How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

2016 gelinleri

Muhabbet edelim biraz, herkes kendinden bahsetsin. Mesela ben 26 yaşındayim, İngilizce öğretmeniyim. İstanbula gelin gideceğim :KK37: 3 aylık nişanlıyım. Şu an askerde 1 hafta oldu. Kısa dönem.. O da 23 yaşında, elektrik elektronik mühendisi.. Böyle işte.. Siz de anlatın hadi.. :KK73:
ben de ingilizce öğretmeniyim 23 yaşındayım :KK25:

Muhabbet edelim biraz, herkes kendinden bahsetsin. Mesela ben 26 yaşındayim, İngilizce öğretmeniyim. İstanbula gelin gideceğim :KK37: 3 aylık nişanlıyım. Şu an askerde 1 hafta oldu. Kısa dönem.. O da 23 yaşında, elektrik elektronik mühendisi.. Böyle işte.. Siz de anlatın hadi.. :KK73:

:)

29 yaşındayım, ben de İngilizce öğretmeniyim, 10 günlük nişanlıyım :) memleketime gelin olarak geri döneceğim inşallah :) nişanlım, 33 yaşında, muhasebeci

düğünümüz yaza olsun istiyoruz ama daha netleşen bişey yok, benim gönlümden geçen temmuz sonu :)

bizden bu kadar :cool:

:)

29 yaşındayım, ben de İngilizce öğretmeniyim, 10 günlük nişanlıyım :) memleketime gelin olarak geri döneceğim inşallah :) nişanlım, 33 yaşında, muhasebeci

düğünümüz yaza olsun istiyoruz ama daha netleşen bişey yok, benim gönlümden geçen temmuz sonu :)

bizden bu kadar :cool:

evet:KK48: benim de erkek arkadaşım avukat 24 yaşında. şubatın ilk haftası sözümüz olacak inşallah:KK51:

2016 İngilizcecilerin yılı olacak desenize :P Memleketten uzakta mı görev yapıyorsunuz kızlar? Ben ne yazık ki uzağım 10 saat kadar :/

Benim 3. yılım burda ama hiç alışamadım, herkes bak 2 yıl ne çabuk geçti falan diyor da bir de bana sorun diyorum. Gurbetlik zor..

benim 8. yılım :) ailem de benimle geldiği için sıkıntı yaşamadım :)

yine de her istediğinde gidemiyor insan:KK51: ama çok mutluyum mini mini öğrencilerimi ve mesleğimi çok seviyorum:KK48:

sizin kaçıncı yıl? ve hangi 4'te öğretmensiniz :)

ben ilkokul ingilizce öğretmeniyim :KK37:

Back