- 24 Kasım 2015
- 715
- 895
- Konu Sahibi Ikra meyra
Ya ama siz cok umitsiz olmussunuz hamissinizdir inseallahda ben sizi burdan kovarim ekim annelerinin yaninahadi ama toparlanin biraz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim ben 28 ocak adet oldum ben bu ay hamile kalırsam ekim annesi olmuyormuyum, Kasım , mi olacak ama 28 ekim günüm doluyor, Sezeryan' olunca 5 gün erken alsa ekim oluyorum burda herkes ocak sonu adet olmus,Kasım annesi olcam demiş kafam karıştı yaaaAdetime 3 gün var
test yaptım , tek çizgi çıktı
bende kapağı buraya atmaya karar verdim
Merhaba canım ben ekım annesı gozukuyorum ama eylul annesı olucam muhtemelen cunku ben sezeryanlıyım 38 sezeryan olduguumu dusunuyorumkı ben oglumu 36 +4 dogurdum ancak aramızda hafta farkı var dıye ekım annelerındeyım aynı zamanı beraber gecırelım dıye . sende ona gore bakarsınCanim ben 28 ocak adet oldum ben bu ay hamile kalırsam ekim annesi olmuyormuyum, Kasım , mi olacak ama 28 ekim günüm doluyor, Sezeryan' olunca 5 gün erken alsa ekim oluyorum burda herkes ocak sonu adet olmus,Kasım annesi olcam demiş kafam karıştı yaaa
Canim normalde saatinden saatine 1 gun deniyor ama normal sekilde yani gece 00dan sonra ertesi gune gecis oldugu icin ona gore hesap et..saat kacta olmustunKızlar günaydın. Ben dün gece adet oldum. Dünü 1. Gün sayacağım bugünü mü 1. Gün sayacağım aklım karıştı
Canım gece 22:30 civarıydı :-/Canim normalde saatinden saatine 1 gun deniyor ama normal sekilde yani gece 00dan sonra ertesi gune gecis oldugu icin ona gore hesap et..saat kacta olmustun
Canim benim gibi olmussun sende gecen hafta persembe aksami bu saatlerde olmustum ayni senin gibi ama ben cumadan sayiyorum cunku sadece koca 24 saatten geriye kalan 1.5 saatlik bisey tabi yine sen bilirsinCanım gece 22:30 civarıydı :-/
Inseallah canim Rabbim hayirli hamilelikler nasip etsin ve tabiki miniklerimizi kucagimiza almayi da amin..hosgeldin2011 Kasım annesiyim.2016 da da Kasım annesi olmak istiyorum.İnşallah hayırlıysa nasip olur..
Hoşbulduk inşallah Allah kim istiyorsa hayırlıysa nasip etsin.Inseallah canim Rabbim hayirli hamilelikler nasip etsin ve tabiki miniklerimizi kucagimiza almayi da amin..hosgeldin
Merhaba canim sende hosgeldin inseallah ilk denemede cok guzel haberler alirsinMerhabalar ben de kasima adayim. Ilk deneme olacak. Cok heyecanliyim.
Amin ecmain canimH
Hoşbulduk inşallah Allah kim istiyorsa hayırlıysa nasip etsin.