2016 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Benim bebişim de 28 eylül doğumlu.sizin bebişler dönüyor mu kızlar.bizimki yan bile dönmüyor hatta dönmeye calısmıyor bile
Benim oğlum 5eylül doğumlu 1ayı geçti benden 3gün sonra Doğum yapan arkadaşın yanına gittik bi baktım o dönüyor bizimkinde tık yok. Dert ettim tabi kendime. Sağlık ocağındaki hemşireye sordum 6aydan sonra döner dedi. Komşum da dedi ki kucağından inmiyor ki nasıl dönsün. Bi baktım cidden öyle. Sonra mümkün olduğu kadar yatırmaya çalıştım dönmeye başladı. Arada keyfine göre sağa sola dönüyor. Ama hala çoğunlukla kucakta beyfendi

Ben yari oturtuyorum tam degil . ek gidada aksamlari caykasigiyla kaziyarak ufak bir elmaanin yarisni yderiyorum hemen hemen 1 aydir yediriyorum . gecen hafta kursum vardi emzirp gottim oglen babasi cicbebe sicaksu ezip yedirdi bu haftafa 4 gun oyle beslencek oglen . parmaklarimn arasinda tahin helva tattirdim 1 kac defa peynir tattirdim yogurt tattirdim ne tatli portakal suyuda tattirdim .o kadar duzenli emiyor . bu hafta zip zip ogrenmis ayaktayken zip zip yapiyor.duz yatirdigimda yuzustu donmus cirpinirken buluyorum . ne b ulursa agzina goturuyor.

Ben yari oturtuyorum tam degil . ek gidada aksamlari caykasigiyla kaziyarak ufak bir elmaanin yarisni yderiyorum hemen hemen 1 aydir yediriyorum . gecen hafta kursum vardi emzirp gottim oglen babasi cicbebe sicaksu ezip yedirdi bu haftafa 4 gun oyle beslencek oglen . parmaklarimn arasinda tahin helva tattirdim 1 kac defa peynir tattirdim yogurt tattirdim ne tatli portakal suyuda tattirdim .o kadar duzenli emiyor . bu hafta zip zip ogrenmis ayaktayken zip zip yapiyor.duz yatirdigimda yuzustu donmus cirpinirken buluyorum . ne b ulursa agzina goturuyor.
Gelişimi nasıl peki? Sesler çıkarıyor mu? Kahkaha atıyor mu atiyorsa ne sıklıkta?

Gelisimi de iyi popmuz biraz buyuk :-)) :-)) :-)) 6.9 kiyafetler tam geliyor ust tam ama popo dar geliyo . kahkaha atiyor beeeee yapiyorum .kulaginn altini boynunu opuyorum cok cok o zaman dayanamiyor . gobeginide ayni sekilde yapiyorum kahkaha atiyor .

ozledim burayi yaaaa
uzuuun zamandir baglanti sorunu oldu baglanamadim
insallah herkesler ve bebisler iyidir
artik daha sık ugrayacagim buraya

Kizlar aranizda oglusunu sünnet ettiren varmi?? Bugün aradim doktoru genel anestezi yapicaz dedi. Korktum acikcasi??bu konuda tecrübe sahibi olan varmi aranizda?

Kizlar aranizda oglusunu sünnet ettiren varmi?? Bugün aradim doktoru genel anestezi yapicaz dedi. Korktum acikcasi??bu konuda tecrübe sahibi olan varmi aranizda?
Ben oğlumu yaptırdım 3 aylıktı o zaman. Lokal anestezi ile oldu. Gayet iyiydi. Teyzemin oğlu da genel anestezi ile oldu o da iyiydi bir problem yaşamadık.

Ek gıda hakkında bilgi verebilecek var mı tattırıyorum nasıl ögün oluyor ? Kaç cc sebze püresi ögün eder?bi de mesela hep emzircekmiyim ögün öncesi ? Bebegimin kolik aglamaları aZaldı ancak uyku problemi devam.

Ek gıda hakkında bilgi verebilecek var mı tattırıyorum nasıl ögün oluyor ? Kaç cc sebze püresi ögün eder?bi de mesela hep emzircekmiyim ögün öncesi ? Bebegimin kolik aglamaları aZaldı ancak uyku problemi devam.
benim kızım 5.5 ayşık doktorumuz altıncı aydaek gıdaya başlıcak şimdi tadım yaptırabilşrsin dedi kendi yaptığımız ev yoğurduyla elmanın suyunu ver 1-2 çay kaşığı dedi ek gıdaya geçince doktorlar yönlendirme yapıyorlar örnek beslenme tablosu veriyolrar. sabah 8 de emdiyse 10 da yogurt veriyorsunuz gibi uyku için de anason çayı içiyorum ben ama bebeğe vermiyorum. doktorumuz tavsiye etti gene onu da akşam uyumadan 2 saat önce içiyorum uyku saatine kadar erki ediyo

KIzlar biraz farklı bi soru sormuş olucam ama ben çok sıkıntılıyım. Dertlesecek kimse de yok bebekten sonra eşinizle iliskiniz nasıl size karşı davranışları falan ben çok kavga ediyorum son zamanlarda çok üzülüyorum

KIzlar biraz farklı bi soru sormuş olucam ama ben çok sıkıntılıyım. Dertlesecek kimse de yok bebekten sonra eşinizle iliskiniz nasıl size karşı davranışları falan ben çok kavga ediyorum son zamanlarda çok üzülüyorum
Ozelden yazdim canim sana

3 yildir tartisma dahi yasamadik ama bebisten sonra ge r wwk benim artik evde bunalmam gerek iliskinin duzensizligi gerekse bebekle alakali artik tartismalara basladik . bende uzuluyorum . sab@ha yeni gune biseycik olmamis gibi devam ediyorum sagolsun oda oyle .

Emzirmeden önce yedireceksin canım cc si falan yok bu işin yediği kadar yer zaten zorlamamalısın ardından emzirirsin emmeye alışıyo bu minik pandalar kaşık zor geliyo tabi sabah sebze püresi akşam meyve püresiyle başlarsın alıştıkça yoğurt karışık sebze çorbası pirinç unlu muhallebi bunlarla devam edersin sonra sabahları yumurta sarısı vermeye çalışırsın katı gelirse yiyemezse yoğurtla karıştırırsın ilerleyen aylarda çorbasına kıyma falan koyuyorsun tabi bunlar aşama aşama
3 gün kuralı var bi de 3 gün hep aynı şeyleri yediriyorsun 4. gün başka çeşide geçiyorsun ki alerji yaparsa neyden olduğu belli olsun
Kivi çilek gibi alerjik meyveleri muz gibi kabızlık yapacak şeyleri limon portakal gibi asitli meyveleri ilk aylarda vermiyorsun
Tuz şeker inek sütü bal bunları da 1 yaşına kadar vermiyorsun benim bildiklerim bunlar umarım yardımcı olabilmişimdir
Son olarak bi prensib soylemek istyorum
Sen sadece sunarsın yeyip yemeyeceğine bebek karar verir bunu da gözönünde bulundur kendini yıpratma sevgiler...

3 yildir tartisma dahi yasamadik ama bebisten sonra ge r wwk benim artik evde bunalmam gerek iliskinin duzensizligi gerekse bebekle alakali artik tartismalara basladik . bende uzuluyorum . sab@ha yeni gune biseycik olmamis gibi devam ediyorum sagolsun oda oyle .
Bizde malesef öyleyiz. Bebek dogduktan sonra daha cabuk sinileniyorum esime karsi. Bu halimizi bende üzülüyorum. Niye böyle oluyor diye. Insallah ilerde düzelir.

X