- 17 Şubat 2015
- 7.908
- 21.188
- 348
- Konu Sahibi CadiKelebek
- #1.781
Düğün eylulde, benim yapmam gereken o kadar cok sey var ki :))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Seninki dahada yakınmıs benim daha kasım ya o yuzden rahatm :)Düğün eylulde, benim yapmam gereken o kadar cok sey var ki :))
Nişan Aralikta oldu, cok var cok var derken gunler cabucak geçiyor :))Seninki dahada yakınmıs benim daha kasım ya o yuzden rahatm :)
Dimi ben bazen diyorumki acaba ekim eylül mü yapsaydım sonra diyorum yok yok kasım iyidir :))Nişan Aralikta oldu, cok var cok var derken gunler cabucak geçiyor :))
Canım senin için sorun olmayacaksa kuaförü sorabilirmisin arkadaşına fiyat olarak uygun güzel yapabilecek bir kuaför biliyormuymuşçok alternatif var aslında tam ne istediğimi bilemiyorum bu konuda. aslındasözde söz tespihi dağıtacaz zaten, nişanda bişey dağıtmasak olmaz mı
sizin düğün tarihi ne zaman belli olacak kuzum
malesef bi fikrim yok. ama eğer buralardan yardımı olacak çıkmazsa çok fazla görüşmediğim bi arkadaşım var, ondan yardım isteyebilirim.
Canım senin için sorun olmayacaksa kuaförü sorabilirmisin arkadaşına fiyat olarak uygun güzel yapabilecek bir kuaför biliyormuymuş
Canım haftaya çarşamba çekim olacak ozamana kadar cevap versin sende buraya yazarsan duacın olurumtamamdır canım ben şimdi faceten güzel bir giriş yapıp soruyorum ona. yalnız her zaman aktif olmuyor facete, cevap biraz gecikebilir
Canım haftaya çarşamba çekim olacak ozamana kadar cevap versin sende buraya yazarsan duacın olurum
Canım haftaya çarşamba çekim olacak ozamana kadar cevap versin sende buraya yazarsan duacın olurum
heyecanlanmaya başladımKızlar son 5 gün Darısı tüm isteyenlerin başına inşallah evimiz herşeyiyle bitti herşey içime çok sindi. İnşallah sizler içinde böyle olur. Şimdi sadece kına ve düğünü beklemek kaldı.
Canımm çok teşekkür ederimhemennn yetiştimm cevaba
kuaför bilgilerini özelden atıyorum canım.
Bende heyecanlıyım ya kafamda bin türlü düşünce var çok değişik bir duyguymuş bu hafta düğünüm var yaaheyecanlanmaya başladım
aynen çok az kaldı panik oldum sanırımBende heyecanlıyım ya kafamda bin türlü düşünce var çok değişik bir duyguymuş bu hafta düğünüm var yaa
amin tatlım darısı tüm isteyenlerin başına inşallahdarısı bizim başımıza :))
Ayyy me güzellll allahm ne buyuk heycan benim 7 ay var valla simdiden bile heycan başladı diyebilirim :)) insallah hersey cok güzel gecerKızlar son 5 gün Darısı tüm isteyenlerin başına inşallah evimiz herşeyiyle bitti herşey içime çok sindi. İnşallah sizler içinde böyle olur. Şimdi sadece kına ve düğünü beklemek kaldı.
İnşallah canımAyyy me güzellll allahm ne buyuk heycan benim 7 ay var valla simdiden bile heycan başladı diyebilirim :)) insallah hersey cok güzel gecer