L
llally
merhaba canım üzüntünü hayal kırıklığını anlayabiliyorum bizim de oğlum ile başımız dertte ben çocuklarına kızamayan bağıramayan çok yumuşak bir anneyim eşim daha sert kızar sert konuşur gerektiğinde oğlum aşırı ama aşırı vuruyor bizlere babasını beni ablasını baya baya elden geçiriyor yani gözümden yaş geliyor acıtıyor da
kızıyoruz olmuyor, güzel güzel uyarıyoruz olmuyor, tepkisiz kalıyoruz olmuyor, tavır yapıyoruz olmuyor, olmuyor da olmuyor yani.. sanırım erkek çocuklarında böyle bir dönem oluyor diye düşünüyorum umarım kalıcı olmaz..
oğlunun durumunda ise diğer çocuklar ve aileleri için çok üzücü bir durum
mesela benim oğlum çok oyuncaklarını fırlatıyor atıyor ben de artık attığın her oyuncak seni terkedecek diye defalarca söyledim ve attığı oyuncakları saklıyorum ben de umarım işe yarar
vurma konusunda herkeslere sıkı sıkı tembihledim her seferinde vurma hayır olmaz yanlış anneanneye vurulmaz dedeye vurulmaz vs vs söyleyip duracağız işe yarar inşallah ben doktora gidince doktora bile söyletiyorum hayır vurmak yok diye en son çare valla polis ile korkutacağım ne yapalım bebek doğunca çok hırpalar valla oğlum
eşimle gözlüklüyüz ikimizin de gözlükleri defalarca kırıldı telefonlarımız defalarca kırıldı evde çeyizim kalmadı tabak bardak her şey kırıldı aniden önünde duran bir şeyi fırlatıp atıyor
annemler bebekken geçirdiği nöbetler yüzünden ilaçlar ameliyatlar yüzünden şimdi böyle oldu diye düşünüyor şimdi etkileri ortaya çıktı diye düşünüyor biz de nörologa tekrar gitmeyi düşünüyoruz açıkçası bebekken gittiğimiz doktora..
sizde durumlar nasıl oldu düzeldi mi