- 12 Ekim 2009
- 18.678
- 24.178
-
- Konu Sahibi environmentaleng
Bizim tarih belli değil canım, muhtemelen sonbaharda olacak, eylülden önce olmaz heralde.. Nişanlım askerde şu an, gelince de biraz çalışmak istiyor.Amin canim ya insallah sizin dugun ne zamandi :)
Hoşgeldin canımarkadaslar merhaba 2016 nisan geliniyim bende.
Hoşgeldin canım.. Nişanlı mısın?merhaba kizlar
Allah nasip ederse bende 2016 gelini olcagim.hangi ay olacagi daha konusulmadi bakalim hayirlisi insallah.
ben de ingilizce öğretmeniyim 23 yaşındayımMuhabbet edelim biraz, herkes kendinden bahsetsin. Mesela ben 26 yaşındayim, İngilizce öğretmeniyim. İstanbula gelin gideceğim3 aylık nişanlıyım. Şu an askerde 1 hafta oldu. Kısa dönem.. O da 23 yaşında, elektrik elektronik mühendisi.. Böyle işte.. Siz de anlatın hadi..
Aa ne güzel meslektaşızben de ingilizce öğretmeniyim 23 yaşındayım
Muhabbet edelim biraz, herkes kendinden bahsetsin. Mesela ben 26 yaşındayim, İngilizce öğretmeniyim. İstanbula gelin gideceğim3 aylık nişanlıyım. Şu an askerde 1 hafta oldu. Kısa dönem.. O da 23 yaşında, elektrik elektronik mühendisi.. Böyle işte.. Siz de anlatın hadi..
ben de ingilizce öğretmeniyim 23 yaşındayım
evetAa ne güzel meslektaşız
english teachers grubu olarak burda toplanmışızben de ben de meslektaş :)
english teachers grubu olarak burda toplanımışızçok sevindim meslektaşlarım
:)
29 yaşındayım, ben de İngilizce öğretmeniyim, 10 günlük nişanlıyım :) memleketime gelin olarak geri döneceğim inşallah :) nişanlım, 33 yaşında, muhasebeci
düğünümüz yaza olsun istiyoruz ama daha netleşen bişey yok, benim gönlümden geçen temmuz sonu :)
bizden bu kadar
evetbenim de erkek arkadaşım avukat 24 yaşında. şubatın ilk haftası sözümüz olacak inşallah
ben de uzaklardayım ilk atamam çok özlüyorum2016 İngilizcecilerin yılı olacak desenizeMemleketten uzakta mı görev yapıyorsunuz kızlar? Ben ne yazık ki uzağım 10 saat kadar :/
2016 İngilizcecilerin yılı olacak desenizeMemleketten uzakta mı görev yapıyorsunuz kızlar? Ben ne yazık ki uzağım 10 saat kadar :/
ben de uzaklardayım ilk atamam çok özlüyorum
ben de uzaklardayım ilk atamam çok özlüyorum
ben çok uzak sayılmam, 5-6 saatlik mesafedeyim
yine de her istediğinde gidemiyor insanben çok uzak sayılmam, 5-6 saatlik mesafedeyim
kesinlikle çok zor meslek aşkı da olmasa çekilecek gibi değilBenim 3. yılım burda ama hiç alışamadım, herkes bak 2 yıl ne çabuk geçti falan diyor da bir de bana sorun diyorum. Gurbetlik zor..
Benim 3. yılım burda ama hiç alışamadım, herkes bak 2 yıl ne çabuk geçti falan diyor da bir de bana sorun diyorum. Gurbetlik zor..
yine de her istediğinde gidemiyor insanama çok mutluyum mini mini öğrencilerimi ve mesleğimi çok seviyorum
kadrolu olarak ilk yılımbenim 8. yılım :) ailem de benimle geldiği için sıkıntı yaşamadım :)
sizin kaçıncı yıl? ve hangi 4'te öğretmensiniz :)
ben ilkokul ingilizce öğretmeniyim