- 15 Temmuz 2014
- 494
- 232
- Konu Sahibi environmentaleng
kızlar nasipse 2016 temmuz gelini olacağım.. benim gibi olanlar düğün salonunu tuttunuz mu yada ne gibi hazırlıklar içindesiniz su sıralar
Canım bende nasip olursa temmuz gelini olucam. Düğün salonu için geç bile kaldık diyebilirim çünkü burda çok erken tutuluyor istediğimiz tarihler dolmuş olabilir. Nişanlım bir ay sonra askerden dönüyor inşallah, gelince hasret giderdikten sonra ki ilk işimiz salon tutmak olacak. Sonrada balayı oteli rezervasyonu
Hazırlıklara çook önceden başlayıp yavaş yavaş halletmek en güzeli. Ben çeyizimi tamamladım sayılır. Bu aralar beyaz eşya mobilya araştırmaları yapıyorum, yorumlara bakıyorum marka model karşılaştırıyorum. . Salonu tutunca yavaştan alamaya başlayacaz. Hepsini son bir aya sıkıştırmayı düşünmüyoruz vaktimiz var rahat rahat bakalım alalım diyoruz. Ha birde balayı otellerine bakıyorum. Bir iki aya da gelinlik araştırmasına başlarım. Bence telaş yapma tatlım vaktimiz var yetişir sadece son güne bırakmamamız tavsiye ediliyor..Kızlar selaam
Bizimde kesin gibi bir sey gün alinacak yalnizca.
Bende temmuz 2016 gelini olacagim insallah.
Fakat ben daha şimdiden heyecanliyim nasil yetisecek o ceyizler esyalar aman Allahmmm