- 26 Mayıs 2014
- 1.709
- 1.689
- 333
- Konu Sahibi CadiKelebek
-
- #1.741
tatlım zaten britli oluyor ya da korse model oluyor ben 36 bedenim ama daha büyük olçulerde bulmak sıkıntı olmaz
yok ya ben boyunu aldırmadım bile duble platform ayakkabı kurtarıyor
tatlım zaten britli oluyor ya da korse model oluyor ben 36 bedenim ama daha büyük olçulerde bulmak sıkıntı olmaz
yok ya ben boyunu aldırmadım bile duble platform ayakkabı kurtarıyor
inşallah öyle olur canım, hiç denemediğim için korkuyorum birazBence bulursun neden bulamicaksn ki ayrıca 42 beden cok normal bi beden hic tırsma bence
inşallah öyle olur canım, hiç denemediğim için korkuyorum biraz
gerçi ben 1 ay sonra nişanım var ondan da korkuyorum ne giysem diye
cok aşırı uzun olmuyor zaten gelinlik boyları hem satın aldığına boy tadilatı yaptırabilirsin ama baştan diktirmek ölüm benceben o dubleyi giysem bile en fazla 165 olurum hahahah
genişliyor tabi kolların kalın değilse sıkıntı olmaz bedendeo korseler o kadar genişleyebiliyor mu ya
cok aşırı uzun olmuyor zaten gelinlik boyları hem satın aldığına boy tadilatı yaptırabilirsin ama baştan diktirmek ölüm bence
Canım aralık gibi almıştık bizde yani düğünden 4 ay önce falan aldık.aayy bende bende@minnakmimar minnakmimar patisserieyumyum
birşey sorcam aklıma takılıyo da , siz gelinliklerinizi ne kadar zaman kala aldınız, diktirmeye başladınız vs ?
düğün ne zaman? benimde kilo problemim var3-5 kilo vermem gerekiyo
cok aşırı uzun olmuyor zaten gelinlik boyları hem satın aldığına boy tadilatı yaptırabilirsin ama baştan diktirmek ölüm bence
genişliyor tabi kolların kalın değilse sıkıntı olmaz bedende
Canım aralık gibi almıştık bizde yani düğünden 4 ay önce falan aldık.
senin 3 - 5 kiloysa iyiymiş, benim bi 10 kilo falan vermem lazım
gerçi gelinlerin illa 36 beden olması zorunluymuş gibi yaratılan algıdan hoşlanmıyorum.
bende tesettürlüyüm bir sürü model var inan ben ilk girdiğim yerden buldum hem de küçük bir şehirde yaşıyorum düşün yanisen istediğin modeli buldun mu , bulunabiliyo mu yani ? Bide ben tesettürlüyüm seçenekler nasıl pek bi fikrim yok. Aslında ben gelinlikçiye girdiğimde ne diceğimi bile bilmiyorumistedigim modelin fotosunu gösterip bu tarz bişey istyorm gibilerinden mi konuya girmeliyim... benim de dügünüm agustos 7sinde ama haziranda ramazan olcagı icin pek gezinemeyiz bide yaşadıgım şehirde değilde dügün olcagı yerde gelinliği alcam yani o yüzden mayıs ayında gelinliği netleştirmek istyorum.
tamam o zaman sıkıntı yok hiç telaşe etmesenin 3 - 5 kiloysa iyiymiş, benim bi 10 kilo falan vermem lazım
gerçi gelinlerin illa 36 beden olması zorunluymuş gibi yaratılan algıdan hoşlanmıyorum.
allahtan kollar kalın değil, ordan yırtıyorum
bende tesettürlüyüm bir sürü model var inan ben ilk girdiğim yerden buldum hem de küçük bir şehirde yaşıyorum düşün yaniaynen modelini göster onlar sana o modele yakın birşey bulurlar
bende hoşlanmıyorum. ne var yani azcık göbek cıksa nolmuş yani
ama yakın zamanda bi arkadaşın gelinlikli halini görünce cok şaşırdım.. kız normalde 46-48 beden giyiyodu ama gelinlik icinde dümdüz vücut hatları vardı ve daha ince duruyodu sonra ben bi şok oldum tabi
korse mucizeler yaratıyor demekdaha 7 ayım var en azından belim incelsin istiyorum ama bakalım, spora yazılmak yüzmeye başlamak gibi planlarım var haziran ayı itibarı ile
7 ay mı ? o 10 kiloyu havada karada verirsin emin ol :) azim ve irade oldukça o yağlar gram gram erir giderler sporla birlikte
15 kilo versem de olur da ben hedefi gerçekçi koyuyorumgelinlik içinde her kadın eminim güzel olur, kilo olayını büyütüp de bu dönemde bi de onu stres etmek istemiyorum açıkçası. ama zaten en azından yürüyüş sürekli lazım, yediklerimize de dikkat edersek istediğimiz gibi oluruz
kesinlikle öyle :)
ee..ımmm.... seni de diyet günlükleri başlığımıza alalım o haldeşaka maka ben orda cok iyi motive olup sağlam kilolar verdim.
özelden gönderiyorum tatlımmümkünse eğer, fikir olması açısından gelinliğinin fotosunu gönderirmisin ? özelden yada burdan.
tabi senin icin bi sıkıntı olmayacaksa
Canım gezeceksen falan şimdiden al birde gerçekten ağır gelinlik ve baya içinde sıkışıyorsun. Birden fazla deneyince pert oluyorsun sıcak havada ramazanda daha kötü olur.o zaman agustosun ilk haftasındaki dügün icin mayısta gelinlik almak normal. bide ramazanı düşüncek olursak yani malum hem sıcak hem gün uzun oruçlu oruçlu sagda solda perişan olmayak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?