• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Gelinleri Evlilik Heyecanları Geri sayım Başlasın ;)

:KK200::KK200::KK200:
Hoşgeldin canım biraz daha ayrıntı mümkün mü acabaa :KK50:

Bizimde hala tarih net olmadığı için içimden ağustos eylül istiyorum ama olur da kasıma kalırsa Senin gibi "kasımda aşk başkadır" diye avunurum mantıklı :KK66::-)
Bence kasım cok güzel bir ay benim nedense hep içimden kasım isterdim bencede hem kasımda aşk başka :KK200: sende gel kasım gelinleri kervanına eklen :KK54:

gel gel sen de kasım gelini ol :-)
dün en çok istediğim düğün salonundan fiyat aldım. eylül için istediğimde 10bin lira demişlerdi, kasım için 7bin lira :KK53: bu kasım işine gitgide ısınıyorum :KK53::KK53:

:KK200::KK200::KK200:
Bence kasım cok güzel bir ay benim nedense hep içimden kasım isterdim bencede hem kasımda aşk başka :KK200: sende gel kasım gelinleri kervanına eklen :KK54:

Kızlar biz çok bekledik artık olsun istiyorum ya kasım çoık uzak geliyor kasım olmasın en geç ağustos eylül istiyorum ama bakalım nasip ne zmansa o zaman artık o_Oo_O

Hayırlı Kandiller kızlar Rabbim bu gece istediğimiz her şeyi hayırlısıyla kabul etsin inşallah :KK200:

Kızlar günaydın nasılsınız? Sizlere sorum olacak fethiyede yaşayanınız var mı veya oraları bilen. Bizim fotoğraf çekimi fethiyede olacak ama güvenilir kuaför arıyorum saç makyaj iyi yapabilecek :63:

Çok teşekkür ederimmm :)) aynen internete bak baya fikir oluyo insqnın aklında en azından
çok alternatif var aslında tam ne istediğimi bilemiyorum bu konuda. aslındasözde söz tespihi dağıtacaz zaten, nişanda bişey dağıtmasak olmaz mı :p
Kızlar biz çok bekledik artık olsun istiyorum ya kasım çoık uzak geliyor kasım olmasın en geç ağustos eylül istiyorum ama bakalım nasip ne zmansa o zaman artık o_Oo_O

sizin düğün tarihi ne zaman belli olacak kuzum
Kızlar günaydın nasılsınız? Sizlere sorum olacak fethiyede yaşayanınız var mı veya oraları bilen. Bizim fotoğraf çekimi fethiyede olacak ama güvenilir kuaför arıyorum saç makyaj iyi yapabilecek :63:

malesef bi fikrim yok. ama eğer buralardan yardımı olacak çıkmazsa çok fazla görüşmediğim bi arkadaşım var, ondan yardım isteyebilirim.

çok alternatif var aslında tam ne istediğimi bilemiyorum bu konuda. aslındasözde söz tespihi dağıtacaz zaten, nişanda bişey dağıtmasak olmaz mı :p

sizin düğün tarihi ne zaman belli olacak kuzum

malesef bi fikrim yok. ama eğer buralardan yardımı olacak çıkmazsa çok fazla görüşmediğim bi arkadaşım var, ondan yardım isteyebilirim.
Tamam canım bekleyelim ozaman kimse birşey demezse senden yardım isteyecem.

standart ölçülerde misin canım? ben 42 beden civarıyım da hazır bulabilir miyim trsıyorum :KK17:
tatlım zaten britli oluyor ya da korse model oluyor ben 36 bedenim ama daha büyük olçulerde bulmak sıkıntı olmaz :KK60:
Beden ölçüsü sıkıntılı olunca el mahkum diktirces :eek:
ya daha bakmadım ama eğer üstüme uygun istedigim tarzda bişey bulursam tabikide alırıım.
ama işte maalesef boy pos endam yok anacıım :p
yok ya ben boyunu aldırmadım bile duble platform ayakkabı kurtarıyor :KK53:

Back