2016 Gelinleri Evlilik Heyecanları Geri sayım Başlasın ;)

Bence kasım cok güzel bir ay benim nedense hep içimden kasım isterdim bencede hem kasımda aşk başka sende gel kasım gelinleri kervanına eklen

gel gel sen de kasım gelini ol
dün en çok istediğim düğün salonundan fiyat aldım. eylül için istediğimde 10bin lira demişlerdi, kasım için 7bin lira bu kasım işine gitgide ısınıyorum

Bence kasım cok güzel bir ay benim nedense hep içimden kasım isterdim bencede hem kasımda aşk başka sende gel kasım gelinleri kervanına eklen

Kızlar biz çok bekledik artık olsun istiyorum ya kasım çoık uzak geliyor kasım olmasın en geç ağustos eylül istiyorum ama bakalım nasip ne zmansa o zaman artık

Hayırlı Kandiller kızlar Rabbim bu gece istediğimiz her şeyi hayırlısıyla kabul etsin inşallah

Kızlar günaydın nasılsınız? Sizlere sorum olacak fethiyede yaşayanınız var mı veya oraları bilen. Bizim fotoğraf çekimi fethiyede olacak ama güvenilir kuaför arıyorum saç makyaj iyi yapabilecek

Çok teşekkür ederimmm :)) aynen internete bak baya fikir oluyo insqnın aklında en azından
çok alternatif var aslında tam ne istediğimi bilemiyorum bu konuda. aslındasözde söz tespihi dağıtacaz zaten, nişanda bişey dağıtmasak olmaz mı
Kızlar biz çok bekledik artık olsun istiyorum ya kasım çoık uzak geliyor kasım olmasın en geç ağustos eylül istiyorum ama bakalım nasip ne zmansa o zaman artık

sizin düğün tarihi ne zaman belli olacak kuzum
Kızlar günaydın nasılsınız? Sizlere sorum olacak fethiyede yaşayanınız var mı veya oraları bilen. Bizim fotoğraf çekimi fethiyede olacak ama güvenilir kuaför arıyorum saç makyaj iyi yapabilecek

malesef bi fikrim yok. ama eğer buralardan yardımı olacak çıkmazsa çok fazla görüşmediğim bi arkadaşım var, ondan yardım isteyebilirim.

Tamam canım bekleyelim ozaman kimse birşey demezse senden yardım isteyecem.

standart ölçülerde misin canım? ben 42 beden civarıyım da hazır bulabilir miyim trsıyorum
tatlım zaten britli oluyor ya da korse model oluyor ben 36 bedenim ama daha büyük olçulerde bulmak sıkıntı olmaz
Beden ölçüsü sıkıntılı olunca el mahkum diktirces
ya daha bakmadım ama eğer üstüme uygun istedigim tarzda bişey bulursam tabikide alırıım.
ama işte maalesef boy pos endam yok anacıım
yok ya ben boyunu aldırmadım bile duble platform ayakkabı kurtarıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…