• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Gelinleri Evlilik Heyecanları Geri sayım Başlasın ;)

Kızlar fotoğraf çekiminde saçlar açıkmı toplu mu olmalı. Birde duvak takılsınmı takılmasın mı hangi türlü daha güzel oluyor sizce? Fikirlerinizi bekliyorum :KK76:

Kızlarım bir şey soracaktım size
Mobilya arayışındayız şu sıralar. Ev arıyoruz tutar tutmaz alacağız mobilyaları.
Yıldız mobilyadan bakıyorum
Crystal serisini çok beğendim fiyatları da iyiydi
Sizin yıldız mobilya ile ilgili bir bilginiz var mı internette iyidir yazıyor ama bilemedim

Kizlar Temmuz gelini olacagim insallah ama hala gelinlige karar veremedim :S Ankarada yasiyorum tesetturde hazir bulmak zor. Size sorum: Camasir giymeyi gerektirmeyecek sekilde dikilen gelinlikler daha mi iyi olur? Bir kac yer biz kap koymuyoruz sen bustiyer giyiyorsun dedi ama ne yapsam bilemedim :S

Merhaba kızlar kısmetse bende ağustos 16 da ankaraya evleniyorumm... Siz nerelere gidiyorsunuzzz ☺️ Bursadan ankaraya gideceğim ben

inşallah öyle olur canım, hiç denemediğim için korkuyorum biraz :KK17:
gerçi ben 1 ay sonra nişanım var ondan da korkuyorum ne giysem diye :mad:
İnşallah istedigin gibi bulursun Allah gönlüne göre versin ben yesil istemistim saka gibi ama ilk girdigim magazada begendim ve yine dolandım durdum ama oradan aldım insallah sende cbuk bulursun :KK68:

bende hoşlanmıyorum. ne var yani azcık göbek cıksa nolmuş yani :p
ama yakın zamanda bi arkadaşın gelinlikli halini görünce cok şaşırdım.. kız normalde 46-48 beden giyiyodu ama gelinlik icinde dümdüz vücut hatları vardı ve daha ince duruyodu sonra ben bi şok oldum tabi :KK70:
Yaaaaaa benimde sorun kilo resmen bende rahat bi 8/9 vermem lazm neyseki kasıma çok var diyip kendimi avutuyorum:KK70:

Back