- 16 Aralık 2011
- 13.791
- 13.671
-
- Konu Sahibi environmentaleng
inşallah en kısa zamanda icraate de geçersin hayırlı olsun sizin de:)seninde hayırlı olsunn ... Nişan falan yapıldı mı ? biizm tarihler hersey belli de kısmetse bir icraata gecemedik
bizim taa 2016 yazı kararlaştırdık kendi aramızda canım
yok aileleri henüz tanıştırmadık bilerek
ikiniz de iş sahibi olalım dedik
sonra sorun oluyor burun kıvırırlar filan bizim canımız sıkılır diye ..
Merhaba kızlar
Bende kısmetse 2016 Temmuz gelini olacağım
Henüz hiç bir şeyim hazır değil, nişanım kasım gibi olacak
Nişandan sonra bütün hazırlıklara başlayacağız
Çok zor ama tatlı bir süreç
Hepinize şimdiden kolay gelsin
hayırlı olsun şimdidenn... :) Hangi il in gelini oluyorsun
yok canım erken değilki bizimde nisanda düğünümüz biz bir sene öncesinden aldık eşyaları falan ödedik bitti bile çok rahat edersiniz sıkışıklığa gelmez rahat olursunuzmerhaba arkadaşlar
biz de temmuzda evleniyoruz inşallah,
yaaa kızlar ben nişanlımla kavga ediyorum da biraz.çok acele ettiğimi düşünüyor.salon bakalım diyorum ocaktan sonra bakarız diyor,eşya bakalım diyorum alırsak nereye koyacağız diyor vs vs....
sizinkiler de öyle mi düşünüyor?
yok canım erken değilki bizimde nisanda düğünümüz biz bir sene öncesinden aldık eşyaları falan ödedik bitti bile çok rahat edersiniz sıkışıklığa gelmez rahat olursunuz
yaa kızlarr bişey sorcam benimki daha beni istemeye gelmedi yok neymiş ailesi askerlikten sonra kız istemeye gelirmiş diye bende benimkini askere gönderdim daha 1 aylık asker kuzucum.tanışalı 1 yıl oldu. benimki ailemi tanırken ben onun annesini askere gitmesine 4 gün kala tanıdım. e şimdi bana diyo ki benimki listeyi yap başla hazırlıklara. e siz diyosunuz ki 1 yıl önceden mekan falan tutmak lazım bizde askerden hemen gelişte en fazla 6 ay sonra nikah kına vs düşünüyoruz nasıl olacak off kafam o kadar karışık ki ortada bi resmiyet yokkken böle kendi kendime gelin güvey oluyomusum gibi oluyo napim ben şimdi
bizim ev hazırdı canım ona göre evi ölçüp aldık eşyaların hepsini ama ev bos diye daha eve koymadık 1 ay kala koycaz aldığımız yerde duruyo hepsi hem alırken daha üst modeliyle değişme şansımızda oluyo canım :)Ben de esyalari alalim diyorum ama ev yok bi sey yok.nereye koycz hem hem de eve göre esya almak gerekmez mi?ya sigmazsa fln ne bileyim ya,aslinda bir an önce alip ödemek maddi yükümzu hafifletr dedigin gibi.
hayırlı olsunn güzellıklerle cabucak gecen aylarımız olsunn gelsinn düğünlerrmerhaba arkadaşlar
biz de temmuzda evleniyoruz inşallah,
yaaa kızlar ben nişanlımla kavga ediyorum da biraz.çok acele ettiğimi düşünüyor.salon bakalım diyorum ocaktan sonra bakarız diyor,eşya bakalım diyorum alırsak nereye koyacağız diyor vs vs....
sizinkiler de öyle mi düşünüyor?
hayırlıı olsunnMerhaba Kısmetse ben de 2016 Yaz ya da Sonbahar başları gelini olacağım :)
Bu durum cok zor ama nisanlinin diym maddi durumu iyiyse halletmeyi düşünüyor demek ki.off offfff çalışmamı istemiyor askerde diye benimki. nasıl çeyiz hazırlıcam bilmiyorum beğendiğim bişeyi alamıyorum acayip sıkıldım kızlar yaa
Sağol tatlım, sanada :)hayırlıı olsunn)