım çok ağrıyr midem bulanıyor Bilmiyrm neden... :KK43::KK42:
Geçmiş olsun canım yeni gördüm yazdıklarını. Çok üzüldüm. İnşallah Allah kucağını en yakın zamanda doldursun. Ne diyeceğimi bilemedim :cry:
 
mutlu huzurlu guzel gun gecirmek dilegi ile bugun yarin randevusu olanlar mus mutlu haberlerle donmenizi nasip etsin rabbim hayirli cumalar canlar :)
 

Eklentiler

  • IMG-20160408-WA0000.jpg
    IMG-20160408-WA0000.jpg
    47,3 KB · Görüntüleme: 77
Canım kucuk orda evet 6+2 idik o zmn. . Haftaya randevum var o zmn dha net olur tamam oyle yollarım ayyy kız mı dedın :))
rabbim gonlune gore versin cnm ilk bebismi haftaya daha net olur 8+9 haftalar cnn rabbim gonlundekini nasip etsin :)
 
X