2016 gelinleri

merhaba
bende temmuz yada agustos dusunuyorum daha cok aılesı dusunuyor :) bızde ekım kasım gıbı yer bakıcaz
sende ekım kasımda salonu bak tabıkı yer bulamayabılırsın. esyalar dersen ufak tefek esyalarını almaya basla ben ole yaptım mesela para koydum buyuk esyalarımıda dugun yakınken alırım dıe bole bıse de yapabılırsın.

1yıl öncesinden mi başlıyor hazırlık şimdi çok uzun geldi de hemen geçer sanırım nasip ederse seneye bu vakitler ancak isteme olur bende düğüne Allah kerim artık yeter bu kadar beklemek yahu :)

Nişanlım il dışında bi kaç günlüğüne yanıma gelmişti p.tesi günü salonu tuttuk:)Çok şükür.düğün tarihimi 12.07.2016 .yatak odasını burda gelin tarafı alır onun için ortak bir karar olsun diye yatak odası da baktık.ama alamadık çünkü pek de beğenemedik ve de beğendiysek bile çok pahallı geri kalan şeylerimin pek çoğunu aldım beya eşya,yemek takımı,tencere takımı,kahvaltı takımı,çatal kaşık takımı vs falan.hala da alıyorum ve bitmeyecekmiş gibi geliyor.

darısı herkesin başına bunlar tatlı telaşlar :)

Merhaba kızlar bende sözlüyüm. Kasımda nişanım var. 2016 gelini olcam kısmetse

Ben ne nisanlıyım ne de sözlü ama sevgilim ve benim ailem ( babam hariç .d ) biliyorlar iliskimizi ve nasipse 15 tatilde istemeye gelecekler ben 94 doğumluyum ve büyük ihtimal 2016 temmuzunda düğün olacak ama korkuyorum yaşım küçük mü diye dusunuyorum

Yok canim tek değilsin. Ben bi kac tane denedim bilenapym ya heycanlaniyorum hepsi bir an önce hallolsun istiyorum.muhtemelen yilbasindan önce ggelinligimi almis ya da diktirmis olurum
benim 30 nisan düğünüm ben şubat ayında gelinliğe bakıcam en fazla 3 ay öncesinden bakmak yeterli 1 ayda bile yetiştiriyolar canım :))

Kızlar merhabaa, nasipse ben de Ağustos gelini olacağımm :) haydi tanışalım konuşalım hazırlıklar ne durumda? :)

Selam kızlar benim de 2016 Agustosa insallah.
Biz de bugün düğün salonuna karar verdik. Kır düğünü olsun diye dış mekanda yapicaz insallah ama ya soguk olursa diye düşünmüyor da degilim
Allah herkesin gönlüne gore versin.

Son düzenleme:
merhaba canımm hayırlı olsunn ben de Ağustos geliniyimm :))

amin canıım biz mesela daha erken düşünüyorduk ama olmadı Ağustosa nasip oldu hayırlısı buymuş demekki rahat rahat hazırlıklarımızı yaparız artık :)
Bizim de bu yil olacakti ama bazi sorunlar oldu seneye erteledik.
Hayirli olsun da gec olsun :)

Kızlar selaam
Bizimde kesin gibi bir sey gün alinacak yalnizca.
Bende temmuz 2016 gelini olacagim insallah.
Fakat ben daha şimdiden heyecanliyim nasil yetisecek o ceyizler esyalar aman Allahmmm

merhabalar, ben de 2016 eylül gelini olacağım inşallah :) ancak henüz nişanlanmadık ankara'da nişan mekanları bakıyorum tavsiye ettiğiniz yerler var mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…