• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Gelinleri Evlilik Heyecanları Geri sayım Başlasın ;)

cok aşırı uzun olmuyor zaten gelinlik boyları hem satın aldığına boy tadilatı yaptırabilirsin ama baştan diktirmek ölüm bence:KK19:

sen istediğin modeli buldun mu , bulunabiliyo mu yani ? Bide ben tesettürlüyüm seçenekler nasıl pek bi fikrim yok. Aslında ben gelinlikçiye girdiğimde ne diceğimi bile bilmiyorum :KK43: istedigim modelin fotosunu gösterip bu tarz bişey istyorm gibilerinden mi konuya girmeliyim... benim de dügünüm agustos 7sinde ama haziranda ramazan olcagı icin pek gezinemeyiz bide yaşadıgım şehirde değilde dügün olcagı yerde gelinliği alcam yani o yüzden mayıs ayında gelinliği netleştirmek istyorum.

düğün ne zaman? benimde kilo problemim var :KK43: 3-5 kilo vermem gerekiyo :KK43:

senin 3 - 5 kiloysa iyiymiş, benim bi 10 kilo falan vermem lazım :p
gerçi gelinlerin illa 36 beden olması zorunluymuş gibi yaratılan algıdan hoşlanmıyorum.
cok aşırı uzun olmuyor zaten gelinlik boyları hem satın aldığına boy tadilatı yaptırabilirsin ama baştan diktirmek ölüm bence:KK19:

genişliyor tabi kolların kalın değilse sıkıntı olmaz bedende :KK19:

allahtan kollar kalın değil, ordan yırtıyorum :KK53:

gerçi gelinlerin illa 36 beden olması zorunluymuş gibi yaratılan algıdan hoşlanmıyorum.

bende hoşlanmıyorum. ne var yani azcık göbek cıksa nolmuş yani :p
ama yakın zamanda bi arkadaşın gelinlikli halini görünce cok şaşırdım.. kız normalde 46-48 beden giyiyodu ama gelinlik icinde dümdüz vücut hatları vardı ve daha ince duruyodu sonra ben bi şok oldum tabi :D

sen istediğin modeli buldun mu , bulunabiliyo mu yani ? Bide ben tesettürlüyüm seçenekler nasıl pek bi fikrim yok. Aslında ben gelinlikçiye girdiğimde ne diceğimi bile bilmiyorum :KK43: istedigim modelin fotosunu gösterip bu tarz bişey istyorm gibilerinden mi konuya girmeliyim... benim de dügünüm agustos 7sinde ama haziranda ramazan olcagı icin pek gezinemeyiz bide yaşadıgım şehirde değilde dügün olcagı yerde gelinliği alcam yani o yüzden mayıs ayında gelinliği netleştirmek istyorum.
bende tesettürlüyüm bir sürü model var inan ben ilk girdiğim yerden buldum hem de küçük bir şehirde yaşıyorum düşün yani:KK19:aynen modelini göster onlar sana o modele yakın birşey bulurlar

allahtan kollar kalın değil, ordan yırtıyorum :KK53:
tamam o zaman sıkıntı yok hiç telaşe etme :KK60:

bende tesettürlüyüm bir sürü model var inan ben ilk girdiğim yerden buldum hem de küçük bir şehirde yaşıyorum düşün yani:KK19:aynen modelini göster onlar sana o modele yakın birşey bulurlar

mümkünse eğer, fikir olması açısından gelinliğinin fotosunu gönderirmisin ? özelden yada burdan.

tabi senin icin bi sıkıntı olmayacaksa

bende hoşlanmıyorum. ne var yani azcık göbek cıksa nolmuş yani :p
ama yakın zamanda bi arkadaşın gelinlikli halini görünce cok şaşırdım.. kız normalde 46-48 beden giyiyodu ama gelinlik icinde dümdüz vücut hatları vardı ve daha ince duruyodu sonra ben bi şok oldum tabi :KK70:

korse mucizeler yaratıyor demek :KK45: daha 7 ayım var en azından belim incelsin istiyorum ama bakalım, spora yazılmak yüzmeye başlamak gibi planlarım var haziran ayı itibarı ile :KK45:

korse mucizeler yaratıyor demek :KK45: daha 7 ayım var en azından belim incelsin istiyorum ama bakalım, spora yazılmak yüzmeye başlamak gibi planlarım var haziran ayı itibarı ile :KK45:

7 ay mı ? o 10 kiloyu havada karada verirsin emin ol :) azim ve irade oldukça o yağlar gram gram erir giderler sporla birlikte :D

7 ay mı ? o 10 kiloyu havada karada verirsin emin ol :) azim ve irade oldukça o yağlar gram gram erir giderler sporla birlikte :KK70:

15 kilo versem de olur da ben hedefi gerçekçi koyuyorum :KK45: gelinlik içinde her kadın eminim güzel olur, kilo olayını büyütüp de bu dönemde bi de onu stres etmek istemiyorum açıkçası. ama zaten en azından yürüyüş sürekli lazım, yediklerimize de dikkat edersek istediğimiz gibi oluruz :KK51:

15 kilo versem de olur da ben hedefi gerçekçi koyuyorum :KK45: gelinlik içinde her kadın eminim güzel olur, kilo olayını büyütüp de bu dönemde bi de onu stres etmek istemiyorum açıkçası. ama zaten en azından yürüyüş sürekli lazım, yediklerimize de dikkat edersek istediğimiz gibi oluruz :KK51:

kesinlikle öyle :)

ee..ımmm.... seni de diyet günlükleri başlığımıza alalım o halde :D şaka maka ben orda cok iyi motive olup sağlam kilolar verdim.

o zaman agustosun ilk haftasındaki dügün icin mayısta gelinlik almak normal. bide ramazanı düşüncek olursak yani malum hem sıcak hem gün uzun oruçlu oruçlu sagda solda perişan olmayak :KK43:
Canım gezeceksen falan şimdiden al birde gerçekten ağır gelinlik ve baya içinde sıkışıyorsun. Birden fazla deneyince pert oluyorsun sıcak havada ramazanda daha kötü olur.

Back