2016 gelinleri

kızlar nasipse 2016 temmuz gelini olacağım.. benim gibi olanlar düğün salonunu tuttunuz mu yada ne gibi hazırlıklar içindesiniz su sıralar

Canım bende nasip olursa temmuz gelini olucam. Düğün salonu için geç bile kaldık diyebilirim çünkü burda çok erken tutuluyor istediğimiz tarihler dolmuş olabilir. Nişanlım bir ay sonra askerden dönüyor inşallah, gelince hasret giderdikten sonra ki ilk işimiz salon tutmak olacak. Sonrada balayı oteli rezervasyonu

Kızlar selaam
Bizimde kesin gibi bir sey gün alinacak yalnizca.
Bende temmuz 2016 gelini olacagim insallah.
Fakat ben daha şimdiden heyecanliyim nasil yetisecek o ceyizler esyalar aman Allahmmm
Hazırlıklara çook önceden başlayıp yavaş yavaş halletmek en güzeli. Ben çeyizimi tamamladım sayılır. Bu aralar beyaz eşya mobilya araştırmaları yapıyorum, yorumlara bakıyorum marka model karşılaştırıyorum. . Salonu tutunca yavaştan alamaya başlayacaz. Hepsini son bir aya sıkıştırmayı düşünmüyoruz vaktimiz var rahat rahat bakalım alalım diyoruz. Ha birde balayı otellerine bakıyorum. Bir iki aya da gelinlik araştırmasına başlarım. Bence telaş yapma tatlım vaktimiz var yetişir sadece son güne bırakmamamız tavsiye ediliyor..

Aynen öyle canım bizde şu nişanı bi geçirelim ondan sonra erkek arkadaşım beyaz eşyalara bende diğer çeyizlere başlayacağım.
Zor ama tatlı bir süreç, geleceğin için harcama yapıyorsun o evde sevdiğinle yaşayacaksın beraber kullanacaksınız herşeyi hayali bile ne güzel değil miii

hanımlar merhaba henüz düğün tarihimiz belli değil yarenim askerde inşallah geldiğinde belli olacak.bahar gibi düşünüyoruz düğünü.sizce hazırlıklara ne zaman başlayalım ben sadece yemek takımımı aldım

Biran önce başlamak lazım Canım. Hayali bile çok güzel haklısın bizim yıllardır beklediğimiz şeyler bunlar. Heyecan dorukta şimdiden, tarih yaklaştıkça naparım acaba (

Öncelikle Allah kavuştursun cümlemizin askerini. Hazırlıklar çok keyifli başlayıver imkanın varsa

Biran önce başlamak lazım Canım. Hayali bile çok güzel haklısın bizim yıllardır beklediğimiz şeyler bunlar. Heyecan dorukta şimdiden, tarih yaklaştıkça naparım acaba (

Evet bende bugun 4000 tl lik borca girdim valla ceyizlik aldim bi ton yarin ekleyecegim canim. Inan zor ama tatli telaslar. zaman yaklastikca insan daha da hevesleniyor

Merhaba açık mekan mı düşünüyosunuz bizimde düğünümüz eylülde olucak. Bikaç yerle görüştük hep kasımdan sonra fiyat vericeklerini söylediler.

Kızlar selaam
Bizimde kesin gibi bir sey gün alinacak yalnizca.
Bende temmuz 2016 gelini olacagim insallah.
Fakat ben daha şimdiden heyecanliyim nasil yetisecek o ceyizler esyalar aman Allahmmm
canım öncelikle hayırlı olsun, eğer çeyizin yoksa yavaş yavaş şimdiden al zira çok sıkışabilirsin ne bileyim tencere tava yemek takımı çatal kaşık bunlarla başlayabilirsin sonrasında nevresim takımları uyku setleri pike falan böyle ilerlee yani imkanın varsa hiç geç kalma başla hemen

öncelikle Allah kavuştursun hayırlısı olsun canım, ne kadar erken başlarsan o kadar iyi bebeğim son zamana bırakma zorlanabilirsin :)

merhaba güzel gelinlerr günaydıınnn :)

Canım çok sağol
Aynen öylee tavsiyeleri dinledim başladım artık bende
http://kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/6-yil-sonra-askla-yapilan-ceyiz-hazirligi.867851/

Daha 9 ay var geri kalanlarda bi şekilde hallolacak inşallah

kızlar biz herşeyi nişanlımla kendim alcaz.bahara düğün düşünüyoruz.eşyalar vesaire bize ait olacak belki düğün salonunu aileler öder.sizce hazırlıklara nasıl nerden başlamalıyım

Merhaba açık mekan mı düşünüyosunuz bizimde düğünümüz eylülde olucak. Bikaç yerle görüştük hep kasımdan sonra fiyat vericeklerini söylediler.
açık mekan için de ön rezervasyonumuz var kapalı alan için de. ben riske atmak istemiyorum. nişanlım açık alan istiyor. gidip görüşeceğiz fiyatlar belli olmaya başlamış canım.

Merhaba kızlar ksmetse mayıs 2016 gelini olacagim gelinlik için özel dikim dusunmuyorum İstanbul avrupa yakasindayiz Uygun bulabileceğimiz gelinlik magazalari onerilerinizi bekliyorum Saglicakla kalinn

Kızlar merhaba bende 2016 temmuz geliniyim Çeyizlerim eşyalarım hazır geçen hafta gelinliğimide aldık:) düğün mekanı ve fotoğrafçı bakıyoruz çok güzel telaşlarmış :)

Kızlar merhaba bende 2016 temmuz geliniyim Çeyizlerim eşyalarım hazır geçen hafta gelinliğimide aldık:) düğün mekanı ve fotoğrafçı bakıyoruz çok güzel telaşlarmış :)
merhaba canım bende 30 nisan 2016 geliniyim inşallah düğün salonu tuttuk bütün eşya halı tamam ama gelinliğe daha hiç bakmadım temmuz için erken değilmi yada ben mi geç kaldımki şubatta bakmayı düşünüyorum bende :))

Canım şu an düğün sezonu olmadığı için daha uyguna alırım diye düşündüm gelinliği öylede oldu:) çok kilo alıp veren bir yapıda değilim modelde kafamda netti en azından şimdilik gelinlik derdim bitti:) ayakkabımı bile aldım şimdide kuaför bakıyorum çünkü günler doluyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…