- 6 Mart 2014
- 3.091
- 6.232
-
- Konu Sahibi environmentaleng
merhaba arkadaşlar
biz de temmuzda evleniyoruz inşallah,
yaaa kızlar ben nişanlımla kavga ediyorum da biraz.çok acele ettiğimi düşünüyor.salon bakalım diyorum ocaktan sonra bakarız diyor,eşya bakalım diyorum alırsak nereye koyacağız diyor vs vs....
sizinkiler de öyle mi düşünüyor?
merhaba
bende temmuz yada agustos dusunuyorum daha cok aılesı dusunuyor :) bızde ekım kasım gıbı yer bakıcaz
sende ekım kasımda salonu bak tabıkı yer bulamayabılırsın. esyalar dersen ufak tefek esyalarını almaya basla ben ole yaptım mesela para koydum buyuk esyalarımıda dugun yakınken alırım dıe bole bıse de yapabılırsın.
hayırlı olsunn güzellıklerle cabucak gecen aylarımız olsunn gelsinn düğünlerr)
Yok canim tek değilsin. Ben bi kac tane denedim bile2016 Temmuz'lar gelinliği ne zaman bakacaksınız ya ? :) çok aceleciyim galiba ben
benim 30 nisan düğünüm ben şubat ayında gelinliğe bakıcam en fazla 3 ay öncesinden bakmak yeterli 1 ayda bile yetiştiriyolar canım :))Yok canim tek değilsin. Ben bi kac tane denedim bilenapym ya heycanlaniyorum hepsi bir an önce hallolsun istiyorum.muhtemelen yilbasindan önce ggelinligimi almis ya da diktirmis olurum
merhaba canımm hayırlı olsunn ben de Ağustos geliniyimm :))Selam kızlar benim de 2016 Agustosa insallah.
Biz de bugün düğün salonuna karar verdik. Kır düğünü olsun diye dış mekanda yapicaz insallah ama ya soguk olursa diye düşünmüyor da degilim
Allah herkesin gönlüne gore versin.
Tesekkur ederim :) cok uzun zamanimiz var ama Allah hayirlisini nasip etsin insallah:)merhaba canımm hayırlı olsunn ben de Ağustos geliniyimm :))
amin canıım biz mesela daha erken düşünüyorduk ama olmadı Ağustosa nasip oldu hayırlısı buymuş demekki rahat rahat hazırlıklarımızı yaparız artık :)Tesekkur ederim :) cok uzun zamanimiz var ama Allah hayirlisini nasip etsin insallah:)
Bizim de bu yil olacakti ama bazi sorunlar oldu seneye erteledik.amin canıım biz mesela daha erken düşünüyorduk ama olmadı Ağustosa nasip oldu hayırlısı buymuş demekki rahat rahat hazırlıklarımızı yaparız artık :)
amin canım benim aynen :)Bizim de bu yil olacakti ama bazi sorunlar oldu seneye erteledik.
Hayirli olsun da gec olsun :)