• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Gelinleri Evlilik Heyecanları Geri sayım Başlasın ;)

zor işler ben sürekli bilfiiil sitelerden avmlereen artık giysi yerine ev esyaları bakıyorum :-)

ben şuan mecbur kıyafette bakıyorum, yok tanışmada ne giyecem, yok nişan nerde olaak, ne hediye dağıtacaz falan. daha senin geçtiğin aşamaya geçmeme 1.5 2 ay var en az :KK45:

Aynen kızlar bizde öyle düşünüyoruz
Çok erken tutup kira vermekte zor geliyor
Çünkü oturduğumuz mevki de kiralar çok yüksek :KK43:
Ama bakıp fikir edinmek iyi olur belki inşaat halinde falan buluruz 1 ay sonra teslim edilebilirse tutarız
Elim kolum bağlı suanda ev belli olsa mobilya bakıcaz ama ona da bakamıyoruz doğal olarak :KK43:
İnşallah hepimiz içimize sinen evlerde otururuz :KK68:
Çok şükür ki biz öyle birini bulduk. 1 ay kira almadan verdi evi sadece aidatı ödedik. Bu yönden Allah razı olsun, eşyaları daha rahat kafayla alıp alıp getiriyoruz. Nereye ne olucağı belli oluyo :)
İlerde güzel güzel kendi evlerimiz olsun inşallah :KK68:

Çok şükür ki biz öyle birini bulduk. 1 ay kira almadan verdi evi sadece aidatı ödedik. Bu yönden Allah razı olsun, eşyaları daha rahat kafayla alıp alıp getiriyoruz. Nereye ne olucağı belli oluyo :)
İlerde güzel güzel kendi evlerimiz olsun inşallah :KK68:

Yaa ne kadar güzeell.
Nerde bu devirde öyle bir ev sahibi.. Çok şanslıymışsın canım :KK66:
Sürekli mobilya resimlerine bakıyorum ama dediğin gibi ev olmadan netleştiremiyoruz ki o_O

Yaa ne kadar güzeell.
Nerde bu devirde öyle bir ev sahibi.. Çok şanslıymışsın canım :KK66:
Sürekli mobilya resimlerine bakıyorum ama dediğin gibi ev olmadan netleştiremiyoruz ki o_O
Sen bence bütün ufak tefekleri bi liste yap kendine benim her zaman elimde bi listem oluyo mesela. Eve göre değişmeyecek ne var ne yoksa erkenden almaya başla kuzum. Sıkışırsa hiç uzun uzadıya bakıp beğenicek vakit kalmıyor çünkü önüne gelene razı olmak zorunda kalıyosun. Aklına gelicek en basit şeyleri bile al koy kenara ben öyle yaptım. Şimdi hiç oyalamıyor beni. Ev belli olunca da tüm enerjini mobilyalara yoğunlaştırırsın hem rahat rahat bakarsın hem de ekonomik olarak fazla yükünüz kalmamış olur :KK37:

ben şuan mecbur kıyafette bakıyorum, yok tanışmada ne giyecem, yok nişan nerde olaak, ne hediye dağıtacaz falan. daha senin geçtiğin aşamaya geçmeme 1.5 2 ay var en az :KK45:
Evet tabi onlarda var benim nisanlıl hediyeliklerim cok hosuma gitmişti içime sinmişti insallahs senin de öle olur :KK200:

Evet tabi onlarda var benim nisanlıl hediyeliklerim cok hosuma gitmişti içime sinmişti insallahs senin de öle olur :KK200:

eğer fotoğraf varsa örnek alabilirim fikir olması açısından Hoppa
sözde söz tespihi dağıtacağız, onları hazırlıyoruz bi yandan ama nişanda sayı bir anda 80 - 90 kişiye çıkınca mecburen ayrı yapalım ve dışarda yapalım dedik. ne hediye dağıtsam çok kararsızım :KK34:

eğer fotoğraf varsa örnek alabilirim fikir olması açısından Hoppa
sözde söz tespihi dağıtacağız, onları hazırlıyoruz bi yandan ama nişanda sayı bir anda 80 - 90 kişiye çıkınca mecburen ayrı yapalım ve dışarda yapalım dedik. ne hediye dağıtsam çok kararsızım :KK34:

Eklentiler

• image.jpeg
    image.jpeg
    92,1 KB · Görüntüleme: 75
Sselamömmm herkeseee benimdeee isteme söz nisan bir arada 14.02.2016 da olduuu düğünüm 13.11.2016 da olucakk hayırlısıylaa kızlar çoklk heycanlıyımmmmmm :))

Hoşgeldin canım biraz daha ayrıntı mümkün mü acabaa :KK50:

ben eylül istiyordum aslında ama şartlar biraz kasıma doğru yönlendirdi bizi Hoppa şimdi de Kasım'da aşk başkadır diyip avutuyorum kendimi :-)

Bizimde hala tarih net olmadığı için içimden ağustos eylül istiyorum ama olur da kasıma kalırsa Senin gibi "kasımda aşk başkadır" diye avunurum mantıklı :KK66::-)

Bizimde hala tarih net olmadığı için içimden ağustos eylül istiyorum ama olur da kasıma kalırsa Senin gibi "kasımda aşk başkadır" diye avunurum mantıklı :KK66::-)

gel gel sen de kasım gelini ol :-)
dün en çok istediğim düğün salonundan fiyat aldım. eylül için istediğimde 10bin lira demişlerdi, kasım için 7bin lira :KK53: bu kasım işine gitgide ısınıyorum :KK53::KK53:

Sen bence bütün ufak tefekleri bi liste yap kendine benim her zaman elimde bi listem oluyo mesela. Eve göre değişmeyecek ne var ne yoksa erkenden almaya başla kuzum. Sıkışırsa hiç uzun uzadıya bakıp beğenicek vakit kalmıyor çünkü önüne gelene razı olmak zorunda kalıyosun. Aklına gelicek en basit şeyleri bile al koy kenara ben öyle yaptım. Şimdi hiç oyalamıyor beni. Ev belli olunca da tüm enerjini mobilyalara yoğunlaştırırsın hem rahat rahat bakarsın hem de ekonomik olarak fazla yükünüz kalmamış olur :KK37:

Aynen canım liste hazırlamam gerekiyor artık, hesap yapmadan daha zor oluyor
Dediğin gibi bütçe yetmeyecek böyle giderse :)
Ama ev tutulmadan neleri alıp koyabilirim onu bilemiyorum
Mobilyalara göre halı perde falan alınacak onun haricinde ne alınır ki önceden :(

Aynen canım liste hazırlamam gerekiyor artık, hesap yapmadan daha zor oluyor
Dediğin gibi bütçe yetmeyecek böyle giderse :)
Ama ev tutulmadan neleri alıp koyabilirim onu bilemiyorum
Mobilyalara göre halı perde falan alınacak onun haricinde ne alınır ki önceden :KK43:
O kadar çok çıkıyo ki bende düşündükçe. Zaten mutfak eşyalarını tamamlamak en zoru. İşte ne biliym tencere, tava, saklama kapları, yemek takımları, bıçak takımları, çatal kaşık, bardak takımları, pasta takımları, küçük elektronikler, borcamlar...... uzayıp gidiyo :KK43: Mutfak bittikten sonra gerisi kolay bence. Onları en küçük detaya kadar tamamla önce bana kalırsa canım. Hem ev tutulmasına da gerek olmayan şeyler bunlar. Alır alır atarsın kenara.

O kadar çok çıkıyo ki bende düşündükçe. Zaten mutfak eşyalarını tamamlamak en zoru. İşte ne biliym tencere, tava, saklama kapları, yemek takımları, bıçak takımları, çatal kaşık, bardak takımları, pasta takımları, küçük elektronikler, borcamlar...... uzayıp gidiyo :KK43: Mutfak bittikten sonra gerisi kolay bence. Onları en küçük detaya kadar tamamla önce bana kalırsa canım. Hem ev tutulmasına da gerek olmayan şeyler bunlar. Alır alır atarsın kenara.
Aynen aynen canım onların hepsi aklımda
Çeyizimin büyük kısmını tamamladım ama plastik ürünlere hiç girmedim
Sıra onlarda öbür ay başlayacağım ;)

Aynen aynen canım onların hepsi aklımda
Çeyizimin büyük kısmını tamamladım ama plastik ürünlere hiç girmedim
Sıra onlarda öbür ay başlayacağım :KK66:
Ben de tapper ları daha almadım. Pek karar veremiyorum hangileri kullanışlı olur diye :KK64:

Back