canımsınn ALLAH raszı olsun cvp için evt bnde çok arştrdım canım estorefem kalınlştırıyor ama benim sorunum var yani kürtajtan incelmiş bnm ki yani zor dedi dr yinede bi umut işte nar suyu kafama yatı eşime hemn aldırayım bu gün adetimin 5. günü gecikmiş olurmuyum bide kuru incir yiyorum günde 5 tane nasıl sizece??
düşünmeyim heee ahh balım bi elimde olsaaa bu arada aranızda en büyük bnm galibaa yaş 42 oldu 4 yıldrda ugraşıyoz ALLAH büyükk hepimiz güleriz inşCanım sana vereceğim en büyük tavsiye çok moralli geçirmelisin günlerini asla bişe düşünme oldu mu olacak mı deme olduguna inan sonuc pozitif olacaktir allahın izniyle :)
hadi hayrlı güzel haber olur inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş pozitif olurYerimde duramıyorummm heyecansan midem bulanmaya başladı sankiiii mailimi açıp açıp duruyorum. Kızlar ne olur benim için dua edin şu içimdeki his hayırla sonuçlansın.
aminn inşşş inşSu_cetin canımm inşallah mutlu haberlerini alıcaz
etmezmiyim balımmm ediyorum her ilç atışımda igne vuruşumda yürürken otururken etmem mi balımmm sizler bnde öndesinz hadi yapıştırın peş peşe pozitifiiiiiiiiazap_cicegi canım pek bilgim yok bu konuda ama Sevgi1312 'ye katılıyorum moralini yüksek tut bebeğinin de buna ihtiyacı var bol bol dua et günlerini boşa geçirme inşallah.. herşeyden önce Allaha teslim olucaz Rabbim dilerse herşey mümkün zaten ona teslim olunca gerisi geliyor... Rabbim bu yolda gönlüne ferahlık versin inşallah hayırlı haberlerinle sevinelim
wuuuuuuuuuuuuCanım ne demek bugünler için varız. Anans ye günde 1 dilim 1 avuç tuzsuz kabak çekirdeği kayısı incir ceviz badem fındık hepsinden he. Bol protein al. Peynir haşlanmış yumurta haftada 2-3kez balık kere kırmızı et. Sonra brokoli ye karnıbahar ye bol yoğurt ye daha yetermi:))
Hay sen çok yaşa hatun ne güzel cümleler bunlar. Benim mide hala bulanıyor. Yatmaktan sıkıldım kayınvalidemden sıkıldkm evimin düzeninin bozulmasındanda sıkıldım:)Bugün içime nihat hatipoğlu kaçtı zaten, sürekli dua ediyorum:)Su_cetin sana da ederim:)
Yelluş'um midem bulanıyordu ama şu an hafifledi. Sevgi gözüm üstünde aynı gün test yapacağız diye:))
Yeni gelen de hoşgeldi. Biz burda negatif düşünmüyor ve konuşmuyoruz birbirimize güç veriyoruz. Sen de öyle isen hay hay:) Doğa hayır demiş bize, tıp evet demiş...Allah da bana bırakın diyor. Ben tüm benliğim ile teslim durumundayım tavsiye ederim:)))
Benim okuduğum bikaç forumda vardı böyle bide 9. Gün erken test için .. ve geç tutunma olunca da böyle bi durum oluyo gönlünü ferah tutTamam canım benim gibi olan var mı acaba ya. İnşallah bende dua ediyorum etmeyede devam edicem.
Heyyy hani olumlu düşünceler bak pozitif çıkmış inşallah yükselcekteŞimdide yükselir mi yükselmez mi diye strese giricem
Dimi ya şükürler olsun bize de nasip olsun::) hadi bakalım inş ya.Yanız çok bereketli bu ekim hemen hemen herkes pozitif
Uçtu pozitifler geldi negatifler. Neysee ben bugün test yaptırmadım sayıyorumm cumartesi günü tekrardan sabah erkenden tekrardan gidiyorum. Kan vermemişim gibi verip çıkıyorumm.Heyyy hani olumlu düşünceler bak pozitif çıkmış inşallah yükselcekte
Hah şöyleee bugünü saymaaUçtu pozitifler geldi negatifler. Neysee ben bugün test yaptırmadım sayıyorumm cumartesi günü tekrardan sabah erkenden tekrardan gidiyorum. Kan vermemişim gibi verip çıkıyorumm.
Heh şöyle yawrumya unut bugünü unut. Senin yer açık değilse gider özelde yaptırırsın yeterki için rahat olsunUçtu pozitifler geldi negatifler. Neysee ben bugün test yaptırmadım sayıyorumm cumartesi günü tekrardan sabah erkenden tekrardan gidiyorum. Kan vermemişim gibi verip çıkıyorumm.
Hay sen çok yaşa hatun ne güzel cümleler bunlar. Benim mide hala bulanıyor. Yatmaktan sıkıldım kayınvalidemden sıkıldkm evimin düzeninin bozulmasındanda sıkıldım:)
Hepimizin bebişleri Allaha emanet kuzular ve tabiki bizde. Rabbim olduğumuz yolda güzel haberler aldırsın
hadi inşşş 2 katına cıkarr bol dua bacımmKızlar aradılar şimdi 10 çıkmış hcg m. Labaratuardakiler daha zaman var yükselir erken yaptırmışsınız dediler.
tşkk balımm hbbbb hbb bnde bişi duydum bu gün saat 6-8 kadar edilen dua çok makbulmlmüş diye canlarr bilginizeeBugün içime nihat hatipoğlu kaçtı zaten, sürekli dua ediyorum:)Su_cetin sana da ederim:)
Yelluş'um midem bulanıyordu ama şu an hafifledi. Sevgi gözüm üstünde aynı gün test yapacağız diye:))
Yeni gelen de hoşgeldi. Biz burda negatif düşünmüyor ve konuşmuyoruz birbirimize güç veriyoruz. Sen de öyle isen hay hay:) Doğa hayır demiş bize, tıp evet demiş...Allah da bana bırakın diyor. Ben tüm benliğim ile teslim durumundayım tavsiye ederim:)))
ben ilk tüp bebkte yemiştim nasip degilmiş ama taransverden sonra yedimBende ananasın bebeğin rahme tutunmasında büyük etkisi olduğunu duydum ama ne kadar doğru bilemem çol araştırmadım
inşş yükselecek moralini yüksek tut bacımmYükselir mi ki ya offf kalbim çıkçak yerinden
pikiiiiiiiiii balımm tşkkkÇooook duydum ve hergün yiyorum kesinlikle yemelisinazap_cicegi
bunlar transverden sonramı??Kuru incir ceviz siyah cekirdekli kuru üzüm ananas ve kabız olmamak için de kayısı yiyorum akşamları nar da yiyorum canım ben
balım ben p.tesi gitin adetin 2. günü bu gün 2. ignelerimi vuruılcam nasipse tetradokseşimle iciyoruz sbh akşmtedavi de ne aşamadasınız? yani reglden sonra direkt tup bebek tedavisine mi başlıyacaksınız? her gün bir bardak için ne zararı olacak. ama mümkünse kendiniz taze taze sıkıp için. yada %100 olanlar var onlardan alın. inş. size de şifa olur. İbrahim Saraçoğlunun bu konudaki videolarını izleyin youtubaden ne kadar iddialı olduğunu görürsünüz.
Ümitsizlik yok Çünkü Allah var! Nasip kısmet etsin inş.
ALLAH razı olsun bacım birde RABBİ hepli mines saligin okuyun canlarEn önemli şey dua arkadaşlar tabiki de yani bu konudaki en güzel dua meryem suresi. Ben hergün okuyorum bide pozitifi görenler bi dua yazayım da okuyun hergün bu bebeğin düşmemesi için
Allahümme ya mübdiu 99kere
tm canımm çokkkkkkkkkkkkk tşkk bitanemmazap_cicegi valla gün içinde yemelisin hatun:)
canım benm kisi kürtajtan ici kazınmış rahim duvarı çokkk ince az kalmış rahim duvarı 8- 12 olması gerekiyomuş RABBİM yardım etsin hepimize inşş hepimizin degişik tedavileri var ama amac aynı eli ayagı düzgün vatana milete hayrlı evlat RABBİM hepimize ALLAHdan korkan kuldan utanan evlat versin inşşşŞu rahim kalınlığı da ne komik ya ince olsa olmuyor, kalın olsa olmuyor ayarını doktor tutturacak artık:)
Ben de ilk kez böyle bir ortamdayım sardı ama:) Dondurulmuş 5.gün embriyosu ile testini bekleyen var mı başka?Sevgi1312 seninkiler dondurulmuş muydu?
Şu rahim kalınlığı da ne komik ya ince olsa olmuyor, kalın olsa olmuyor ayarını doktor tutturacak artık:)
Ben de ilk kez böyle bir ortamdayım sardı ama:) Dondurulmuş 5.gün embriyosu ile testini bekleyen var mı başka?Sevgi1312 seninkiler dondurulmuş muydu?
tm canımm çokkkkkkkkkkkkk tşkk bitanemm
canım benm kisi kürtajtan ici kazınmış rahim duvarı çokkk ince az kalmış rahim duvarı 8- 12 olması gerekiyomuş RABBİM yardım etsin hepimize inşş hepimizin degişik tedavileri var ama amac aynı eli ayagı düzgün vatana milete hayrlı evlat RABBİM hepimize ALLAHdan korkan kuldan utanan evlat versin inşşş
Ben!!!
Yok canım benimkiler normalŞu rahim kalınlığı da ne komik ya ince olsa olmuyor, kalın olsa olmuyor ayarını doktor tutturacak artık:)
ayy ölcem meraktn allahım inş güzel sonuçlar versin sana inşşşşşYerimde duramıyorummm heyecansan midem bulanmaya başladı sankiiii mailimi açıp açıp duruyorum. Kızlar ne olur benim için dua edin şu içimdeki his hayırla sonuçlansın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?