- 5 Kasım 2015
- 1.022
- 1.622
-
- Konu Sahibi environmentaleng
Canım hayırlı olsun yeni eşyaların:) düğün mekanı olarak nereyi seçtiniz?2016 Ağustos ayında bizim düğünümüz de salonu tuttuk. Hazirlik olarak banyo gereçleri nevresimler yastıklar yorganlar örtüler tamam ama mutfağa daha başlayamadım hiç. Kısmetse önümüzdeki ay başlıycaz mutfak çeyizlerine yavaş yavaş. İzmirde ne kadar düğün salonu varsa gezdik neredeyse sorusu olan varsa yanıtlayabilirim. Hayırlısı olsun.
evet anlıyorum haklısınız. Yani mobilya ve beyaz eşya dışında pek çok şey aldım aslında yemek takımı, çatal bıçak, tencere seti, tupper, nevresim, ve küçük ev aletleri gibi. Ayrıca iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim.Bütçen hazirsa bir haftada da halledersin bütün herşeyi biraz onunla alakali bir durum :) hiç korkma daha çok var Allah kolaylik versin
Hayırlı olsun Canım:) hoşgeldinben de 2016 geliniyim
Hayırlı olsun Canım:) hoşgeldin
Muhabbet edelim biraz, herkes kendinden bahsetsin. Mesela ben 26 yaşındayim, İngilizce öğretmeniyim. İstanbula gelin gideceğimevet ya sanırım daha zaman var diye ağırdan alıyo herkez
merhaba bende 23 yaşındayım şubatta nişanlandık Allah nasip ederse 30 nisanda düğünümüz olcak ankarada yaşıyoruz heycanla zamanın geçmesini bekliyoruzMuhabbet edelim biraz, herkes kendinden bahsetsin. Mesela ben 26 yaşındayim, İngilizce öğretmeniyim. İstanbula gelin gideceğim3 aylık nişanlıyım. Şu an askerde 1 hafta oldu. Kısa dönem.. O da 23 yaşında, elektrik elektronik mühendisi.. Böyle işte.. Siz de anlatın hadi..
Sizin düğüne çok kalmamış o zaman :) Hazırlıklar ne alemde?merhaba bende 23 yaşındayım şubatta nişanlandık Allah nasip ederse 30 nisanda düğünümüz olcak ankarada yaşıyoruz heycanla zamanın geçmesini bekliyoruz
evet canım ya zaman çabuk geçiyor evimiz hazır bütün eşyaları aldık bi gelinlik kaldı işte :)Sizin düğüne çok kalmamış o zaman :) Hazırlıklar ne alemde?
Ay valla sen büyük işi bitirmişsin, hayırlısı olsun inşallah :)evet canım ya zaman çabuk geçiyor evimiz hazır bütün eşyaları aldık bi gelinlik kaldı işte :)
Zaten mobilyalar ev tutulunca düğüne doğru alınır. Onları hiç düşünmüyorum. Perde, halı var bir de.. Bir de beyaz eşyalar..Bende 24 yaşındayım 8 yıldır birlikteyiz 1.5 yıldır nişanlıyız. Düğünümüzde 7 ağustos da olcak inşallah. Benimde mobilyalar hariç çoğu şeyim tamam en büyük parçalarla en küçük parçalar kaldı :)