2016 Kasım anneleri

bebegimizin cinsiyetleri

  • kizimiz geliyor

    OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

    OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

    OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

    OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

    OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

    OY: 0 0,0%

  • Ankete Katılan
    326
kızlar merhaba ben 2014 kasım annesıyım

Umarım hersey gonlunuzce olur

cok heyecanlı ve tatlı surecler :)

Merhaba ben de kasim 2015 annesi :) tecrübeli birini bupmusken sorayim uyku düzeni ne zaman oturuyor ve şu gaz belasindan ne zaman kurtulacagiz? Biz 54 günlüğüz bu arada. Saygılar :)
 
Kızlar merhaba
Aralık 7'de boş gebelikten kürtaj oldum. Doktor bir adet gör yeniden hamile kalabilirsin dedi. Hala adet görmedim. 37 gün geçti. Bu sabah gebelik testi yaptım negatif çıktı. Bugünlerde regl olayım da yeniden hamile kalayım istiyorum. İnşallah Kasım 2016 annesi olurum ben de.
 


Insallah canim hayrlisiyla bir bebisin olur bende kurtaj oldum doktorum bir kac ay bekle dedi
 
Aminn
Hangi sehrdesin ben ankaradayim...
doktor icin nereye gdiosun ankarada isen tavsiye amacli soruyorum
 

Canim yaa bise sorayim az once eltimle konustum bugun dr a gtmisti doktorun hesaplamasina gore 5 haftalik gebe fakat ultfasonda keseyi gorememis alttan muayene etmis rahim duvarında kalinlasma varmis fakat gene kese gorulmemis br fikrin var mi kan sonucu yarin alcakmis cok uzgun
 
1.Dış gebelik olabilir.Yumurta spermle birleşmiştir ama tüplerde kalmıştır ki bu çok tehlikeli. kese orda büyürse tüpü patlatıyor anneye zarar veriyor.
2.Ya da yumurta spermle birleşmiştir ama düzgün bir birleşme olmadığından,vücut onun büyümesine izin vermemiştir. O yüzden de mikroskobik boyutta kalmıştır. Görünmüyordur.
Duvarda kalınlaşma döllenmiş yumurtayı yakalayıp içine gömmek için ideal ortamı hazırlar. İyi birşey.

Her döllenme en iyi spermle olmuyor malesef. Benimki de kötü bir sperme denk gelmiş. Döllenme hatalı olunca da bir şekilde sona eriyor.Ya hiç büyümüyor.Ya düşüyor kendiliğinden. Ya da ilerde sorun oluyor bir türlü.
İnşallah eltin zarar görmez ve yeniden hamile kalır.
 
Insallah yaaa bakalim bugun belli olur sonuçlardan hayırlısı olsun
 
Selamlar
Bugün nihayet regl olabildim :) Çok mutluyum hiç bu kadar sevinmemiştim kanadığıma :)))
 
Kızlar hamile kalmadan önceki adet tarihiniz hangi gün olarak bekliyorsunuz ???
Eğer düzene girdiyse 13 Şubat görünüyor benim.

Süt ürünleri neden kesiliyor?

Aminn
Hangi sehrdesin ben ankaradayim...
doktor icin nereye gdiosun ankarada isen tavsiye amacli soruyorum
Manisa'dayım. Celal Bayar Üniversitesi'nde Doçent Doktor Aslı Göker'e gidiyorum. Çok memnunum.

Hem Ekim hem Kasım Annelerini takip ediyorum. Adet döngüm düzene girdiyse ve yumurtlama gününü yakalayabilirsek 22 Ekim'de inşallah dünyaya gelecek bebeğim. Şayet düzen tam oturmadıysa ve gecikirse Kasım'a sarkacak. İçimden bir ses Kasım diyor :) Hayırlısıyla sağlıkla olsun da herşey inşallah.
 
Kalsiyum ağırlıklı beslenince bebek kız olma ihtimali yüksek oluyormuş .burda bi arkadas erkek bebek istiyordu oyüzden yazmıştım. Erkek bebek potasyum proteinle beslenmeliymis falan nette okumuştum yazdım faydali olur die.rabbim seninde gönlündekini nasip etsin ekim annesi olursun insallah
 
Merhaba kizlar bende dun itibariyle adet gorerek ekim anneleri adayligindan kasim anneleri adayligina terfi etmis bulunmaktayim..Rabbim herkese gonlunce hamilelik gecirip bebisini kucagina almayi nasip etsin ve bana da tabi
 
Adetime 3 gün var
test yaptım , tek çizgi çıktı
bende kapağı buraya atmaya karar verdim
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…