- 29 Şubat 2016
- 395
- 307
- 103
- 33
- Konu Sahibi CadiKelebek
-
- #1.721
Amiiinnnn insallah herkes çooook mutlu olsun.Sselamömmm herkeseee benimdeee isteme söz nisan bir arada 14.02.2016 da olduuu düğünüm 13.11.2016 da olucakk hayırlısıylaa kızlar çoklk heycanlıyımmmmmm :))
Bence kasım cok güzel bir ay benim nedense hep içimden kasım isterdim bencede hem kasımda aşk başkaHoşgeldin canım biraz daha ayrıntı mümkün mü acabaa
Bizimde hala tarih net olmadığı için içimden ağustos eylül istiyorum ama olur da kasıma kalırsa Senin gibi "kasımda aşk başkadır" diye avunurum mantıklı
gel gel sen de kasım gelini ol
dün en çok istediğim düğün salonundan fiyat aldım. eylül için istediğimde 10bin lira demişlerdi, kasım için 7bin lirabu kasım işine gitgide ısınıyorum
Bence kasım cok güzel bir ay benim nedense hep içimden kasım isterdim bencede hem kasımda aşk başkasende gel kasım gelinleri kervanına eklen
Hmm o zaman insallah istedigin zamanda olur düğünün yaa cok güzel heycanlar ve garip duygular bunlar gerçektenKızlar biz çok bekledik artık olsun istiyorum ya kasım çoık uzak geliyor kasım olmasın en geç ağustos eylül istiyorum ama bakalım nasip ne zmansa o zaman artık
çok alternatif var aslında tam ne istediğimi bilemiyorum bu konuda. aslındasözde söz tespihi dağıtacaz zaten, nişanda bişey dağıtmasak olmaz mıÇok teşekkür ederimmm :)) aynen internete bak baya fikir oluyo insqnın aklında en azından
Kızlar biz çok bekledik artık olsun istiyorum ya kasım çoık uzak geliyor kasım olmasın en geç ağustos eylül istiyorum ama bakalım nasip ne zmansa o zaman artık
Kızlar günaydın nasılsınız? Sizlere sorum olacak fethiyede yaşayanınız var mı veya oraları bilen. Bizim fotoğraf çekimi fethiyede olacak ama güvenilir kuaför arıyorum saç makyaj iyi yapabilecek
Tamam canım bekleyelim ozaman kimse birşey demezse senden yardım isteyecem.çok alternatif var aslında tam ne istediğimi bilemiyorum bu konuda. aslındasözde söz tespihi dağıtacaz zaten, nişanda bişey dağıtmasak olmaz mı
sizin düğün tarihi ne zaman belli olacak kuzum
malesef bi fikrim yok. ama eğer buralardan yardımı olacak çıkmazsa çok fazla görüşmediğim bi arkadaşım var, ondan yardım isteyebilirim.
şafak 8 vallaselam kızlarrr şafakları alalıımm :)) nasılsınız neler yapıyorsunuz? :)
Aynen şafak 8 çok heyecanlışafak 8 valla
ben iki ay kala aldım diktirmekle hiç uğraşma bence almak en iyisiaayy bende bende@minnakmimar minnakmimar patisserieyumyum
birşey sorcam aklıma takılıyo da , siz gelinliklerinizi ne kadar zaman kala aldınız, diktirmeye başladınız vs ?
ben iki ay kala aldım diktirmekle hiç uğraşma bence almak en iyisi
ben iki ay kala aldım diktirmekle hiç uğraşma bence almak en iyisi
Akar akar sonra bi anda anlamayız :) benim de kasımda ama suan ooo daha cok diyorum ama bakalım :)Günaydın kızlaaar :)
Son 113 günüm kaldı ama yine zaman durdu akmıyor
tatlım zaten britli oluyor ya da korse model oluyor ben 36 bedenim ama daha büyük olçulerde bulmak sıkıntı olmazstandart ölçülerde misin canım? ben 42 beden civarıyım da hazır bulabilir miyim trsıyorum
yok ya ben boyunu aldırmadım bile duble platform ayakkabı kurtarıyorBeden ölçüsü sıkıntılı olunca el mahkum diktirces
ya daha bakmadım ama eğer üstüme uygun istedigim tarzda bişey bulursam tabikide alırıım.
ama işte maalesef boy pos endam yok anacıım
standart ölçülerde misin canım? ben 42 beden civarıyım da hazır bulabilir miyim trsıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?