- 1 Nisan 2015
- 3.235
- 4.628
- 133
- Konu Sahibi CadiKelebek
-
- #1.761
canım banada gönderseneee gelinliğinin resmini.özelden gönderiyorum tatlım
Canım gezeceksen falan şimdiden al birde gerçekten ağır gelinlik ve baya içinde sıkışıyorsun. Birden fazla deneyince pert oluyorsun sıcak havada ramazanda daha kötü olur.
Senle boylarımız hemen hemen aynıymışnişanlım bu ayın 19unda askerden geliyor inşaallah.
ozaman o gelir gelmez start alalım biz
Senle boylarımız hemen hemen aynıymış
157 benimki de155 benimkisenin ?
yüzünün şekline bağlı bence kuaförde provada ikisini de yaptır öyle karar verKızlar fotoğraf çekiminde saçlar açıkmı toplu mu olmalı. Birde duvak takılsınmı takılmasın mı hangi türlü daha güzel oluyor sizce? Fikirlerinizi bekliyorum
Açık saçı beğeniyorum öyle yaptırayım diyorum ama duvağı taksammı takmasammı karar veremedim.yüzünün şekline bağlı bence kuaförde provada ikisini de yaptır öyle karar ver
o da saç modeline bağlı işteAçık saçı beğeniyorum öyle yaptırayım diyorum ama duvağı taksammı takmasammı karar veremedim.
anaaamm bitmiş bitmiiişşafak 8 valla
İnşallah istedigin gibi bulursun Allah gönlüne göre versin ben yesil istemistim saka gibi ama ilk girdigim magazada begendim ve yine dolandım durdum ama oradan aldım insallah sende cbuk bulursuninşallah öyle olur canım, hiç denemediğim için korkuyorum biraz
gerçi ben 1 ay sonra nişanım var ondan da korkuyorum ne giysem diye
Hayırlısı olsun canım :) ben istanbuldayım burda kalıcam yine :)Merhaba kızlar kısmetse bende ağustos 16 da ankaraya evleniyorumm... Siz nerelere gidiyorsunuzzzBursadan ankaraya gideceğim ben
Yaaaaaa benimde sorun kilo resmen bende rahat bi 8/9 vermem lazm neyseki kasıma çok var diyip kendimi avutuyorumbende hoşlanmıyorum. ne var yani azcık göbek cıksa nolmuş yani
ama yakın zamanda bi arkadaşın gelinlikli halini görünce cok şaşırdım.. kız normalde 46-48 beden giyiyodu ama gelinlik icinde dümdüz vücut hatları vardı ve daha ince duruyodu sonra ben bi şok oldum tabi
Ne kadar güzell ailenle aynı şehirde olucaksınn... Ben çok korkuyorum yaa baska şehire gideceğimdenHayırlısı olsun canım :) ben istanbuldayım burda kalıcam yine :)
Aynen benim de vermem lazımYaaaaaa benimde sorun kilo resmen bende rahat bi 8/9 vermem lazm neyseki kasıma çok var diyip kendimi avutuyorum
İnsallah hersey istedigingibi olur güzel bi sekilde sonucta sevdigin adam ne güzel işte :)Ne kadar güzell ailenle aynı şehirde olucaksınn... Ben çok korkuyorum yaa baska şehire gideceğimden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?